Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beyaz insigniaya carptilar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Beyaz insigniaya carptilar

Az once televizyon seyrederken bir fren sesi duydum ve ardindan bi kutlme. Dedim bir aac gitti. Cama kostum bizim stenin karsisinda yer alan yol kenarinda park etmis araclardan birine sol arkadan bir tane hatchback aracin girdigini gordum. Uzulerek gordum ki arac bizim blokda oturan 130 lk dizel inignia idi. Hemen kapiciya hbaer verdim . Geri ondugumde adamlari bi bask racin da yardimi ile kacarken gordum. Asagiya kostuk ancak 6. Kattan yetisme sanimiz da yoktu. Yazik ki arka tampon ve sol tekerlek kismi zarar gordu. Tabii arac insignia olunca ikinci defa uzuldum. Daha rac cok yeni idi. Arac sahibinin kizi yerde bir sey fark etti. Carpan adam plkasini dusurmus. İste bu habere sevindik. Su an polisler aracin basinda ifade aliyorlar. Uzucu ama usundurucu bir olay. Biz eskiden boye degildik. Vur kac olmazdi. Ama iste insanlarimzin adalet ve saygi anlayisi.... Cok uzucu...

Ynt: Beyaz insigniaya carptilar

Cana gelmesin
    Bu zihniyet ile o lavuklardan hersey beklenir
    Keske kameraya cekseydin Utku

Hem polise yardim eder hem de tv haberlerinden gelen para ile magdur olan arac sahibine destek olurdun

Yorum

Vallahi sadece sese kostum. Zaten bir tek ben farketmisim. Direkt kapici abi hmen nasil aradin diyor?????. Zaten akilli herifler kacarken en onemli syi unutmuslar plakalarini muhaha muhaha

Yorum

Yazık olmuş güzelim arabaya tabiki cana geliceğine mala gelsin ama durup durumu çözselerdi , kaçıp gitmek ne kadar yanlış ve küçük bir davranış yazık başlarına gelince anlarlar.Utku abi tebrikler tv izlerken top patlasa duymayanlar var dışardaki aksiyonu duymuşsun
        2016 w205 AMG

Yorum

geçmiş olsun diyelim

Yorum

Vallahi Anil kardesim tunali da hasta bakarken bir gumleme duymustum ve bizimkilere kosun telvizyona bakin bu bir bomba dedigimde yok ya dedi yarisi diger yarii da ne sesi dedi. Ardindan o sesin serefsiz kumrular bombali saldirisi oldugunu anladik 10 dakika sonra. .... Calistigim yer kavaklidere kumrular kizilayin hemn arkasi y ani arada cok ciddi mesafe var . Ovunmek gibi olmasin kulagim biraz hassastir....haha ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Vallahi Anil kardesim tunali da hasta bakarken bir gumleme duymustum ve bizimkilere kosun telvizyona bakin bu bir bomba dedigimde yok ya dedi yarisi diger yarii da ne sesi dedi. Ardindan o sesin serefsiz kumrular bombali saldirisi oldugunu anladik 10 dakika sonra. .... Calistigim yer kavaklidere kumrular kizilayin hemn arkasi y ani arada cok ciddi mesafe var . Ovunmek gibi olmasin kulagim biraz hassastir....haha ihihi
              Valla öyle abi övün sen obaa
              2016 w205 AMG

Yorum

Ya imkan olsaydi da o serefsiz lanet sesi duymasaydim. O gun orda olenlerin hepsi gariban hepsi sucsuzdu. Yani kulakarim sagir olsaydi da osesi duymasaydim

Yorum

Geçmiş olsun, toplumumuzun ciddi bir terapiye! ihtiyacı var. Çok üzücü...

Yorum

Ya kaza olur anlarim da duran arabaya carpacaksin ve nasil sucluluk duymadan veya sorumluluk tasimadan kacacaksin??????? Bu nasil bir vurdumduymazliktir. Yani o arabanin boynunun borc sende cikacak eninde sonunda...Ama bizim insanimis bitmis... Aglayanimiz yok. Hicbir seye karsi dogru tepki veremiyoruz. Surekli bir dengesizlik ve hatali karar verme hali... Umaim sonumuz hayirli olur... Saygilar sevgiler

Yorum

ayni sey burada 3 gun once arkadasimin basina geldi jaguar aracina park halindeyken carpmislar arac kacmis komsusu gormus plakayi almis neyse bizimki polise gidiyor boyle sey olurmu bu ne serefsizlik falan hava atiyor polis tabiyiki plakayi sorguluyor bu arada donup bizimkine ne hava atiyorsun carpan turk senin gibi demis bizimki tabiyiki orada bozulmus bizimkisi sikeyeti geri cekene kadar bir suru ograsmislar yani bu seyler bizim icimizde var herhalde tr de de ayniyiz yurt disinda da ayniyiz hemen kac
                      BMW 530 D gran turismo

Yorum

eskiden insanlar araç sahibinin ve etraftakilerin haberi bile olmasa kendi adlarını ve telefonlarını yazıp sileceğe sıkıştırır zararı karşılarlardı. Şimdi kaçıyorlar yazıklar olsun... angry
                        İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Bir önceki aracıma park halinde iken genç bir çocuk çarptı. Kaçmaya çalışırken çocuğu yakaladım. Polis çağırdım,geldiler ve gencin ehliyetinin olmadığını öğrendim. Abisi geldi aracın zararını karşılayalım şikayetçi olmayın, kardeşimin başına dert açılmasın falan bir sürü terane... Polis arkadaşlar da sağolsun adamı tanıyorlarmış, bizi taklaya getirdiler. Bir anlaşma tutanağı imzaladık ve kazayı abisi yapmış gibi gösterdiler, ayrıldık. Ertesi gün adam dedi ki ben hasarı ödemiyorum. Elimde hiç bir belge yok, adamın bana çarptığına dair... Şans eseri bir sivil polis tanıdığım çıktı. Anlaşma tutanağının aslı gibidir diye polisten fotokopisini aldım ve sigorta şirketine verdim. Sonra mahkemelik oldular... Bu bana ders oldu artık hayatta kimseye bu konuda iyilik yapmam...
                          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

ALLAH reva görmemeiş işte
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                            X