Arkadaşlar bugün bizde Hasanla birlikte işini iyi yapan firmayadaydık, bizzat yerinde test edip gördük. Göstermiş oldukları ilgi alaka ve yakınlık için Özlem hanıma ve servis çalışanlarına çok teşekkür ederiz.
Arkadaşlar bugün bizde Hasanla birlikte işini iyi yapan firmayadaydık, bizzat yerinde test edip gördük. Göstermiş oldukları ilgi alaka ve yakınlık için Özlem hanıma ve servis çalışanlarına çok teşekkür ederiz.
Hasan Bey'e ve size biz teşekkür ederiz. Mağazamıza renk kattınız, elimizden geldiğince bu işi iyi yapmaya çalışıyoruz tasdik sizlerden gelince ayrı bir mutluluk duyuyoruz Tüm team ailesini sadece iş için değil her zaman misafirliğe de bekleriz
Hasan Bey'e ve size biz teşekkür ederiz. Mağazamıza renk kattınız, elimizden geldiğince bu işi iyi yapmaya çalışıyoruz tasdik sizlerden gelince ayrı bir mutluluk duyuyoruz Tüm team ailesini sadece iş için değil her zaman misafirliğe de bekleriz
Kuzu çevirme varsa ben Fatih Volkan müdaviminiz bile oluruz
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
bızde cay kahve eslıgnde lastık cevırme var damak tadınıza uyarmı bılmem ama zıyaretımıze beklerız
Bu gün Maslak oto sanayi 1 kısım girişindeki Lastikçideydim şirket aracının kışlıkları çıkartıp yazlıkları taktırıdım bir ara gelmeyi düşündüm ama yeri bilmediğim için gelemedim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum