Arkadaşlar,bugün cep telefonum ile arabanın portalını (eşleştirdim)tanıştırdım.Trafik güvenliğini riske sokmadan cep telefonu ile görüşmek çok güzel bir özellik.Donanım-performans-fiyat üçlemesinde İnsignia ile hiçbir araç boy ölçüşemez,emin olun içtenlikle söylüyorum.2010 model 5.20d bmw'de ne varsa insignia-cosmoda var,hatta fazlası var.Örneğin sesli komut araması bmw'de yok.AFL özellikleri arasında bulunan 9 farklı aydınlatma proğramı da bmw 'de yok.Bizim "viraj aydınlatması" dediğimiz özellik ise hiçbir marka ve modelde mevcut değil.5.20d bmw 120.000.- tl, 1,6t cosmo dvd 800 paketli bir insignia 75.000.-tl, hangisini alırsınız?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Cep telefonu portalı
Collapse
X
-
Ynt: Cep telefonu portalı
Ben herhalde 5.20d alırdımo kadar param olsa. ihihi
Gelen aramayı bazen cep telefonundan yanıtlamak istiyorum ama yine araçtan açılıyor acaba benim telefonda mı bir terslik var?
-
Telefonunuzdaki Bluetooth sürekli olarak aktifse, aracınıza bindiğinizde otomatik olarak eşleşirler.
Eğer araç üzerinden değilde telefondan görüşmek istiyorsanız, direksiyon kumandası üzerindeki "Aramayı yanıtla tuşuna" yani üstteki tuşa 3 saniye basılı tutarsanız aracın handsfree özelliği devre dışı kalır. Özel görüşmeniz bitttiğinde tekrar handsfree özelliği için aynı işlemi tekrarlamanız gerkmekte.
@Şaman TÜRKSOY: Kesinlikle haklısınız. Bence telefonu eşleştirmekte geç bile kalmışsınız.. İlave bir bilgi daha, birden fazla telefon tanıtabiliyorsunuz.
Orjinal yazı sahibi: InsigniaBen herhalde 5.20d alırdımo kadar param olsa. ihihi
Gelen aramayı bazen cep telefonundan yanıtlamak istiyorum ama yine araçtan açılıyor acaba benim telefonda mı bir terslik var?2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet@Şaman TÜRKSOY: Kesinlikle haklısınız. Bence telefonu eşleştirmekte geç bile kalmışsınız.. İlave bir bilgi daha, birden fazla telefon tanıtabiliyorsunuz.
Acilen ona Türkçe öğretmem lazım ihihi
Ondan sonra köle gibi kullanacağım, "çabuk Çağrı'yı ara!" dedim mi,tamam haha
Yorum
-
"Çabuk Çağrı'yı ara" dediğinizde arayabilecek şekilde ayar yapabilirsiniz.
Temel komutları bilmeniz yeterli. Kitapta yazıyor.
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYOrjinal yazı sahibi: mehmet@Şaman TÜRKSOY: Kesinlikle haklısınız. Bence telefonu eşleştirmekte geç bile kalmışsınız.. İlave bir bilgi daha, birden fazla telefon tanıtabiliyorsunuz.
Acilen ona Türkçe öğretmem lazım ihihi
Ondan sonra köle gibi kullanacağım, "çabuk Çağrı'yı ara!" dedim mi,tamam haha2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
eski sistemler gibi önce sizin ses kaydınızı alıp sonra arayacağınız zaman sesinizi kayıtla mı karşılaştırıyor?
yoksa ses kaydı yapmamanıza rağmen mesela Mustafa deyince sesin içindeki harfleri kendi algılayıp rehberden Mustafa'yı bulup arıyor mu?
Şaman abi, Mutlukent'te Insignia'lar üçlendi, siyah renk Edition görüyorum arada sırada, 41 U plakalı belki Cosmo'da olabilir, arkadan gördüm.InsigniaTEAM
Yorum
-
Önceki kayıtla karşılaştırıyor. Eğer tutturamazsan aramıyor...
Bu arada Çağrı notunu kırdım. Değil arkadan 500 metreden tanıman lazımdı.
Orjinal yazı sahibi: cagrieski sistemler gibi önce sizin ses kaydınızı alıp sonra arayacağınız zaman sesinizi kayıtla mı karşılaştırıyor?
yoksa ses kaydı yapmamanıza rağmen mesela Mustafa deyince sesin içindeki harfleri kendi algılayıp rehberden Mustafa'yı bulup arıyor mu?
Şaman abi, Mutlukent'te Insignia'lar üçlendi, siyah renk Edition görüyorum arada sırada, 41 U plakalı belki Cosmo'da olabilir, arkadan gördüm.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Notun bir kere kırıldı Çağrı. Duruşundan anlamalıydın . Bahane üretme. haha
Orjinal yazı sahibi: cagriabi hareket halinde olduğu için jantları çözemedim ihihi antene bakmakta aklıma gelmedi2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriŞaman abi, Mutlukent'te Insignia'lar üçlendi, siyah renk Edition görüyorum arada sırada, 41 U plakalı belki Cosmo'da olabilir, arkadan gördüm.
Bir şey söyleyeceğim,öteki markalar alınmasın,çok güzel bir araba insignia,bunu her geçen gün -emsalleri de dikkate alarak- daha iyi anlıyor, yaptığım seçim ile gurur duyuyorum
Yorum
Yorum