Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.4 140 fiyatı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia 1.4 140 fiyatı

evet baktığım araç Edition elegance arabayı alıcam herhalde özel plakada buldum gerisi artık paraya kıymakta kaldı:d
    peki siz 1.4 den memnunmusunuz

Yorum

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim volkan bey.
      2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
        Merhaba arkadaşlar tam 3 gündür 1.4 140 insignia için fiyat araştırması yapıyorum en son aldığım fiyat 57.800TL ( istanbul) sizce bu fiyat nasıldır yakın tarihte bu araçtan alan varmı ve fiyat olarak nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
        şimdiden herkese teşekkür ederim
        fiyat iyi bundan daha da aşağılara bulamazsınız zaten.

siparişi vermeden önemli bi tavsiye, aracınıza yeni stil paketi ekletirseniz editioncuların en büyük derdi olan AFL farlarınız olur

ısrarla isteniyiniz...
        2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

fiyat 300 - 500 tl yukarı olsun ama doğru dürüst bayilerden alın, abidik gubidik bayilerle uğraşmak daha büyük şeylere mal olabiliyor. henüz bir kaç gün evel yaşanmış İstanbul'un en büyük bayilerinden birinin yapmış olduğu çirkinlik ortada..
          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Bencede fiyat gayet makul özellikle yeni still paket olmalı muhakkak. Ocak ayında Sunroof + 18 Jant + Navimaster Multimedia lı aracı 61000 e almıştım. Şuan olsa Sunroof yerine kesinlikle yeni still paketini alırdım
            2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
            2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drdilmen
              KEsinlikle doğru bir yorum Murat kardeşim. Ağzına sağlık. Gözden kaçan bir ayrıntıya değinmişsin.
              Orjinal yazı sahibi: efemuratt
              ben sıfır Opel almak isteyenlerin mantığını anlayamıyorum. hem sıfır araba alırken didik didik edip bayilerden dip fiyatlar alıp aracı alıyorlar sonrada aracı elden çıkarırken neden ikinci el böyle diyip isyan ediyorlar. vw vw diyoruz adamlara atıp tutuyoruz birde arabaları şöyle arabaları böyle diye. adamlar arabasını öyle kıymetli kılıyorki ne sıfırı ne ikinci eli zarar ettiriyor. ama Opel ...... ah Opel vah Opel

neyse, hayırlısı olsun diyelim yinede
              önemli olan benim ya da bizim değinmemiz değil abi önemli olan Opel Türkiye ve Türkiye genelindeki Opel Bayileri. bu konuda ciddi duruşlar olur ve gerekli tavizler verilmezse, sahip çıkılırsa, hem önce kalite artar, istikrar sağlanır, hem de marka prestiji olarak bir kademe yukarı atlatır Opel kendini. ihtiyacı olan şeylerin en başındaki yaptırım bu. otomotiv işi birazda ticaret işiyse o halde ne müşterilerine ne de kendilerine kar ya da zarar ettirecek tavizlerden ödünlerden uzak olmalı.

ama gel gör ki bunun (en azından şu ana bakıldığında) pek mümkün olacağı da yok..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Fiyat normal ben sunroofsuz olanı 57500 tl fiyat almıştım.
                2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

opel sitesinde 61 bin olan 1.4 fiyatı, 58.591,04 TL ye düşmüş

Yorum

o fiyat edition için edition elegance hala 61000
                    2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
                    2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

ben 3 gün önce istanbul ümraniye şile yolu üstündeki gedizler otomotivden aracımı satın aldım orada vardı bir tane füme renginde gedizler de çok uygun fiyat veriyor orada gökhan bey var size çok yardımcı olacağından eminim . valla benim acaip gözüm kaldı o renkte eğer dizel i olsaydı hemen alırdım. arayın gökhan beyi isteyin çok sıkı pazarlık yapın. emin olun çok makul fiyatı alırsınız.

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                      Merhaba arkadaşlar tam 3 gündür 1.4 140 insignia için fiyat araştırması yapıyorum en son aldığım fiyat 57.800TL ( istanbul) sizce bu fiyat nasıldır yakın tarihte bu araçtan alan varmı ve fiyat olarak nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
                      şimdiden herkese teşekkür ederim
                      2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sakdag
                        o fiyat edition için edition elegance hala 61000
                        hmm dikkat etmemişim. edition seçeneği de gelmiş demekki daha önceden yoktu

Yorum

merhabalar edit.elegance+yeni stil+sunroof p 63500-64000 fiyatı nasıldır
                          yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,artık biran önce kararı verip almak istiyorum
                          2012 1.4 T edition elegance-yeni stil-sunroof-navigasyon

Yorum

bence pahalı hatta baya pahalı
                            2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

1.4T Edition+Elegance - 61.153 TL
                              Yeni Stil Paketi - 3.500 TL
                              Sunroof Paketi - 2.318 TL

total 66.971 TL
                              liste fiyatına göre ucuz ama pazarlıkla biraz daha inebilir belki.
                              bence inmeliler mi? HAYIR
                              InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar bayilerde satışlar düşük bir fiyat indirimi çok yakında gelir merak etmeyin.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                                17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                                35GB5825  A Rh+

Yorum

İşleniyor...
                                X