Bugün servise gittim aracın ESP kablosunu değiştirmek için aradan direksiyon ve vites topuzunu da değiştireyim dedim.(soyulduğu için) Fakat 45 bin bakımı yapılmadığından dolayı garanti hiç bir parçanın değişimine onay vermiyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba. maad
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
periyodik bakım yapılmadığın da garantiden hiç bir işlem yapılmıyormuş
Collapse
X
-
Ynt: periyodik bakım yapılmadığın da garantiden hiç bir işlem yapılmıyormuş
Araç bakımlarını garanti kapsamı süresi içerisinde opel servisleri dışında yaptırırsan araçta bir problem olduğunda garanti kapsamına sokmayabiliyorlar.Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi
-
Orjinal yazı sahibi: yemre55Araç 45.100 km de ama bakım yapılmadığında garantiden parça neden değişmez onu anlamış değilim..
Yorum
-
Aracınızın bakımlarını daha önce yetkili servis dışında bir yerde yaptırmamışsanız daha servis km'si dolmamış.Ben aracımın 15000km bakımına 16300km de götürdüm.1500km opsiyonunuz var ama tabii 2yıl dolmadıysa.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mukavemetAracınızın bakımlarını daha önce yetkili servis dışında bir yerde yaptırmamışsanız daha servis km'si dolmamış.Ben aracımın 15000km bakımına 16300km de götürdüm.1500km opsiyonunuz var ama tabii 2yıl dolmadıysa.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: arslan.gonulblok muafiyet yasası var 2006 yılında çıkan aracınızı garantiden çıkarma gibi lüksleri yok
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: arslan.gonuliş mahkemeye gittiği zaman bakın nasıl yapıyorlar arkadaş üstüne gider araştırırsa bnm dediğimi her türlü yaptırır bildiğim için söylüyorum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55opel başka mahkeme başkadır ÖZAS hanım
Yorum
-
alakası yok.. bak konuyu açan arkadaş 3 celsede arabasının değişim talebini gerçekleştrdi T.C yasaları opel yasalarından büyüktür bunu lütfen dikkate alınız...F30 Sport+
Yorum
Yorum