Arkadaslar siyah insignialar icin jant onerilerinizi merak ediyorum. Cap ve sekl size kalmis....Bence en guzeli 20 inclik lansman janti olan 5 kollu insignialarin tumu icin en guzel ama en zor jant. En cok lastik yarilan jant. Bir digeri 18 inclik sport janti.opcleri gectik peki sizlerin favorileriniz neler?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Siyah insigniaya jant onerileri????? Cap ve sekil sizlere kalmis...
Collapse
X
-
Ynt: Siyah insigniaya jant onerileri????? Cap ve sekil sizlere kalmis...
en kararsız olduğum konulardan biridir bu jant konusu abi:S sen bir kaç alternatif sunsan ondan seçsek? bu arada bence o panjuru mutlaka değiştirmen lazım opc panjurla... araban önden bakınca manasız bakıyor bence...F30 Sport+
Yorum
-
Türkiye'ye standart veya opsiyonel paketlerle hiç ithal edilmediği için pek bilinmeyen 5 kollu 19" yıldız jantlar var.
Avrupa'da Sport ve Cosmo'lar için opsiyonel olarak sunulmaktadır.
Tasarımı benim Corsa'daki 17" yıldız jantlarla bire bir aynı olup sadece ölçüsü farklıdır,
dolayısı ile gerçek hayattaki görüntüsünü de verebilmek için sağ alt köşeye kendi çektiğim bir fotoğrafını da koydum.
Bana göre bu yıldız jant tasarımı ölçüden bağımsız olarak Opel'in bugüne kadar çıkarttığı en güzel tasarımlardan biridir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: nuriozenYıldız jantlarda çok güzel,bulmak mesele
Ben öyle yapmıştım
Düşünen olursa diye parça katalog numaralarını da vereyim
Jant : 10 02 544
Göbek : 60 06 271
Yorum
-
Utku abi Çankaya yollarına pek uygun olmasada orjinal 19'' jantlar çok şık duruyor. Kesinlikle tavsiye ederim ...
Aracı alırkende 19'' ve Dvd800 olmayan ilanları direk geçiyordum
Yorum
-
Bülent abimin 19" jantları çok yakışıyor tartışmasız hele siyahda ayrı bir güzel duruyor. 5 kollu yıldız jantları ben beğenmedim zayıf ve ucuz duruyor.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum