Evet arkadaşlar opel fiyat listesine eklemiş 107 bin tl
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
BİTURBO FİYATI BELLİ OLDU
Collapse
X
-
Ynt: BİTURBO FİYATI BELLİ OLDU
gökhan sen ne leşcisin ihihi 10 000 tl kafadan yedin heeeee senle alışveriş e gitmek lazım iyi pazarlık edersin sen fiyatı 107 000 tl ise bence makülHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55valla abi benle alakası yok şimdi netten bi arabanın fiyataına bak bayiye git s.a dediğinde 5 bini siliyorlar opeldeYeni i30 style 1.6 crdi beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ercanmotor güzel fakat dış görünümde de önemli iyileştirmeler- yenilikler yapılmalıydı ki araç daha çekici ve illaki alınası olurdu.
1.Geri görüş kamerası ve başarılı bir Navi.
2.Kör nokta uyarı sistemi.Aynaların altına kameralar.
3.Tüm modeller için hıza duyarlı direksiyon(Artık kesinlikle şart)
4.Adam akıllı bir baskı balata.
5.Başarılı bir çift kavramalı otomatik vites kutusu.
6.Benim için önemli değil ama Türkiye'de D segmentinde ciddi pazar payı için ve performans yerine ekonomi-konfor arayanlar için 1.6CDTI şart.
Bunlar ilk etapta aklıma gelenler.Eğer düşünürsek küçük ama gerekli donanımlar bulunabilir.Bence tasarım değişikliğinden önce mevcut sistem üzerinde iyileştirmelere gidilmeli.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
3.Tüm modeller için hıza duyarlı direksiyon(Artık kesinlikle şart)
İzlediğim bir 1.4T Test videosunda da hıza duyarlı direksiyon olmamasının eksiklik olduğu söyleniyordu, ben ciddiye almamıştım gerçekten tüm İnsignialarda yokmu bu direksiyon sistemi? blink2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon
Yorum
-
Malesef yok.Yalnızca FlexRide olan araçlarda var.Ben bu konuda şanslı olanlardanım ama bu seviye bir araçta neden yok anlamıyorum.Sanırım Opel FlexRide alınsın diye bunu yapıyor ama satış temsilcileri arabadan birhaber oldukları için konu FlexRide'a gelene kadar daha çok var...Çoğu insan "malesef" tam olarak aracı araştırmadan alıyor.Satışta da gereken bilgi verilmeyince veya alıcı sormayınca doğal olarak aldıktan sonra eksiklikler hissedilmeye başlıyor.En azından bu standart olmalı.Şase sistemi evet opsiyonel ama bu güvenlik amaçlı(yüksek hızda kontrol) artık olması gereken bir donanım.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
Yorum