Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 Dekra Hata Raporu'nda en yüksek puanları Opel'in Astra ve Insignia modeller

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2012 Dekra Hata Raporu'nda en yüksek puanları Opel'in Astra ve Insignia modeller

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Bazı tersini savunan dostlara selam olsun.....................

selam değil utku abi kapak olsun
    2015 leon fr

Yorum

Ynt: 2012 Dekra Hata Raporu'nda en yüksek puanları Opel'in Astra ve Insignia modeller

Yiğitcim sert demeyeyim demiştim ama sen hallettin diline sağlık.
      Bu arada Gokhan ben sana gelmiyorum sen bir yere gidiyorsun ama nereye ben onu bilmiyorum muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

bildiğim kadarıyla DEKRA otomobillere servis sağlayan bir nevi sigorta şirketi ve kendisine bağlı araçların servis dönüşlerini her sene yayınlıyor böyle bir liste ile.ama bu servis dönüşlerini puanlarken neye göre yaptığı çok önemli.örnek vermek gerekirse; X model araç sevise yıl boyunca 1500 defa donanımsal sorunlarla gitmiş(tıkırtı şikayeti,deformasyon vb.),Y model araç ise 250 defa teknik sorunlarla(turbo,şanzuman arızası vb.) gitmişse ve her servis ziyaretine aynı puan veriliyorsa bu yanlış.ama yukarıda belirttiğim donanımsal sorunlara mesela 1 ila 10 puan,teknik sorunlara ise 1 ila 100 puan arası bir puantaj uygulanıyorsa,o zaman daha anlamlı,yol gösterici olur müşteriye.düşünsenize bir arabanın kronik problemi olarak tıkırtı-ses olmasını mı yeğlersiniz,şanzuman veya motor arızasını mı?

Yorum

İşleniyor...
        X