19 inç için lastik ebadı ve de hız yük sınıfı önerilerinizi bekliyorum. saygılar sevgiler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
19 inç için lastik ebadı tavsiyesi
Collapse
X
-
Ynt: 19 inç için lastik ebadı tavsiyesi
Tabani 235 yapmak sorun yaratir mi??????? Yoksa 255 yapmak mi dha iyi....????? Bir arkadasim taban boyutu kuculdukce yol utus artar dedi...ben de kis lastikleri icin bu prensipi biliyorum. Yaz lastikleri icin farklilik gosterir mi????
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Tabani 235 yapmak sorun yaratir mi??????? Yoksa 255 yapmak mi dha iyi....????? Bir arkadasim taban boyutu kuculdukce yol utus artar dedi...ben de kis lastikleri icin bu prensipi biliyorum. Yaz lastikleri icin farklilik gosterir mi????F30 Sport+
Yorum
-
olması gereken 245/40 R19
255/35 R19 hata oranı %-2,65
235/40 R19 hata oranı %-1,18
zaten hata oranı olarak yanak farklılığı düz giderken direk hıza etki ediyor ama taban farklılığı sadece dönüşlerde etki ediyor. düz giderken tabanın geniş veya dar olması çok etki etmez.
bu yüzden de öncelikle yanağı eşit tutmakta fayda var benim düşüncem. yani 235/40 R19 derimInsigniaTEAM
Yorum
-
Bende Pirelli Pzero 255 40 19 var yol tutuşu vs çok iyi...orijinaller 245 45 18 biliyorsun ..arabayı alır almaz hemen değiştirdim..hiç bir sorunu yok yanak kalınlığı hiç sorun yaratmıyor..2012 2.0 cosmo dizel 160+30 bg 390 tork/irmscher bodykit/19 BMW jant/255 40 Pirelli Pzero lastik/kicker bas ve mid tklar/m aqustic amfiler/m aqustic equlazier/
cylone multimedya/logo iptalleri/İrmscher ön panjur/yan ayna sinyaller/led aydınlatma/ sprint booster/tuning box etc..
Yorum
-
doktorum. bende eibach 3.5 yay ve Dunlop Sp Sport Maxx 245/45R19 98Y ZRvar biliyorsun.. yani mesafem 0' a yakın ama yol tutuş süper...180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER.. EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT
www.zaferboyraz.com
Yorum
Yorum