Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.4 140 fiyatı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia 1.4 140 fiyatı

Merhaba arkadaşlar tam 3 gündür 1.4 140 insignia için fiyat araştırması yapıyorum en son aldığım fiyat 57.800TL ( istanbul) sizce bu fiyat nasıldır yakın tarihte bu araçtan alan varmı ve fiyat olarak nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    şimdiden herkese teşekkür ederim

Ynt: insignia 1.4 140 fiyatı

ben fiyat alırken türkiyedeki hemen hemen her bayiden fiyat aldım. mesafeyi ve benzin fiyatınıda hesaplayarak bir karar verebilirsiniz.

ankaradaki opisi aramanızı tavsiye ederim.ben alırken türkiyedeki en iyi fiyatı o verdi istediğim özellikteki arabama..
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

bilgi için teşekkürler az önce aradım opisle görüştüm 56.000TL ye aracı veriyorlar yalnız plaka masrafları ötv ve trafik sigortası hariç bunları hesapladığımızda istanbuldan aldığım fiyatlara deng geliyor bu bayileride anlamıyorum 58.300 liste fiyatı olan arabadan 500TL düşüyorlar çok komik bn klima satarken bile müşteriye %10 iskonto yapıyorum

Yorum

opel liste fiyatı üzerinden en iyi indirimi yapanlardandır.hatta bu konuda eleştiriliyor inecekseniz niye liste fiyatları yüksek diye.

o zaman siz vw hiç gitmediniz. adamlar liste fiyatından komik rakamlar indiriyorlar.alırsan al mantığı var...
        opel gene iyi. siz aramaya devam edin.belki ellerinde 2011 model kalmış olanlar olabilir. uygun verebilirler o zaman...
        2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

bu arada bayileri aradığınız vakit şu bayi bu fiyat verdi.siz ne vericeksiniz diye kızıştırın. ekstra karter koruma boya koruma isteyin.ben karter koruma aldım öle.bu arada aklıma geldi. ankaradan sonraki en iyi fiyatı denizli vermişti boya koruma hediyeli ama arabayı bulamadılar.merkezden arabayı çekemediler..

Yorum

vw gittim bir araç için 6 hafta sonra gelir diyorlar ve tok satıcılar.
            dediğin doğru arkadaşım ek parçalardan da yola çıkmak mantıklı. bide araç alıyoruz araçta karter koruma sacı yok ben bu mantığı anlamıyorum

Yorum

küçük şehirleride deneyin kota sorunu çeken bayiler olabilir.ısparta mutsanı deneyin derim sıkı pazarlık yapın mutlaka iyi fiyat vereceklerdir..
              2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
              2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
              2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
              2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                Merhaba arkadaşlar tam 3 gündür 1.4 140 insignia için fiyat araştırması yapıyorum en son aldığım fiyat 57.800TL ( istanbul) sizce bu fiyat nasıldır yakın tarihte bu araçtan alan varmı ve fiyat olarak nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim.
                şimdiden herkese teşekkür ederim
                merhaba, bu aldıgınız fiyat edition modeli için mi edition elegance için mi ? Edition elegance ise gayet iyi bir fiyat 500 lira değil 3300 lira düşmüşler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: armoni15
                  küçük şehirleride deneyin kota sorunu çeken bayiler olabilir.ısparta mutsanı deneyin derim sıkı pazarlık yapın mutlaka iyi fiyat vereceklerdir..
                  biri mutsan mı dedi... Allah korusun.ben ıspartada ikamet ediyorum.adamlar sanırsım vw. indirim falanda yapmadilar bana.sözde küçük yerin opeli.servisi dersen rezalet.en son şikayet etmiştim...

Yorum

ben sıfır Opel almak isteyenlerin mantığını anlayamıyorum. hem sıfır araba alırken didik didik edip bayilerden dip fiyatlar alıp aracı alıyorlar sonrada aracı elden çıkarırken neden ikinci el böyle diyip isyan ediyorlar. vw vw diyoruz adamlara atıp tutuyoruz birde arabaları şöyle arabaları böyle diye. adamlar arabasını öyle kıymetli kılıyorki ne sıfırı ne ikinci eli zarar ettiriyor. ama Opel ...... ah Opel vah Opel

neyse, hayırlısı olsun diyelim yinede

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
                      küçük şehirleride deneyin kota sorunu çeken bayiler olabilir.ısparta mutsanı deneyin derim sıkı pazarlık yapın mutlaka iyi fiyat vereceklerdir.

biri mutsan mı dedi... Allah korusun.ben ıspartada ikamet ediyorum.adamlar sanırsım vw. indirim falanda yapmadilar bana.sözde küçük yerin opeli.servisi dersen rezalet.en son şikayet etmiştim...
                      ben mutsan dan almıştım aracımı baya indirim yapmışlardı o yüzden demiştim..
                      2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                      2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                      2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                      2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ekemenli
                        küçük şehirleride deneyin kota sorunu çeken bayiler olabilir.ısparta mutsanı deneyin derim sıkı pazarlık yapın mutlaka iyi fiyat vereceklerdir.

ben mutsan dan almıştım aracımı baya indirim yapmışlardı o yüzden demiştim..
                        ben aman aman indirim alamadım.istediğim renk ve özellikteki araba ellerinde yoktu.ne zaman geleceği kesin değildi. yeni zam falan dediler.artı tavırları hoşuma gitmedi.bi antipati oluştu bende.size yardımcı olduysalar ne güzel.en azından birileri için bişey yapmışlar..

Yorum

KEsinlikle doğru bir yorum Murat kardeşim. Ağzına sağlık. Gözden kaçan bir ayrıntıya değinmişsin.
                          Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                          ben sıfır Opel almak isteyenlerin mantığını anlayamıyorum. hem sıfır araba alırken didik didik edip bayilerden dip fiyatlar alıp aracı alıyorlar sonrada aracı elden çıkarırken neden ikinci el böyle diyip isyan ediyorlar. vw vw diyoruz adamlara atıp tutuyoruz birde arabaları şöyle arabaları böyle diye. adamlar arabasını öyle kıymetli kılıyorki ne sıfırı ne ikinci eli zarar ettiriyor. ama Opel ...... ah Opel vah Opel

neyse, hayırlısı olsun diyelim yinede
                          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

ocak ayında ist.odaktan araç siparişi verdim.
                            istediğim araç 1.4 insignia idi opsiyon olarak sunroof paket ve yeni stil paket eklettim en son geçen hafta aradım aracın bu ay sonu gelebileceğini söylediler.şuan ki fiyatını sorduğumda anahtar teslim fiyatı olarak 63400tl olarak söylediler.
                            ama bu fiyat pazarlıksız araç gelince tekrar konuşacağım bayi olarak fiyatlar değişiyor bazı bayiler 500tl bazı bayiler ise 2000tl veya 3000tl indirim yapıyorlar anlamak pek mümkün değil.bende çok araştırma yaptım odaktan daha düşük fiyat verenler oldu ama bu seferde bayiye güvenemediğimden aracı almadım.
                            odaktan burak bey ve satıştan erhan bey'ler sağolsun çok yardımcı oldular evimin yanında opel gedizler var oraya gitiğim zaman sanki adamlardan araç istemiyorumda eziyet ediyorum gibi tavır yapıyorlar adamı parasıyla rezil ederler valla.
                            2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meto
                              ocak ayında ist.odaktan araç siparişi verdim.
                              istediğim araç 1.4 insignia idi opsiyon olarak sunroof paket ve yeni stil paket eklettim en son geçen hafta aradım aracın bu ay sonu gelebileceğini söylediler.şuan ki fiyatını sorduğumda anahtar teslim fiyatı olarak 63400tl olarak söylediler.
                              ama bu fiyat pazarlıksız araç gelince tekrar konuşacağım bayi olarak fiyatlar değişiyor bazı bayiler 500tl bazı bayiler ise 2000tl veya 3000tl indirim yapıyorlar anlamak pek mümkün değil.bende çok araştırma yaptım odaktan daha düşük fiyat verenler oldu ama bu seferde bayiye güvenemediğimden aracı almadım.
                              odaktan burak bey ve satıştan erhan bey'ler sağolsun çok yardımcı oldular evimin yanında opel gedizler var oraya gitiğim zaman sanki adamlardan araç istemiyorumda eziyet ediyorum gibi tavır yapıyorlar adamı parasıyla rezil ederler valla.
                              metin bey şaka maka 3 hafta kalmış arabanıza kavuşmanıza. Allah tamamına erdirsin...

Yorum

İşleniyor...
                              X