Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia 1.6 turbo cosmoya opsiyonel olarak neler alınabilir

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia 1.6 turbo cosmoya opsiyonel olarak neler alınabilir

Flexi kesin olsun diğerleri zevkinize göre olsun .. 19 jant sonrada ilave edilir ama flexi olmazzzzzzzz
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Ben Olsam Paraya Kıyıp Cosmo Almışken Full Alırdım ,
      FlexRide
      Sunroof
      19" Jant (Keyfe Kederen Yaşadığınız Yeri de Göz Önüne Alarak 20" de alabilirsiniz yol tutuşunun harika olduğunu duymuştum)
      Koltuk Isıtma-Soğutma
      DVD800
      İnfinity Ses Sistemi
      Ergonomik Spor Koltuk Vardı Herhalde Birde

Sanırım en full İnsignia bu oluyor Cosmo+Saydığım Donanımla
      Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
        Flexi kesin olsun diğerleri zevkinize göre olsun .. 19 jant sonrada ilave edilir ama flexi olmazzzzzzzz
        +1
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

flexi ve sunroof sonradan olmadığı için bu 2 sini kesinlikle alırdım...
          F30 Sport+

Yorum

arkadaşlar bana kızmayın ama birşey belirtmek istiyorum.. hani flex şasi - flexi şasi veya flexi diye hitap ediliyor opsiyonun ismi, bu opsiyonun ismi Flexride Şasi Sistemi değil mi? yanlış anlamayın sakın. ama öyle bayiler öyle servis elemanları ve öyle satış elemanları var ki bırakın opsiyonun adını telafuz etmeyi siz söylediğinizde bile şaşıranlar düşünenler var. onun için en azından yeni üyelerimize opsiyonlar hakkında görüş bildirirken ve açıklarken, opsiyonun forum içinde kullanılan kısa tanımını tam adını yazarsak daha bilgilendirici ve net olur diye düşünüyorum.

Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
            İlginiz için teşekkür ederim flexride sası sisteminin + sina kısaca bir deginebilirmisiniz
            öncelikle hoşgeldiniz

düşündüğünüz aracınız şimdiden hayırlı olsun diyelim. Flexride Şasi Opsiyonunu mutlaka almanızı öneririm bende diğer arkadaşlarım abilerim gibi Flexride Şasi ile birlikte sadece 3 farklı sürüş modunun keyfini yaşamayacaksınız. Flexride Şasi ile aracınızın direksiyonu elektro hidrolik değilde servotronic bir sisteme sahip olacak. yani şu an Flexride Şasi Sistemi mevcut olmayan İnsignia larımızda direksiyonlarımız biraz sert. araba sert bir sürüş karakterine sahip çünkü, ve bu da tamamen arabanın sportif kimliği ile alakalı bir durum

Flexride Şasi Sistemi ni alırsanız aracınızın direksiyonu hıza duyarlı olacaktır yani aracı çalıştırdığınız andan itibaren tüy siklet bir direksiyon olacak ve hız arttıkça sertleşecek bir direksiyon sistemine sahip olacaksınız.

sürüş kalitemi ve konforu nasıl arttırabilirim sorunuzun cevabı tamamen bu opsiyonda gizli konfor isterseniz aracı Tour Modu nda kullanmanız yeterli. aracı Tour Modu na aldığınızda araç normal moddan daha yumuşak ve konforlu bir karaktere bürünecektir. vites geçişleri daha rahat ve yumuşak olacaktır. aynı zamanda normal ve Sport Mod daki süspansiyon sertliği yerini daha yumuşak bir süspansiyon karakterine bırakacaktır. şehir içinde bozuk yollarda veya uzun yollarda seyahatte çok konforlu yolculuklar yapabilirsiniz.

Sport Modu na aldığınızda aracınızın gösterge paneli ışıklandırması beyaz yanarken anında aynı kokpitteki tuşlar gibi kırmızı bir renge döner ve kırmızı olur. arabanız daha sportif bir karaktere geçer. süspansiyonlar normal moddan daha sert hale gelir ve virajlarda ya da şerit değiştirmelerde nerdeyse aracınız hiç yana doğru esnemeden geçiş yapabilirsiniz. ayrıca bu moda geçince direksiyon daha da sertleşir ve manevralarınız daha kotrollü olur, araç isteklerinize daha hassas cevap verir

bence bu opsiyonu mutlaka ekletin

19'' jant görüntü olarak gerçekten harika gösteriyor araçlarımızı ama konfor istiyorsanız bence standart 18'' janttan şaşmayın derim jant boyutu ne kadar artarsa konfor o kadar düşecektir. gerçi Flexride Şasi Sistemi ni alırsanız Tour Modu nda bu konfordan yine pek ödün vermezsiniz ama ben olsam konfor düşünüyorsam 19'' jantı almam. ha ilerde isterseniz yine alabilirsiniz servisinizden ya da forumda satan olursa vs.

yeni İnsignia larda artık DVD 800 gelmiyor diye biliyorum ben. Navi900 adlı bir navigasyon sistemi gelmekte. bu sistemi henüz test etme imkanım olmadı ama eminim bizim DVD 800 ve CD 500 lere göre daha günceldir. yine de bayinizden detaylı bilgi alın bu yeni navigasyon sistemi hakkında eğer orjinallik derseniz ben Navi900 derim. çünkü bu sistemle birlikte vitesin arka bölümünde elektronik park freni düğmesinin yanında Turn-Push kumanda sistemi de geliyor ki araca başka bir hava katıyor o da

Sunroof da almanızı öneririm. illaki açıp kullanmanıza gerekte kalmadan özellikle yazın gece yolculuklarında aracınızla keyifle yolculu edersiniz ayrıca aracın görünümüne de ayrı bir hava katar Sunroof

eğer imkanınız varsa da bir de Ergonomik Spor Deri Opsiyonu nu alın derim sanırım 2012 Cosmo larda ön yolcu koltuğu da hem ısıtmalı hem soğutmalı geliyor. resimlerinde öyle görmüştüm ama bayinize bir sorun, yanlışlık olmasın. bu koltukların diğer deri koltuk opsiyonundan farkı ise, isminde olduğu gibi ergonomik spor olmasında. çok rahat ve bel ve yan destekleri çok başarılı.

aracınız için tekrar hayırlısı olsun dileklerimle.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
              flexr'de parasina infinity ses sistemi 19 jant sunroof ekleniyor ben olsam şasi sistemi için bu kadar para vermem kullanılcak bir yerde yaşamıyoruzki flexride sistemini))) 1 opsiyon parasına 3 opsiyon eklemek daha mantıklı bence.. dvd navigasyonu da orjinalini ekletmeyip yarısı parasına cyclone ekran ( dvd navigasyon tv geri görüs kamera) ekletin hem fiyattan kazanın hem opsiyondan
              abi en son fiyat listesine ne zaman baktın yahu ne 3 opsiyon alması

Flexride Şasi Sistemi 2.500 TL

ama bahsettiğin diğer 3 opsiyonun içinden sadece bir Sunroof bile tek balına 2.060 TL
              19'' jant 1.546 TL ve İnfinity Ses Sistemi de 1.802 TL

ayrıca Flexride Şasi Sistemi ni kullanılacak yeri olması şart değil ki Tour Modu bile şehir içindeki bozuk yollarda çok faydalı bir seçenek bazen paketle gelen elektro servo direksiyon sistemi de cabası..

Yorum

Çok teşekkürler benim için çok aydınlatıcı oldu
                2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                Gerçek pilot

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                  Orjinal yazı sahibi: cdd1907
                  flexr'de parasina infinity ses sistemi 19 jant sunroof ekleniyor ben olsam şasi sistemi için bu kadar para vermem kullanılcak bir yerde yaşamıyoruzki flexride sistemini))) 1 opsiyon parasına 3 opsiyon eklemek daha mantıklı bence.. dvd navigasyonu da orjinalini ekletmeyip yarısı parasına cyclone ekran ( dvd navigasyon tv geri görüs kamera) ekletin hem fiyattan kazanın hem opsiyondan
                  abi en son fiyat listesine ne zaman baktın yahu ne 3 opsiyon alması

Flexride Şasi Sistemi 2.500 TL

ama bahsettiğin diğer 3 opsiyonun içinden sadece bir Sunroof bile tek balına 2.060 TL
                  19'' jant 1.546 TL ve İnfinity Ses Sistemi de 1.802 TL

ayrıca Flexride Şasi Sistemi ni kullanılacak yeri olması şart değil ki Tour Modu bile şehir içindeki bozuk yollarda çok faydalı bir seçenek bazen paketle gelen elektro servo direksiyon sistemi de cabası..
                  +1

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
                    Çok teşekkürler benim için çok aydınlatıcı oldu
                    rica ederim

Yorum

sen burada yazanları ıste zarar edersen arac bızım
                      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

ergonomik spor koltuklarında kumaş,kumaş-deri ve komple deri olanları var o artık size kalmış ama güzel koltuklar...
                        oturunca araca sabitlenmiş gibi bir his veriyor,benim araçta yok ama sunroof olmasını çok isterdim...
                        bide park assist diye bi opsiyon var ben hiç kullanmıyorum kullananda görmedim tavsiye etmem boşuna masraf etmeyin.
                        2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Degerli düşünceleriniz beni aydinlatti herkese ilgisi için teşekkürler sunroof flexride ve ergonomik koltuk opsiyonlari eklettirecem babam için arabayı alıcamizi belirtmiştim ses sistemi babama lazım olmaz babam 25 senelik taksicidir navigasyona ihtiyacı olacağını zannetmiyorum
                          2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                          Gerçek pilot

Yorum

İşleniyor...
                          X