1.5 senedir devam eden davayı en sonunda kazandım. Aracı geri verip paramı geri alıyorum artık aranıza gerçek üye olarak yani insignia alarak devam edecem yada çakma üyeliğe devam edip scirocco alıcam. ihihi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Chevrolet out opel (yada scirocco) in :D
Collapse
X
-
Ynt: Chevrolet out opel (yada scirocco) in
Kardeşim aramıza hoşgeldin. Sen kuzenin gibi çakma değil gerçek bir üye olarak dönmelisin. O yüzden yeni insignian hayırlı uğurlu olsun......Ha bu arada aman derim Gökhan sana arabasını satmaya kalkar falan sakın ha!!!!! O şimdi satacak yer arıyor yerinde ya insignia ya da astra bakıyor ama dile getiremiyor...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Combo GrageBu tip davalar uzatılır durur nedense 1.5 sene olduğu gibi bı sonuca varmanız adına sevindim Araçtan şikayetiniz neydi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Kardeşim aramıza hoşgeldin. Sen kuzenin gibi çakma değil gerçek bir üye olarak dönmelisin. O yüzden yeni insignian hayırlı uğurlu olsun......Ha bu arada aman derim Gökhan sana arabasını satmaya kalkar falan sakın ha!!!!! O şimdi satacak yer arıyor yerinde ya insignia ya da astra bakıyor ama dile getiremiyor...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55kuzen ya rocco alırsın ya da beni unutursun....
Seni unutmaya ömrüm yeter mi dön desem dünya tersine dönermi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yemre55Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18bırak şu roccoyu iyi olsa kuzenin satmazdıF30 Sport+
Yorum
Yorum