Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yönetime soruyorum niçin vıp üyelik var

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yönetime soruyorum niçin vıp üyelik var

volkan abi süper konu açmışsın, bütün vip üye olmayan insignia team destekcindir senin yanındayız. hiho
    2015 leon fr

Yorum

Bak şimdi bende merak ettim

Yorum

Bende merak ettim 2gundur yönetimden açıklayaci bir bilgi gelmiyor

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan

hükümetin yaptığı gibi yeni gündem oluşturup unutulmasını sağlamaya calışıyorlardır belki
          2015 leon fr

Yorum

Ya volkan sen bana parayi ver ben seni gayrimuchul vip uye yapim haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Yonetim sizlersiniz bizden daha iyi cevap veren uyeler olmus bardagin dolu tarafina bakmak lazim

Bizim gundeme ihtiyacimiz yok gundemi sizler olusturuyorsunuz.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

ben cevap vereyim.. bari ;
                El cevap ; Yönetim zamanında Bilgisayardan anlayan yönetime desteği olabilecek Arkadaşlarımızdan birkaçına bu görevi vermiştir..Bence verdiği ismi yanlış seçmiştir..Op vs gibi sıradan bir isim verebilirlerdi VİP üye de ne demek bizlerde alelade üyemi ? :P
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Sizler hic vip uyelerle spontene bulusma yapildigini duydunuzmu uyelerimiz ve arkadaslarimizla her zaman beraberiz uyelerimizin her zaman basimizin uzerinde yeri var

Yorum

Volkan.inanma seni yumusak yapmaya pardon yumusaltmaya calisiyorlar

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

- Neden VIP üyelik oluşturduk?
                      Sitenin kuruluşundan itibaren yanımızda olan, manevi desteklerini esirgemeyen kişilere kendi çapımızda hakettikleri değeri vermeye çalıştık.

- Forum ortamında VIP yetkileri nedir?
                      Konu sabitleyebilir, konu taşıyabilir, konu kilitleyebilir, konu silemez.

- VIP'ler nasıl seçildi?
                      İşin başında elimizde belki 90-100 kişilik Insignia sahipleri listesi vardı, bu kadar kişiyi vip yapsak zaten grubun bir özelliği olmazdı
                      O günün şartlarıyla geçen zaman içinde bizden kopmayan ve ilerleyen zamanlarda da kopmayacağını düşündüğümüz kişilere öncelik vermeye çalıştık.
                      Foruma olan katkıları da ayrı bir etkendi.

- Seçilmeyenler neden seçilmedi?
                      Tabiki diğer isimleri önemsemiyor yada katkılarını görmüyor değiliz. İlk aşamada belirli kişilere bu yetkiyi verdik, zamanla duruma göre sayıyı artırırız diye düşündük ama o günden sonra sadece bir isim ekledik, Cemil abi buna da kimsenin itiraz edeceğini sanmıyoruz.
                      Cemil abinin destekleri saymakla bitmez, bizde karşılığında ne yapabiliriz diye düşündük ve elimizden bu geldi. Ama bu değişiklik Cemil abinin yaptıklarının yanında lafı olmaz.
                      Başka isimler neden eklenmedi? Çünkü VIP'in gerçekten abartılacak bir ayrıcalığı yok (bizim gözümüzde)
                      Ayrıca bu seçimleri tekrar gündeme getirmek şu anda olduğu gibi yanlış düşünce ve meraklara sebep olacağı için yeni seçimler düşünmedik.

- Forum üyeleri arasında ayrımcılık var mı?
                      Bu konuda biz size sormak istiyoruz, bu zamana kadar herhangi konuda başka üyelerle arasında bir ayrım hisseden oldu mu?
                      Forumda ve gerçek hayatta VIP üyelerin yapabildiği ve diğer üyelerin yapamadığı tek şey yukarıda yazdığı gibi konu silmek, sabitlemek, kilitlemek.
                      Organizasyonlarda, site ayrıcalıklarında (serviste indirim, toplu sipariş gibi) yada InsigniaTeam ürünlerinde (tshirt, anahtarlık, sticker vs.) herhangi bir üyeye ayrım yapıldı mı?

- Üyenin mesaj ve konu sayısına göre gruplandırma yapılmalı mı?
                      Bizce asıl ayrımcılık budur. 100 mesaja aaa üye, 500 mesaja bbb üye, 1000 mesaja ccc üye diye gruplandırmak daha çok ayrıma sebep olacaktır.
                      Ayrıca bu sağlıklı bir üye değerlendirme biçimi değildir. Birincisi belirli bir kademeye gelmek isteyenler gereksiz ve boş mesajlar yazarak ortamın kirlenmesine sebep olacak.
                      İkincisi 10 mesajından/konusundan 9'u bilgili ve faydalı olan kişiyle, 1-2 mesajı faydalı olan kişi mesaj/konu sayısına göre aynı kefede değerlendirilecek.
                      Bu yüzden asıl ayrımı yapmamak için bu yönteme sıcak bakmıyoruz ve bizim için üyenin mesaj sayısının yada açtığı konu sayısının bir önemi yok, VIP'ler de dahil.
                      Bizim için üyenin kendisi önemlidir.

- Maddi konularda merak edilenler
                      Bu zamana kadar hiçbir üyeden maddi destek talep edilmedi, VIP üyelikler parayla verilmedi, site için ticari satış yapılmadı, yemek türü organizasyonlarda ödeme yapılacak durumlarda kimseye ayrım yapılmadı.

- Bu sistemler başka forumlarda nasıl işliyor?
                      Diğer forumlardan gördüğümüz örnekler;
                      - VIP üyelikler yıllık ücretle veriliyor,
                      - folyo kesim stickerlar üyelere 10 TL'den satılıyor,
                      - tişörtler 20-30 TL arası satılıyor,
                      - şapka 10-15 TL, anahtarlık 5 TL gibi fiyatlara satılıyor
                      ve bunları alanlar da birşeye itiraz etmiyor veya artniyet aramıyor.

Son olarak, ortada bir ayrıcalık varsa bu InsigniaTeam ayrıcalığıdır, bizim üyelerimiz başka forumlardan ayrıcalıklara sahiptir.
                      Tüm üyelerimiz bizim için özeldir ve eşittir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yönetim
                        Son olarak, ortada bir ayrıcalık varsa bu InsigniaTeam ayrıcalığıdır, bizim üyelerimiz başka forumlardan ayrıcalıklara sahiptir.
                        Tüm üyelerimiz bizim için özeldir ve eşittir.

Gayet güzel bir açıklama olmuş Profil ayarlarınızdan sizde görünen ad kısmına VIP üye yazabilirsiniz kendinize :P

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Bir sayfa yazı yazmışsınız ama sonuc sıfır : bu yazdıklarınızın üyelerimiz tarafından tatmin edici bir cevap olduguna kendinizde inaniyormusunuz ,ortadaki haksızlığı ayrımcılığı duzelttinizmi bu yazdiklarinizla şimdi , ortada bir ayrımcılık var bunu duzeltirsiniz duzeltmessiniz bu sizin biliceginiz is, ama gercek olan bu yazdıklarınıza kimse haklısınız demez

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Bir sayfa yazı yazmışsınız ama sonuc sıfır : bu yazdıklarınızın üyelerimiz tarafından tatmin edici bir cevap olduguna kendinizde inaniyormusunuz ,ortadaki haksızlığı ayrımcılığı duzelttinizmi bu yazdiklarinizla şimdi , ortada bir ayrımcılık var bunu duzeltirsiniz duzeltmessiniz bu sizin biliceginiz is, ama gercek olan bu yazdıklarınıza kimse haklısınız demez
                            bu ayrımcılık nedir onuda yazabilirmisin abi
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              bu ayrımcılık nedir onuda yazabilirmisin abi
                              Yazayım kardesim , birincisi üyeyi VIP diye özel üye diye adlandırıyorsunuz konu kitleme tasıma vs gibi seyler normal üyelerden ayirmiyormu

Yorum

Volkancigim yukaridaki aciklamada oldugu gibi vip uyenin kucuk ayricaliklari var bu bilinen bir durum seni seviyoruz sen gonlumuzun vipisin

Yorum

İşleniyor...
                                X