2 gün önce takas yoluyla 115 hp insigniamı 2010 16.t ile değiştirdim. ve bugün aracıma çarpıp kaçtılar kaçmak için hamle yapmış olsamda çarpışmadan kaçamadım sol arka çamurluk ve tamponumdan hasar aldım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kaza!!!
Collapse
X
-
Ynt: Kaza!!!
Orjinal yazı sahibi: cagrigeçmiş olsun, kaçtılar mı peki?1.6 T 2010 Olimpik Beyaz Edition-Elegance
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ted79Çok geçmiş olsun, inşallah sigorta her işi halleder de sıkıntılarını hafifletir.
mehmet abi sana göstermiş olduğum arabaydı oto artık ne diyeyim kusursuzdu artık ......1.6 T 2010 Olimpik Beyaz Edition-Elegance
Yorum
-
Plakadan adamın adı çıkmıştır umarım. Çok geçmiş olsun. Mala gelmesi kötü tabi ama cana gelmesin o onemli.
Bu arada dün insingia kullanan birisi vardı.
Son derece agresifti. Daracık yerlerde ve kavşakta 7 serisi bir araca tacis yapıyordu.
Halbuki 7 serisindeki şoför gayet sakindi. Belli ki bazı insanlar komplekslerine yenik düşüyor ve gereksiz bir magandalık sergilemekten hiç utanmıyor.
Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Biliyorsunuz aracımı satıyorum hatta elemanla anlaştık ama işlerim nedeniyle 1 hafta daha bende. Bu sabah sıkışıp trafikte bir astra en soldan caart diye benim olduğum şeride atladı ki benim olduğum şerit de çok açık değildi zorla durudum. Az kalsın tertemiz aracım satamadan kazalı olacaktı.
Trafikte böyle densizler çok. Sanki yarış pisti
Yorum
Yorum