Duyuru
Collapse
No announcement yet.
bukadarda olmaz artık
Collapse
X
-
Ynt: bukadarda olmaz artık
Bu reklamı ben Yorumsuz ilanlar bölümünde paylaştım ama %100 fake arac 34 plaka kisi Amasya'da hemen arayıp amasyadayiz neredeyseniz gelip alalım demek lazım
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266Bu reklamı ben Yorumsuz ilanlar bölümünde paylaştım ama %100 fake arac 34 plaka kisi Amasya'da hemen arayıp amasyadayiz neredeyseniz gelip alalım demek lazım
aynen geçenki gökhanın almak isteyipte alamadığı araçta amasyadaydı2015 leon fr
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedibenim araçla takasmı yapsam üstüne para almam lazım
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
ya bu araba kime ne dedide bu hale düşürdüler git gide piyasasını öldürmeye çalışıyorlar.gerçekten bu işte bir iş var.
ya araç komple boyalı ve 2-3 parça değişmiş olması lazım bu fiyatlara satılması için millet kafayımı yedi anlamadım gitti!2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediya bu araba kime ne dedide bu hale düşürdüler git gide piyasasını öldürmeye çalışıyorlar.gerçekten bu işte bir iş var.
ya araç komple boyalı ve 2-3 parça değişmiş olması lazım bu fiyatlara satılması için millet kafayımı yedi anlamadım gitti!2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Bunların hepsi tuzak ilanlar, kapora yollatıp vınnn, benimde bir araç ilanımda başıma gelmişti, Leon satıyordum, sonra cayıp ilanımı kaldırmıştım, ertesi gün benim aracın fotoları başka ilanda, benim arabayı almak isteyen bir arkadaş arayıp uyarmıştı, sizin arabanın fotolarını kullanmışlar başka ilanda 7000-8000 TL aşağı fiyata, bunlar kalpazan, yeni bir iş sahası olmuş, şikayet edip kaldırtmaktan başka çare yok.
ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp
Yorum
Yorum