Bugün günü birlik Adapazarı'na gidip gelmek zorunda kaldım.Bundan önce sahibi olduğum 1.6FSI passatımla abartısız söylüyorum 6.vites 3000devir 105km hıza aracımı sabitleyip Adapazarı'na hatta Trabzona Samsuna çok rahat ortalama 6,5lt/100km yakıt tüketimiyle gidip gelebiliyordum(abartmadan kastım o süratle o yalları yaptım).Ama bu Opel nasıl bir araba yapmışsa anlamadım TSK mehmetcik vakfından yakıt aldıktan sonra hızımı 105km sabitleyip gitmek istedim karşılaştırma için ama bi 20km geçtikten sonra içimde bir şeyler kımıldandı.Dedimki kendi kendime boş ver giderken çabuk gideyim dönüşte test ederim.ondan sonrada zaten 160,170,180km Allah ne verdiyse gittim.Forumdaki bazı arkadaşlar için düşük bi hız olabilir ama benim için oldukça tatminkar hızlar çünkü bir yere giderken ailemden ve arkadaşlarımdan çokça işitmişimdir.Burak sen önden git biz otobüsle yetişiriz sana diye neyse Adapazarında işimi halletim geri dönüş yolunda yine hızımı sabitledim 105km ama malesef oda fazla uzun sürmedi.ve sonuçta ortalama 160km gibi hızla 7.1lt/100km gibi bir yakıt sarfiyatım oldu.Pazartesi ilk işim Opele şikayet dilekçesi yazmak olacak nasıl araba yapmışsınız arkadaşlar kendime mukayet olamıyorum sürekli bir hız ve yarış duygusu beliriyor içimde sizin yüzünüzden sakin araba kullanıp yakıt sarfiyatımı düşüremediğim gibi Allah muhafaza ölüp gidecem bir gün otobanlarda) yaw süratten camı acıp sigara bile içemedim koça yol kardeşim ben passatımı ve 105km sabit hızımı özledim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2.0 cdti yakıt şikayeti
Collapse
X
-
Ynt: 2.0 cdti yakıt şikayeti
iyi yakmışsın yaw :P aynısı bende var 7.5 manuel vites :P ama 200 220 arası 180 den aşağıya düşemedim :P2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: Funkyair7.1 ortalama mi?
Yak o arabayi
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mukavemetBugün günü birlik Adapazarı'na gidip gelmek zorunda kaldım.Bundan önce sahibi olduğum 1.6FSI passatımla abartısız söylüyorum 6.vites 3000devir 105km hıza aracımı sabitleyip Adapazarı'na hatta Trabzona Samsuna çok rahat ortalama 6,5lt/100km yakıt tüketimiyle gidip gelebiliyordum(abartmadan kastım o süratle o yalları yaptım).Ama bu Opel nasıl bir araba yapmışsa anlamadım TSK mehmetcik vakfından yakıt aldıktan sonra hızımı 105km sabitleyip gitmek istedim karşılaştırma için ama bi 20km geçtikten sonra içimde bir şeyler kımıldandı.Dedimki kendi kendime boş ver giderken çabuk gideyim dönüşte test ederim.ondan sonrada zaten 160,170,180km Allah ne verdiyse gittim.Forumdaki bazı arkadaşlar için düşük bi hız olabilir ama benim için oldukça tatminkar hızlar çünkü bir yere giderken ailemden ve arkadaşlarımdan çokça işitmişimdir.Burak sen önden git biz otobüsle yetişiriz sana diye neyse Adapazarında işimi halletim geri dönüş yolunda yine hızımı sabitledim 105km ama malesef oda fazla uzun sürmedi.ve sonuçta ortalama 160km gibi hızla 7.1lt/100km gibi bir yakıt sarfiyatım oldu.Pazartesi ilk işim Opele şikayet dilekçesi yazmak olacak nasıl araba yapmışsınız arkadaşlar kendime mukayet olamıyorum sürekli bir hız ve yarış duygusu beliriyor içimde sizin yüzünüzden sakin araba kullanıp yakıt sarfiyatımı düşüremediğim gibi Allah muhafaza ölüp gidecem bir gün otobanlarda) yaw süratten camı acıp sigara bile içemedim koça yol kardeşim ben passatımı ve 105km sabit hızımı özledim
almışsın dizel kaplanı allah ne varsa basıyorsunuz bundan daha fazla bir zevk olurmu2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ
Yorum
Yorum