Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Irmscher ayak dayama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Irmscher ayak dayama

Selam arkadaşlar ve abiler. Sahibinden com.da böyle bir link gördüm. Toplu alım yapabiliriz yada bu ürün hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
    Ben ayak dayama yerinde bulunan halıya ayak dayamak istemiyorum çok titizim o bölmeye bu tür bir uygulama sizce nasıl olur ?

Ynt: İnsignia Irmscher ayak dayama

Kaliteli bir ürün olduğu görüntüsünden belli, bence gayet de şık durur.
    Ama bir de üzerinde Irmscher yazmasaymış daha iyi olacakmış.

Yorum

Benim de hoşuma gitti fakat Serkan bey'in de söylediği gibi birşey yazmasaymış daha iyi olurmuş çünkü bunu takınca diğer irmscher parçalarını da takmak gerekecek.
      2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Güzel duruyor benim gibi hız sabitleyici çok kullananlar için ideal. Toplu alım söz konusu mu?
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Konuyla ilgili bir kaç kişi talepte bulunursa toplu alım tabiki yapılabilir.

Yorum

Alınabilir ama montajı nasıl ??
            2.0 CDTI 160hp Cosmo+flexride şasi+ Beyaz

Yorum

Bende beğendim OPC yazanı olsa daha güzel olabilir OPC pedal takımı ile hoş durur

Yorum

Opc olanından ve sade olanından sanırım yapabilecekler. İnsignia yazılısıda olursa daha iyi olur gibi geliyor. Satıcı kişilerle irtibattayım. Gelişmelerden sizleri haberdar ederim.

Yorum

Güzel görünüyor da, taban sacına vidalanması gerekiyür galiba.
                  Yani en çok suyun-çamurun geldiği yeri delmek lazım akıllı vidalarla.
                  Ben halıma basmayı tercih ederim doğrusu
                  2014 BMW 320d

Yorum

OPC olanını yapmışlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...77662272/detay

Yorum

Arabamdaki irmscher parça sayısı fazla olduğu için ben de irmscher olanı tercih edebilirim......

Yorum

Toplu alım varsa bende Irmscher yazılı olanı tercih ederim.Hatta insignia için komple irmscher pedal seti yapılırsa o da olur.

Yorum

toplu alım mutlaka yapın, adamlar site sayesinde köşeyi dönecek en azından fiyat uygun olsun.
                          InsigniaTEAM

Yorum

Normal opel yazılı olanı da geldi.
                            Ankarada ortak alım yapabiliriz Utku abi. İstanbul ve diğer iller içinde bi alım sözkonusu olabilir. Acaba opel ayzılı mı alsam, OPC yazılı mı? Karar veremedim.
                            Birde vidalar dıştan çıkmaz dimi Sanırım kısacık bir vidadır. Montaj hakkında daha detaylı bilgiye ihtiyacımız var aslında.

Yorum

Eleştiri Gibi Olacak Ama, Kalınlığı 1,5 mm. Çok Az. Ben Beğenmedim Ama Toplu Sipariş Verilecelkse Eğer Önerim; İmalatı 4 mm Kalınlıkta Alüminyum Levhadan, Kenarlarını 2mm Radyus İle Balıksırtı Pahlı ve Vidalarını da Havşa Başlı ve Paslanmaz Vida Olacak Şekilde Yaptırtılması Yönünde. (Bu Maliyetini Çok Az Etkiler) İlanda Eloksol Alüminyumdan Yapıldığı Yazılıyor. Böyle Bir Malzeme Yok. Eloksol Bir Kaplama Çeşidi Olup Ham Alüminyum Üzerine Yapılan Bir Kaplama Boyama Çeşididir. (Doğrusu: ELOKSAL). İster Boyalı İster Ham Levha İle Yapılmış Olusun, Çoklukla Ayakkabı Temasına Maruz Kalacağı İçin Kısa Zamanda Çizilecektir. Orjinal OPC Pedal Setine Bakacak Olursak, Pedal Setinin de Alümyumdan Mamul Olduğunu Ancak Bu Kısımlar Çizilmesin Diye Siyah Kauçuk Çıkıntılarının Olduğunu Göreceğiz. Aslında Yaptırtılabiliyorsa Dayanıklılık Bakımından En İyisi Mat Krom Paslanmazdan Yaptırtılması.
                              Ama İçimizde "Toplu Alım Yapılınca Fiyatı Düşecektir ve Ne Olacak 5 Adet Alıp Çizildikçe Değiştiririm" Diyen Arkadaşlara da Saygı Duymak Gerekir.
                              İyi Forumlar.

Yorum

İşleniyor...
                              X