Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 cdti yakıt şikayeti

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.0 cdti yakıt şikayeti

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
    7.1lt ne demek acaba anlamını bilmiyorum hahahha)) 12 13 lt den asa göremioruz yaw..

7,1 böyle bir durum ben hiç göremedim allahtan daha ne istiyon şuan 12,6 ort.
    2015 leon fr

Yorum

ben her uzun yola gitmemde km yi sıfırlıyorum ortalama 8.4 lt.sonra 2 hafta ş.içi biniyorum max 4. vites le gidilen biyer bura oda en fazla 30-40 sn bu viteste gidebilirsin sonuç 11,5 lt ortalama sıfırlamasam km yi 13 lere dayanacak o yüzden sürekli sıfırlıyıp kendimi tesseli ediyorum
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mukavemet
        Bugün günü birlik Adapazarı'na gidip gelmek zorunda kaldım.Bundan önce sahibi olduğum 1.6FSI passatımla abartısız söylüyorum 6.vites 3000devir 105km hıza aracımı sabitleyip Adapazarı'na hatta Trabzona Samsuna çok rahat ortalama 6,5lt/100km yakıt tüketimiyle gidip gelebiliyordum(abartmadan kastım o süratle o yalları yaptım).Ama bu Opel nasıl bir araba yapmışsa anlamadım TSK mehmetcik vakfından yakıt aldıktan sonra hızımı 105km sabitleyip gitmek istedim karşılaştırma için ama bi 20km geçtikten sonra içimde bir şeyler kımıldandı.Dedimki kendi kendime boş ver giderken çabuk gideyim dönüşte test ederim.ondan sonrada zaten 160,170,180km Allah ne verdiyse gittim.Forumdaki bazı arkadaşlar için düşük bi hız olabilir ama benim için oldukça tatminkar hızlar çünkü bir yere giderken ailemden ve arkadaşlarımdan çokça işitmişimdir.Burak sen önden git biz otobüsle yetişiriz sana diye neyse Adapazarında işimi halletim geri dönüş yolunda yine hızımı sabitledim 105km ama malesef oda fazla uzun sürmedi.ve sonuçta ortalama 160km gibi hızla 7.1lt/100km gibi bir yakıt sarfiyatım oldu.Pazartesi ilk işim Opele şikayet dilekçesi yazmak olacak nasıl araba yapmışsınız arkadaşlar kendime mukayet olamıyorum sürekli bir hız ve yarış duygusu beliriyor içimde sizin yüzünüzden sakin araba kullanıp yakıt sarfiyatımı düşüremediğim gibi Allah muhafaza ölüp gidecem bir gün otobanlarda) yaw süratten camı acıp sigara bile içemedim koça yol kardeşim ben passatımı ve 105km sabit hızımı özledim
        daha ne istiyorsunuz 160kmh ortalama ile 7.1lt yakıt mükemmel sizin o passat ile 160kmh ortalama ile rahat 9/10lt tüketiminiz olurdu

Yorum

bende şikayet deyince fazla yakıyo sandım, ama ben 110 km sabit hızda konyadan klimasız izmire gelip 7.6 yapabilmiş adamım, şimdi siz 160 km hızda 7.1 diyorsunuz, ve dizel benzine göre ucuz biz ne yapalım ya biz ne yapalım siz yine dizel otomatik vites biraz hız yapma isteğiniz törpülenir, bizim altımızda 180 bglik aygırlar var hem de düz vites, yanımdan hızlı geçen her araba biraz ilerde sağ şeride geçmek zorunda kalıyor benim bu basma isteğim yüzünden

Yorum

Dostlar benzinli kullanan dostlar arabyı alırken 20000 kağıt cebinizde ama onu unutmayın.....Bir de 180 bglik arac biniyorsunuz.Lütfen benzinlilerin hakkını yemeyin.....Bu arada ben 224 bg ile ne yapayım dostlar !!!! haha haha haha haha haha haha Bu değerler benim için zaten hayal.Bir kere uzun yolda 100 e sabitledim 8 litre civarı yaktım .ben bile gözlerime inanamadım.... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              Orjinal yazı sahibi: Funkyair
              7.1 ortalama mi?
              Yak o arabayi
              bence 160km/h ortalamayla bu değeri duyan benzinliler arabalarını yakacak
              yakmazlar çağrı ben ben 160 le giderken 8. 8.5 oluyor en fazla

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                Orjinal yazı sahibi: cagri
                Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                7.1 ortalama mi?
                Yak o arabayi
                bence 160km/h ortalamayla bu değeri duyan benzinliler arabalarını yakacak
                yakmazlar çağrı ben ben 160 le giderken 8. 8.5 oluyor en fazla
                dizel yakar şeker kardeşim hatta daha azı var bende 6.5 6.8 arası 160 la giderken
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                  Dostlar benzinli kullanan dostlar arabyı alırken 20000 kağıt cebinizde ama onu unutmayın.....Bir de 180 bglik arac biniyorsunuz.Lütfen benzinlilerin hakkını yemeyin.....Bu arada ben 224 bg ile ne yapayım dostlar !!!! haha haha haha haha haha haha Bu değerler benim için zaten hayal.Bir kere uzun yolda 100 e sabitledim 8 litre civarı yaktım .ben bile gözlerime inanamadım.... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                  Allah kaza bela ,ağrıza vermesin

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

7.1 ? blink Ben 16,5lt. yakıyorum şuan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cem ÇAĞLAYAN
                      7.1 ? blink Ben 16,5lt. yakıyorum şuan
                      Cem kardeş sen ne yapiyon nasıl 16,5lt anlamadım uğraşsam yakamam herhalde

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Yakarsin Sedat kardesim..... Gel Ankarada Cankayada bir ay yasa bak bakalim kac lt yakacaksin muhaha muhaha

Yorum

yaw varya 10senedir ehliyetim var ama ilk defa otomobil kullanmanın zevkine böyle varıyorum.ilk arabam 206 tek kapıydı zaten öğrenciydim 10milyonun 5i benzine 5i bana ortaklaşa yaşıyorduksonra golf GTI vardı 2006 model ama 6000km sattım benzinden passat aldım onu zaten hiç söylemiyorum.En sonunda dizeli keşfettim)

Yorum

2009'lar galiba yenilere göre çok yakıyor bunu farkettim, ben 22 bile gördüm

Yorum

98 ortalama hız e-5 sakin Trafik ortalama 6.2 .benzinli için fena degil
                              2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                              yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

76.7 ortalama hız, ortalama yakıt 5.7litre 1.4turbolar ciddi anlamda dizellere rakip
                                2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

İşleniyor...
                                X