Merhaba insignia 1.6 turbo cosmo almak istiyorum opsiyonel olarak ne alırsam sürüş kalitemi konforu arttırabilirim ilginiz için teşşekür ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia 1.6 turbo cosmoya opsiyonel olarak neler alınabilir
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia 1.6 turbo cosmoya opsiyonel olarak neler alınabilir
Benim aracïmda yok ama kullanan arkadaşlardan edindiğim bilgiyle kesinlikle flex şasi vede ergonomik sport koltuklar derim
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
sunroof dvd navigasyon 19 jant kesin olsun ve infinity ses sistemi ekletin standart ses sistemi rezalet))
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
-
Bizim araçlara yakışmayan bir renk görmedim
Flexride
Sunroof
19 Jant bence bunlar yeterli
Kesinlikle olmaması gereken : DVD800[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
flexr'de parasina infinity ses sistemi 19 jant sunroof ekleniyor ben olsam şasi sistemi için bu kadar para vermem kullanılcak bir yerde yaşamıyoruzki flexride sistemini))) 1 opsiyon parasına 3 opsiyon eklemek daha mantıklı bence.. dvd navigasyonu da orjinalini ekletmeyip yarısı parasına cyclone ekran ( dvd navigasyon tv geri görüs kamera) ekletin hem fiyattan kazanın hem opsiyondan2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Yorum
-
Sadece sunroof yeterli olacaktır bence fazlasına gerek yok zaten dolu bir araç
19 inç jant alırsanız eğer hem biraz konfordan hemde degiştirirken yüksek fiyat sorunu ile karşılaşırsınız.
2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume
Yorum
-
ben hem flexili hem de normal aracım oldu.. Flexi olsun başka birşey olmasın diyorum..*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Dediğiniz çok mantıklı ama arabayı babam için alıcaz ses sistemine babamin ihtiyacı olacağını sanmıyorum ben daha çok arabayı ihtiyaçtan değil zevk için kullanıyorum flexride hakkında okuduklarım beni cezbetti ses sistemi yerine flexride bna daha guzel gibi geldi
2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
Gerçek pilot
Yorum
-
Benim şahsi görüşüm insignia güzel araç fakat otoyol arabası , malum şehiriçi ve bizim çok düzgün yollarımızda sert bir karakteri var . Bu sebeble flex şasi mutlaka olmalı ergonomik spor koltuklarda konforu artırır sonuçta da sizin aradığınız opsiyonla konfor ve rahatlık içinse bunlar ilk olacaklar olmalı, 19 jant konforu azaltır diye biliyorum , sunroof ve diğer ekstralar jantta dahil aracı güzelleştiriyor hiçbiride fazlalık değil bence
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum