Arkadaşlar biliyorsunuz ben de tek kapı hastalığı başladı.
Yaş geldi 31'e bir baktım tüm arabalarım 4 kapı olmuş. Gönül ister e46 3 serisi CI alalım ama hkeseye uygun olan bulamadık.
Astra da geldi 96 bine. Gerçi hiç sorunu vs si yok ama görünüm olarak bana sıradan gelmeye başladı. Keseme uygun coupe ise Hyundai Fx coupe 1.6. Şimdi iki aracın da özelliklerini ve bna göre + ve - lerini yazayım ve sizde lütfen fikir belirtin.
Astra
+ 0 almıştım, ilk sahibiyim neyi nedir biliyorum
+ 120hp 240 nm 5,2Lt/100km hem hızlı hem az yakıyo ayrıca turbo keyfi var
+ Yol tutuş ve malzeme kalitesi
- 96 bine geldi, bana göre görüntüsü sıradan
- Yeni kasası çıktı biraz daha elde tutarsam satmak istedeğimde değeri düşecektir, Şu an en fazla 26bin verdiler
Coupe
+ Dış Görünüm
+ Dijital Klima, Sunroof, Deri-Kumaş koltuklar
+ Hep bu tür bir arabam olsun istedim
- 1.6lt 105hp tahminim Astra nın perf çok arıcam
- İç Malzeme kalitesinden pek emin değilim
- Dashboard dizaynı pek hoşuma gitmiyor
- Aileye uygun değil
Dediğim gibi kalbim Coupe dan yana. Ama evlilik hali malum yarın öbür gün çoluk çocuğa kavuşursak satmak zorunda kalıcam.
1- Sizce 2008 model 16 bin km de 29 bin lira verip bir coupe alınır mı?
2- Bu coupe u 1,5-2 sene sonra satarsam mı daha çok paraya satarım yoksa astra yı hiç satmadığımı ve bundan 1,5-2 sene sonra sattığımı düşünürsek astra dan mı daha çok para alırım?
Yaş geldi 31'e bir baktım tüm arabalarım 4 kapı olmuş. Gönül ister e46 3 serisi CI alalım ama hkeseye uygun olan bulamadık.
Astra da geldi 96 bine. Gerçi hiç sorunu vs si yok ama görünüm olarak bana sıradan gelmeye başladı. Keseme uygun coupe ise Hyundai Fx coupe 1.6. Şimdi iki aracın da özelliklerini ve bna göre + ve - lerini yazayım ve sizde lütfen fikir belirtin.
Astra
+ 0 almıştım, ilk sahibiyim neyi nedir biliyorum
+ 120hp 240 nm 5,2Lt/100km hem hızlı hem az yakıyo ayrıca turbo keyfi var
+ Yol tutuş ve malzeme kalitesi
- 96 bine geldi, bana göre görüntüsü sıradan
- Yeni kasası çıktı biraz daha elde tutarsam satmak istedeğimde değeri düşecektir, Şu an en fazla 26bin verdiler
Coupe
+ Dış Görünüm
+ Dijital Klima, Sunroof, Deri-Kumaş koltuklar
+ Hep bu tür bir arabam olsun istedim
- 1.6lt 105hp tahminim Astra nın perf çok arıcam
- İç Malzeme kalitesinden pek emin değilim
- Dashboard dizaynı pek hoşuma gitmiyor
- Aileye uygun değil
Dediğim gibi kalbim Coupe dan yana. Ama evlilik hali malum yarın öbür gün çoluk çocuğa kavuşursak satmak zorunda kalıcam.
1- Sizce 2008 model 16 bin km de 29 bin lira verip bir coupe alınır mı?
2- Bu coupe u 1,5-2 sene sonra satarsam mı daha çok paraya satarım yoksa astra yı hiç satmadığımı ve bundan 1,5-2 sene sonra sattığımı düşünürsek astra dan mı daha çok para alırım?
Yorum