Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dün gece eşim Ölümden döndü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Dün gece eşim Ölümden döndü

@Viperking: Eşinize ve size büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış.
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Yorum

çok geçmiş olsun...

Yorum

Çok geçmiş olsun.Bende yaşamkentde oturuyorum.O kavşakdan dönerken her zaman korkarak dönerim.Çok tehlikeli.Allah korusun. Daha önce kavşağın karşısındaki BP iş yerim vardı. Çok kaza oldu malesef ... Tekrar tekrar geçmiş olsun.
          2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

Öncelikle büyük geçmiş olsun.
            Anlattığınız kazanın birebir aynısını 5-6 yıl önce İstanbul-Haydarpaşa 1.Ordu önündeki kavşakta ben yaşadım. Ben yeşilde geçer iken Harem tarafından gelip kırmızıda geçerek bana çarpan aracın içinde bulunan bir kişi yaralandığı için de bir akşam nezarette kaldım ki ertesi gün savcı %100 karşı tarafı suçlu bulmasına rağmen.

Ancak kaza anında rapor keşfi yapan trafik polisi aynen sizde olduğu gibi benim kazamda da çarpan aracın şöförünün yalan ifadesine itibar ederek kırmızıda benim geçtiğimi söylemesi üzerine suçlu tamamen ben olacak iken olayı gören bir başka araç şöförü benim lehime şahitlik yapması ve gerçeği söylemesi sonucunda ucuz kurtuldum.

Savcı benim olayımda trafiğin düzenlediği rapordan çok şahidin ifadesini dikkate alarak beni suçsuz buldu.

Bildiğim kadarı ile eğer ki rapor aleyhinize çıkar veya az oranda da suçlu bulunursanız dava açma hakkınız var.

Tekrar geçmiş olsun.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.

2010 Cosmo, 1.6 180Hp, Karbon Siyah, Bej döşeme.

Yorum

cok gecmıs olsun cok uzuldum gercekten...

Yorum

Çok geçmiş olsun Allah canınızı korumuş. Umarım herşey lehinize gelişir ama en önemlisi cana bir zarar gelmemiş olması. Allah beterinden korusun.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Şimdi Jandarma karakolundan döndüm. Şikayetçi olduk ve şahidimizin de akşam ifadesini alacaklar.

Olay mahkemeye taşınacak ancak maalesef olaya karışan sürücü hiçbir ceza almayacak. Bizim mahkemeyi kazanmamız sadece bizim sigorta şirketinin masraflaını karşı taraftan almasını sağlayacak.

Size komutanın söylediklerini aynen yazıyorum

" Bakın beyefendi bu söylediklerim kayıt dışıdır ama ölümlü kazalarda bile suçlu taraf en fazla 2 ay hapis cezası olur. Bu cezayıda suçluya ceza olsun diye değil, ölen kişinin ailesi suçluya birşey yapmasın, olay sıcaklığını kaybetsin diye verilir"

en önemli söylediği şeyi büyük harflerle yazmak istiyorum

"****"

Yorum

Üzülerek belirtmek isterim ki adam hakkında şikayetçi olmanız bir şey ifade etmeyecek ve yüksek ihtimalle dava dahi açılmayacak.
                    Neticeten kazada herhangi bir yaralama ve ölüm olmadığından (çok şükür) adli yargılamayı gerektiren bir durumda söz konusu değil.
                    Ama siz en azından içimiz rahat etsin, böyle ayılar trafikte dolanmasın derseniz şikayetçi olun.
                    Aslında mahkemenin böyle insanların ehliyetine el koyması ve trafikten bir süre ya da tamamen men etmesi gerekir ama yurdum kanunları bu kadar işlemekte malesef.
                    Ölümlü kazalarla ilgili komutan doğru demiş. Tabi tutukluluk süresi ölüme, yaralamaya, olayda ki ölü ya da yaralı sayısına göre uzar ya da kısalır. Bu birazda mahkemenin takdirine kalmış bir konu.
                    Büyük geçmiş olsun demek isterim size.
                    Eğer kaza raporu aleyhinizde olursa sulh ceza mahkemesine itiraz edin ve şahidinizi dinletin. Mahkeme zabıt münzimlerini yani polisleri de çağırıp dinleyecektir. Gerekirse bilirkişi incelemesi ve keşif incelemesine başvurup kaza raporunu düzeltebilir.
                    Tekrar çok geçmiş olsun.
                    Renault!!!

Yorum

Büyük geçmiş olsun.Umarım adalet yerini bulur.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                        "****"
                        Bunu emniyet mensubundan duymak tuhafıma gitti doğrusu.İlginç.
                        2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

İyi bir bilgi değil kanunlardaki açığı anlatan Güzelim ülkem yorumları

Allah kimseye kaza bela vermesin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok çok geçmiş olsun bende eskişehir yolunu kullanıyorum ve git gide yollar daha kötü olmaya başladı allah korusun herkesi...

Yorum

çok geçmiş olsun

Yorum

çok geçmiş olsun,allah esirgemiş..Bildiğim kadarı ile eğer ki rapor aleyhinize çıkar veya az oranda da suçlu bulunursanız ve şahidinizde varsa dava açma hakkınız var.

Yorum

İşleniyor...
                                X