Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BİTURBO FİYATI BELLİ OLDU

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• BİTURBO FİYATI BELLİ OLDU

Evet arkadaşlar opel fiyat listesine eklemiş 107 bin tl

Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Ynt: BİTURBO FİYATI BELLİ OLDU

listede 107 yazıyorsa bayide kesinlikle 97 nin üzerinde değildir...
    F30 Sport+

Yorum

inş öyledir gökhan 97 olursa ben ilk müşteriyim

Yorum

inşallah... ama genelde kampanyalı anahtar teslim fiyatınadan daha ucuz oluyor astrada bile 4-5 bin lira fark ediyor bu şekilde
        F30 Sport+

Yorum

motor güzel fakat dış görünümde de önemli iyileştirmeler- yenilikler yapılmalıydı ki araç daha çekici ve illaki alınası olurdu.

Yorum

gökhan sen ne leşcisin ihihi 10 000 tl kafadan yedin heeeee senle alışveriş e gitmek lazım iyi pazarlık edersin sen fiyatı 107 000 tl ise bence makül
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

valla abi benle alakası yok şimdi netten bi arabanın fiyataına bak bayiye git s.a dediğinde 5 bini siliyorlar opelde
              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                valla abi benle alakası yok şimdi netten bi arabanın fiyataına bak bayiye git s.a dediğinde 5 bini siliyorlar opelde
                aynen aradım bi bayii 102 fiyat verdi )

Yorum

Bi Turbolar çoğalacak anlaşılan

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ercan
                    motor güzel fakat dış görünümde de önemli iyileştirmeler- yenilikler yapılmalıydı ki araç daha çekici ve illaki alınası olurdu.
                    Size katılamıcam.Zaten çok ilgi çeken bir tasarıma sahip araçlarımız.Bazen yenilikler iyi olmayabiliyor.Kaş yapalım derken göz çıkabiliyor.Bakınız; Yeni Passat.Bence iyi ki değişme olmadı ki zaten süre daha erken.Daha çok gider Opel bu tasarım ile.Tasarımı değiştirmek yerine küçük eklenitiler ile yeni donanımlar eklenebilirdi.Ben ne isterdim;

1.Geri görüş kamerası ve başarılı bir Navi.
                    2.Kör nokta uyarı sistemi.Aynaların altına kameralar.
                    3.Tüm modeller için hıza duyarlı direksiyon(Artık kesinlikle şart)
                    4.Adam akıllı bir baskı balata.
                    5.Başarılı bir çift kavramalı otomatik vites kutusu.
                    6.Benim için önemli değil ama Türkiye'de D segmentinde ciddi pazar payı için ve performans yerine ekonomi-konfor arayanlar için 1.6CDTI şart.

Bunlar ilk etapta aklıma gelenler.Eğer düşünürsek küçük ama gerekli donanımlar bulunabilir.Bence tasarım değişikliğinden önce mevcut sistem üzerinde iyileştirmelere gidilmeli.
                    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

3.Tüm modeller için hıza duyarlı direksiyon(Artık kesinlikle şart)

İzlediğim bir 1.4T Test videosunda da hıza duyarlı direksiyon olmamasının eksiklik olduğu söyleniyordu, ben ciddiye almamıştım gerçekten tüm İnsignialarda yokmu bu direksiyon sistemi? blink
                      2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

Malesef yok.Yalnızca FlexRide olan araçlarda var.Ben bu konuda şanslı olanlardanım ama bu seviye bir araçta neden yok anlamıyorum.Sanırım Opel FlexRide alınsın diye bunu yapıyor ama satış temsilcileri arabadan birhaber oldukları için konu FlexRide'a gelene kadar daha çok var...Çoğu insan "malesef" tam olarak aracı araştırmadan alıyor.Satışta da gereken bilgi verilmeyince veya alıcı sormayınca doğal olarak aldıktan sonra eksiklikler hissedilmeye başlıyor.En azından bu standart olmalı.Şase sistemi evet opsiyonel ama bu güvenlik amaçlı(yüksek hızda kontrol) artık olması gereken bir donanım.
                        2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

İşleniyor...
                        X