Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Siyah insigniaya jant onerileri????? Cap ve sekil sizlere kalmis...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Siyah insigniaya jant onerileri????? Cap ve sekil sizlere kalmis...

Bbs ch 19 fiyati ne kadar acaba?

Yorum

Serdar hocam genelde az kollu jantlari yani 5 kollulari seviyorum evet.... Cok kollu jantlarda sevdiklerim var o da daha sade olanlari

Yorum

Bir de konu acilmisken daha iy bilenlere bir sormak isterim.. Jantin agirliklari 19 ve 20 inc icin insignaya uygun gorulen ebatlar nedir?.....

Yorum

Dostlar yorumlarinizi bekliyorum. 235 4019 ile 245 40 19 arasinda ne fark olur 19 jantta????????? Ayrica sizce hangisi tercih edilir??????

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
            Bbs ch 19 fiyati ne kadar acaba?
            1500 lira replica fiyatı orjinalde 6000 lira flndı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
              Dostlar yorumlarinizi bekliyorum. 235 4019 ile 245 40 19 arasinda ne fark olur 19 jantta????????? Ayrica sizce hangisi tercih edilir??????
              19" için doğru ölçü 245/40. Bu ölçünün yanak yüksekliği 9,8 cm.

235/40 takarsan yanak yüksekliği 9,4 cm'ye düşer, araç yere 0,4 cm yaklaşmış olur. Bu durum aerodinamik ve ağırlık merkezi açısından olumlu olsa da, daralan yanağın darbelerden etkilenme olasılığının yükselmesi ve hız göstergesindeki sapmanın normale göre %1.2 oranında artması nedeniyle önerilmez.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DjiN
                Ben siyah aracımda 18 Replika OPC kullanıyorum. 3.5 yay ile birlikte goruntusunden cok memnunum. Ama bulmak zor sanırım.

ben bu jantlara bayılıyorummmmmm
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                X