Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra Satılır Fx Coupe alınır mı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Astra Satılır Fx Coupe alınır mı

Arkadaşlar biliyorsunuz ben de tek kapı hastalığı başladı.

Yaş geldi 31'e bir baktım tüm arabalarım 4 kapı olmuş. Gönül ister e46 3 serisi CI alalım ama hkeseye uygun olan bulamadık.

Astra da geldi 96 bine. Gerçi hiç sorunu vs si yok ama görünüm olarak bana sıradan gelmeye başladı. Keseme uygun coupe ise Hyundai Fx coupe 1.6. Şimdi iki aracın da özelliklerini ve bna göre + ve - lerini yazayım ve sizde lütfen fikir belirtin.

Astra
    + 0 almıştım, ilk sahibiyim neyi nedir biliyorum
    + 120hp 240 nm 5,2Lt/100km hem hızlı hem az yakıyo ayrıca turbo keyfi var
    + Yol tutuş ve malzeme kalitesi
    - 96 bine geldi, bana göre görüntüsü sıradan
    - Yeni kasası çıktı biraz daha elde tutarsam satmak istedeğimde değeri düşecektir, Şu an en fazla 26bin verdiler

Coupe
    + Dış Görünüm
    + Dijital Klima, Sunroof, Deri-Kumaş koltuklar
    + Hep bu tür bir arabam olsun istedim
    - 1.6lt 105hp tahminim Astra nın perf çok arıcam
    - İç Malzeme kalitesinden pek emin değilim
    - Dashboard dizaynı pek hoşuma gitmiyor
    - Aileye uygun değil

Dediğim gibi kalbim Coupe dan yana. Ama evlilik hali malum yarın öbür gün çoluk çocuğa kavuşursak satmak zorunda kalıcam.

1- Sizce 2008 model 16 bin km de 29 bin lira verip bir coupe alınır mı?
    2- Bu coupe u 1,5-2 sene sonra satarsam mı daha çok paraya satarım yoksa astra yı hiç satmadığımı ve bundan 1,5-2 sene sonra sattığımı düşünürsek astra dan mı daha çok para alırım?

Ynt: Astra Satılır Fx Coupe alınır mı

sana dedğim gibi 2010 olsa bile coupeye 25 ten fazlasını verme! digital klima yok 2007 lerde noldu bilmiyorum benim 2006ydı 2007 görüntüsü hosuma gitmiyor hem . kesinlikle kırmızı coupenin yoltutusu astara 10a çarpar böler toplar cıkartır plastik kalitesi astradan daha iyi ses yapmaz KESİNLİKLE SORUNSUZDUR HERKONUDA servise gitmezsin PARÇALARI UCUZDUR. koltukları ÇOK KALİTELİ, coupe aile için değilde daha çok zevki sefa arabası . sesi cok güzeldir . tamponları sasesi astradan 1000 kat sağlamdır pert coupe cok az vardır dikkat! ben 70 le volvoya carptım 980 kasa onun tamponu düstü yamuldu benim ön tampon çizildi sadece misal verirsek. KESİNLİKLE COUPE DERİM

Yorum

MErt senin coupe sevgini biliyorum zaten
      Benim baktığım 2008 Model ve dijital klima ile sunroof var.
      Alıcam galiba ya

Yorum

sunroof standart hepsinde al al vala memnun kalırsın . benim depoda malzemede var yardımcı olurum sana baya

Yorum

Mert peki sen yay takmış mıydın?

Yorum

eicbach 5cm vardı hatta birazda kurcalamıstım basıktı baya

Yorum

Konfor olayı nasıl dı peki 5 cm yeler 0 olmuşsundur

Yorum

ben almazdım hyundaı hiç gerek yok... git astranın tek kapısını al onu alacağına
                F30 Sport+

Yorum

bence fx al derim abi, en azından birgün keşke alsaydım diyemezsin.
                  hem de yaş olarak da şimdi daha uygun. Astra'ya ilerde tekrar binilir ama coupe zor
                  InsigniaTEAM

Yorum

Walla Gökhan GTC alsam Çağrı nın dediği gibi gene anca 2006 fslsn olur ki dediğim gibi astra nın yeni kasa çıktı. Yeni GTC de gelince yüzüne bakılmaz benim için.

Yorum

ŞU ANDA BEBEĞİNİN OLMADIĞI VE 1 YIL İÇİNDE OLACAK VARSAYIMIYLA (dua niyetine )
                      evlisin ve benle aynı yaştasın sanırım çocuğun yok bende 2009 astra vardı dizel 35000 km ydi
                      ama çocuk olunca çok şey değişti astra yetmez oldu
                      örneğin çocuk ilk zamanlar bolca doktora gider bazen haftada bir gider araç bu durumda bolca kullanılır çocuk da ön koltuğa oturtulamayacağına göre anne ve bebek arka koltuğa
                      şimdi düşünmek lazım arka koltuk anne ve bebek araçtan in bin denemek lazım almadan önce
                      aynı zamanda şehir dışı yolculuğuna çıktım astrayla arabada bebek ve annesi bebek olunca bebek malzemeleri inanılmaz fazla oluyor araba koltuğu bebek arabası bebek çantası derken bagaj yetmemişti bana dolayısıyla coupe araçta bu sıkıntıların fazlasını yaşayacağın aşikar bu nedenle de aracını satacağın aşikar olsun bebek olmadan satar aile tarzı yaparım diosan başka
                      bence bu konular çok önemli araç alırken düşünülmeli

Yorum

Bu da sorun zaten. Ama çoluk çocuk olayı olduktan sonra bu tür bir arabaya hiç binemeyeceğim de aşikar. Anca çocuklar büyüyecek de ben gelecem 45-50 yaşına o zaman. O zaman da FX coupe a binsem millet bi tarafıyla güler, o yaşı BMW MERCEDES coupe ları paklar ki mali durumun gidişine bakarsak sayısal olmadığı sürece hayal olur

Keşke yapsaydım demek istemiyorum açıkçası. Sonuçta hayata birkez geliyoruz ve zaman geçiyor, biliyorum mantık olrak yanlış ama kalbimin sesini dinlicem sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                          ...
                          ben gelecem 45-50 yaşına o zaman.
                          O zaman da FX coupe a binsem millet bi tarafıyla güler,
                          ...
                          Millet açsın kendi bi tarafına gülsün

Sizin durumunuz ve bahsi geçen araç için değil, genel olarak şahsi fikrim herhangi bir otomobili kullanmanın yaşı veya cinsiyeti olmadığı yönündedir.

Yorum

zaten 45-50 dedikten sonra aldığın spor araçtan hayır bekleme abi, çocuk ehliyeti almış olur ve arabayı sana bırakmaz
                            ve Serdar abiye de katılıyorum. hayatımızı millet için yaşamıyoruz.
                            InsigniaTEAM

Yorum

Bulduğum aracın tek sorunu elemanın kaldırm önündeki saksıları çarpması nedeniyle sağ çamurluğunun değişmesi

Yorum

İşleniyor...
                              X