Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.4 140 fiyatı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia 1.4 140 fiyatı

Orjinal yazı sahibi: kuvaji
    merhabalar edit.elegance+yeni stil+sunroof p 63500-64000 fiyatı nasıldır
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,artık biran önce kararı verip almak istiyorum
    fiyat normal belki paralık yaparsanız daha da inerler
    2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

bence fiyat harika

arkadaşlar lütfen bayilerin üzerine gidip fiyat düşürme içerisinde olmayalım araçlarımızın hakkı oysa verip alalım ve kıymetini bilelim. ve Allah a şükredelim. vw lafı açıldığı an tepki veriliyor birçok insan fikrini söylüyor ama adamlar fiyat bu diyor ve alıcısı da parasını verip alıyor. ama Opel müşterileri nedense geleneğe bağlanıp fiyatı nasıl kırsam acaba? Opel iyi indirim yapıyor diyip bastırıyor bayilere indirim için.. ve alıcı insanların etrafındaki yakınları arkadaşları ise sıkı pazarlık yap, düşerler, indirimi iyi yap vs diyip daha da ateşliyor alıcıyı. ama sonra adam arabayı aldığında indirimli alıyor belki ama satmak istediğinde bakıyorki fiyatlar ölü. araba baya bir değer kaybetmiş. sonra başlıyor yakınmaya isyan etmeye. e tabi bunu gören etrafındaki insanlarda bu markanın arabalarının değerini anlıyor ve kendilerince atıp tutuyor arkasından. sonra iş buralara geliyor işte. bakın bakalım şu an araçlarımızın değeri ne durumda??? yarın satmak istediğinizde anlarsınız

bunun için bence fiyat gayet normal. yapılan indirim ise gayet normal.

hayırlısı olsun diyelim.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

fiyat uygunsa ;bayiler boya koruma kartel koruma gibi şeyleri hediye ediyor mu peki
        pazarlığı onlar için yapalım
        2012 1.4 T edition elegance-yeni stil-sunroof-navigasyon

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          bence fiyat harika

arkadaşlar lütfen bayilerin üzerine gidip fiyat düşürme içerisinde olmayalım araçlarımızın hakkı oysa verip alalım ve kıymetini bilelim. ve Allah a şükredelim. vw lafı açıldığı an tepki veriliyor birçok insan fikrini söylüyor ama adamlar fiyat bu diyor ve alıcısı da parasını verip alıyor. ama Opel müşterileri nedense geleneğe bağlanıp fiyatı nasıl kırsam acaba? Opel iyi indirim yapıyor diyip bastırıyor bayilere indirim için.. ve alıcı insanların etrafındaki yakınları arkadaşları ise sıkı pazarlık yap, düşerler, indirimi iyi yap vs diyip daha da ateşliyor alıcıyı. ama sonra adam arabayı aldığında indirimli alıyor belki ama satmak istediğinde bakıyorki fiyatlar ölü. araba baya bir değer kaybetmiş. sonra başlıyor yakınmaya isyan etmeye. e tabi bunu gören etrafındaki insanlarda bu markanın arabalarının değerini anlıyor ve kendilerince atıp tutuyor arkasından. sonra iş buralara geliyor işte. bakın bakalım şu an araçlarımızın değeri ne durumda??? yarın satmak istediğinizde anlarsınız

hayırlısı olsun diyelim.
          Bayiiler herkese dediğiniz gibi davranacaksa tamamda ya baskası indirimle alirda siz almazsanız asıl o zaman sorun oluyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
            Orjinal yazı sahibi: efemuratt
            bence fiyat harika

hayırlısı olsun diyelim.
            Bayiiler herkese dediğiniz gibi davranacaksa tamamda ya baskası indirimle alirda siz almazsanız asıl o zaman sorun oluyor
            valla bu konuda haklısınız..

ama benim duyduğum birşeyler var artık özellikle büyük illerdeki bayiler ve önemli bayiler, isim yapmış bayiler eski dönemdeki o saçma indirimleri yapmayacaklarmış. artık Opel Bayileri bu konuda biraz daha temkinli olacakmış. tabiki bu işi hangi bayi nasıl yapacak o tartışılabilir ama aslına bakılırsa yapılmasıda zorunlu. çünkü mantıklı ve gerekli olan o.. yoksa arabalarımız değer kaybetmeye devam edecek. ama şükrediyorum, yine de son zamanlarda o eski dönemlerdeki saçma ve uçuk indirimler yapılmıyor.. ya da ben denk gelmedim..

ama şu da varki bayi belirli bir indirim yapıyor ama alıcı ya tanıdık vasıtasıyla ya da farklı arayışlarla indirim yaptırıp alıyor bu arabaları. ama sonra gidip sağında solunda bayinin bu yöndeki tavizini belirtince diğer düşünen insanlarda normal ve haklı olarak etlikeniyor bundan. sonra onlarda o arayışlara giriyor..

bu konu bitmezki.. nasıl düzeleceği mantık olarak belki mümkün ama bizim isteğimizle olacak iş değil malesefki. umarım bu iş artık rayına resmen oturur.. yoksa bu ayarda devam etmek ve piyasada istikrar sağlamak zor

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Ticari olarak bayii ile distribütör arasındaki şekil önemli sanırım daha onceden addetseler olarak satışa göre bayii ekstra indirim yada arac alıyordu bu sebeple de araçtan ettigi karın dısında adeti tutturmak ve kotayı tamamlamak manasında saçma indirimlere gidiyordu , tabii şahsi düşüncem bu!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: taner
                Arkadaşlar bayilerde satışlar düşük bir fiyat indirimi çok yakında gelir merak etmeyin.
                helal olsun bu kadar doğru tespite...
                1000 lira indi liste fiyatları
                2012 1.4 T edition elegance-yeni stil-sunroof-navigasyon

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kuvaji
                  Orjinal yazı sahibi: taner
                  Arkadaşlar bayilerde satışlar düşük bir fiyat indirimi çok yakında gelir merak etmeyin.
                  helal olsun bu kadar doğru tespite...
                  1000 lira indi liste fiyatları
                  siz kaça aldınız
                  2015 leon fr

Yorum

fiyat düşüşü konusunda bir şeyi gözden kaçırıyoruz.en son güncelleme yapıldığında euro yaklaşık 2.5tl idi ve bu süre zarfında neredeyse 2.3tl ye kadar düşüp şimdilerde 2.35-2.40tl seviyesinde.yani yaklaşık %5 lik bir kur farkı oluşmuş.eğer yaza kadar kurun seviyesi 2.3-2.4tl seviyesini geçmesse yeni model yılında bile fiyat artışı yapılmadan girilir.

Yorum

InsigniaTEAM

Yorum

1 hafta önce izmirden insgnia edition elegance paket artı 18 inch jantlı aracımı 58250 ye aldım.
                        eski aracımıda piyasaya yakın bi fiyata verdim.
                        stil paket için 2500 tl istediler ama zaten jantları almıstım oyüzden vazgectim.
                        kolay gelsin..
                        2012 opel insignia 1.4 140hp edition elegance

Yorum

Bu hafta Izmirde edition elegance yeni still paket icin 62250 ye anlastım (Boya,koltuk,kartel koruma hediye). Aracı haftaya teslim alacagım. Baska bir bayiden 62000 fiyat almıstım fakat takasa verdigim arabama daha dusuk fiyat verdikleri icin aracı buradan almadım.
                          1.4T 140 Edition Elegance + Yeni Style

Yorum

Orjinal yazı sahibi: degoniz
                            Bu hafta Izmirde edition elegance yeni still paket icin 62250 ye anlastım (Boya,koltuk,kartel koruma hediye). Aracı haftaya teslim alacagım. Baska bir bayiden 62000 fiyat almıstım fakat takasa verdigim arabama daha dusuk fiyat verdikleri icin aracı buradan almadım.
                            Hayırlı olsun diyelim şimdiden..
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Tesekkur ederim.
                              B sınıfı bir aractan Insignia ya (D sınıfı demek yerine Insignia demeyi tercih ettim ) terfi edecek olmanın mutlulugu icerisindeyim.
                              1.4T 140 Edition Elegance + Yeni Style

Yorum

Bu hafta Insignia Edition Elegance, 1.4 140 HP + Yeni Stil Paketi + Cam Filmi + İç/Dış Boya Koruma 61.700'e anlaştım. Eğer bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta içinde arabamı teslim alacağım.

Yorum

İşleniyor...
                                X