2010 model insignia 2.0 CDTI 160 bg otomatik 65.000 km full orjinal nokta kadar boya yok navigasyonlu + geri görüş kamera + film izleme orjinal Özkan abinin parçası mevcut. Sizce max. ve min. değerleri nedir kaça satarım ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracım sizce ne kadar eder?
Collapse
X
-
Ynt: Aracım sizce ne kadar eder?
öncelikle istediğiniz fiyata gider inşallah. km biraz fazla gibi. o da bakımlıysa sorun olmaz. tabiki bana göre sene 10-15bin yapan birisi olarak))2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
araç full servis bakımlı sileceklerine kadar hep servisinde değiştirdim.. 80.000 TL gibi bi rakam isteyeyim o zaman araç fazlalılığından dolayı satmak istiyorum da bi bakayım.2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp
Yorum
-
serbay bey aman değerinde fiyat isteyin.piyasayı belirleyen ben, sen ve biziz.piyasanın sağlığı ve geleceği açısından bu çok öneml.çok acil değilse fiyat kırmayın.şimdiden hayırlı satışlar....2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ekemenliserbay bey aman değerinde fiyat isteyin.piyasayı belirleyen ben, sen ve biziz.piyasanın sağlığı ve geleceği açısından bu çok öneml.çok acil değilse fiyat kırmayın.şimdiden hayırlı satışlar....F30 Sport+
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Orjinal yazı sahibi: ekemenliserbay bey aman değerinde fiyat isteyin.piyasayı belirleyen ben, sen ve biziz.piyasanın sağlığı ve geleceği açısından bu çok öneml.çok acil değilse fiyat kırmayın.şimdiden hayırlı satışlar....
hepsi bir avuç civata)2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
Hiç bir fırsatı kaçırmıyorsun bakıyorum. arabam daha kız gibi. öncelikle çiçeğini çukulatanı alacan. ben bi görecem. öle her isteyene vermiyoruz, fiyatta anlaşsak bile))2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
-
arabamı öle kuma niyetine vermem. roccoyuda elden çıkaracan. benimkine hökümet nikahı yapacan))2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Yorum
Yorum