konu nereye donüyor şimdi, benim istediğim herkesin eşit olması siniflandirilmamasi hiç bir clup teki arkadaşlık dostluk bizimkine benzemedigi gibi bizde onlara benzemiyelim hiç bir uyemizi öbür üyemizden sınıflandırma olarakta ayırmayalım
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Benim VIP uyeligimi alip, Volkan kardesime verebilirsiniz. Ben bu zamana kadar ekstra fayda goremedim. Birde Volkan baksin
Sevgili Volkan, bu gune kadar olumsuz anlamda ne tur bir ayrimcilik yapildi sana ?
Muhabbet saka ile karisik gibi donsede, disariya karsi verilen goruntu hakikaten bir ayrim varmis algisi yaratiyor. Forumun huzuru icin kendi adima VIP uyeligimin alinmasini talep ediyorum.
Bu konu uzarsa yipratici bir noktaya gider, darginliklar kirginliklar olusur. Bu zamana kadar bu tur mevzular yapilmadi. Yapilmamali.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Benim VIP uyeligimi alip, Volkan kardesime verebilirsiniz. Ben bu zamana kadar ekstra fayda goremedim. Birde Volkan baksin
Sevgili Volkan, bu gune kadar olumsuz anlamda ne tur bir ayrimcilik yapildi sana ?
Muhabbet saka ile karisik gibi donsede, disariya karsi verilen goruntu hakikaten bir ayrim varmis algisi yaratiyor. Forumun huzuru icin kendi adima VIP uyeligimin alinmasini talep ediyorum.
Bu konu uzarsa yipratici bir noktaya gider, darginliklar kirginliklar olusur. Bu zamana kadar bu tur mevzular yapilmadi. Yapilmamali.
bu kadar basit bir konudan bu kadar problem çıkacağını kendi adıma konuşayım çıkmazzzzzzzzzzzzzzz derim Hani nerede İnsigniateam Ailesi birliği derim o zaman :P
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yorum