Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yönetime soruyorum niçin vıp üyelik var

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yönetime soruyorum niçin vıp üyelik var

Volkan'ı da VIP yapın

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
      Volkan'ı da VIP yapın
      konu nereye donüyor şimdi, benim istediğim herkesin eşit olması siniflandirilmamasi hiç bir clup teki arkadaşlık dostluk bizimkine benzemedigi gibi bizde onlara benzemiyelim hiç bir uyemizi öbür üyemizden sınıflandırma olarakta ayırmayalım

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkan millet vekili gibi adamsin kendini vip yap mak icin taraftar arayan siyasetciler gibi uyelere ne vaadlerde bulunuyorsun

Bana destek olun arabaniza chip benden haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Volkan millet vekili gibi adamsin kendini vip yap mak icin taraftar arayan siyasetciler gibi uyelere ne vaadlerde bulunuyorsun

sen varya az degilsin konuyu değiştiriyorsun hemen ama merak etme temcit pilavı gibi ısıtıp isitip koyucam önüne

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

volkan abi beraber yapalım bu işi
            2015 leon fr

Yorum

konu günceldir
              2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
                Orjinal yazı sahibi: FacomX

sen varya az degilsin konuyu değiştiriyorsun hemen ama merak etme temcit pilavı gibi ısıtıp isitip koyucam önüne
                2 ısıtmadan sonra o pilav ın pirinçlrti taş gibi olur yaw
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Benim VIP uyeligimi alip, Volkan kardesime verebilirsiniz. Ben bu zamana kadar ekstra fayda goremedim. Birde Volkan baksin

Sevgili Volkan, bu gune kadar olumsuz anlamda ne tur bir ayrimcilik yapildi sana ?

Muhabbet saka ile karisik gibi donsede, disariya karsi verilen goruntu hakikaten bir ayrim varmis algisi yaratiyor. Forumun huzuru icin kendi adima VIP uyeligimin alinmasini talep ediyorum.

Bu konu uzarsa yipratici bir noktaya gider, darginliklar kirginliklar olusur. Bu zamana kadar bu tur mevzular yapilmadi. Yapilmamali.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                    Benim VIP uyeligimi alip, Volkan kardesime verebilirsiniz. Ben bu zamana kadar ekstra fayda goremedim. Birde Volkan baksin

Sevgili Volkan, bu gune kadar olumsuz anlamda ne tur bir ayrimcilik yapildi sana ?

Muhabbet saka ile karisik gibi donsede, disariya karsi verilen goruntu hakikaten bir ayrim varmis algisi yaratiyor. Forumun huzuru icin kendi adima VIP uyeligimin alinmasini talep ediyorum.

Bu konu uzarsa yipratici bir noktaya gider, darginliklar kirginliklar olusur. Bu zamana kadar bu tur mevzular yapilmadi. Yapilmamali.

bu kadar basit bir konudan bu kadar problem çıkacağını kendi adıma konuşayım çıkmazzzzzzzzzzzzzzz derim Hani nerede İnsigniateam Ailesi birliği derim o zaman :P
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

Gün birlik ve beraberlik günüdür ... Bu güzel dostlukları ufak seyler için zedelemeyelim derim ben...

Yorum

Volkanla bizim takilmalarimiz sakalasmalarimiz disariya karsi yanlis anlasilmalara sebebiyet verebilir bu sebepten dolayi sakayi espiriyi dozunda tutmak icin konuyu kilitliyorum

Konu hakkinda bilgi almak isteyen
                        Bir talebi olan uyelerimiz var ise bize Pm den mesaj atsin

Anlayisiniz icin tesekkurler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                        X