Bi kac gundur arabaya kislik paspas ariyoruz,uzerinde tuy olmayandan ama arabaya uyumlu bulamadik on taraftaki gecmeli yerlere uymuolar nerden bulabiliriz? (sacma bi konu oldu ama bulamadik bi yardim ederseniz)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Oto paspasi
Collapse
X
-
Ynt: Oto paspasi
bende bu ürünü araştırmaktaydım sanırım vermiş olduğum link distribütör yada imaltcı daha ucuza alınabilir sanırım.. sizlerle paylaşayım istedim..
2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof
2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
Yorum
-
Yetkili servislerin yedek parça bölümlerinden orjinal kauçuk paspas alabilirsiniz.Araç ile %100 uyumlu ve kaliteli malzemeden üretilmiş.Temizliği de kolay.Fiyat olarak biraz servisiniz ile aranızdaki ilişkiyle orantılı. 120-130TL gibi bir fiyata alınabilir.Ben kullanıyorum.Çok memnunum.
Buyurun bu da kendisi;
2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turediBen sanalpazar.com adresinden 3D paspastan aldım.paspas sabitleme yuvalarınada tam oturuyor öyle kayma falanda yapmiyor ben memnunum.bir bak istersen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: eymenkulYetkili servislerin yedek parça bölümlerinden orjinal kauçuk paspas alabilirsiniz.Araç ile %100 uyumlu ve kaliteli malzemeden üretilmiş.Temizliği de kolay.Fiyat olarak biraz servisiniz ile aranızdaki ilişkiyle orantılı. 120-130TL gibi bir fiyata alınabilir.Ben kullanıyorum.Çok memnunum.
Buyurun bu da kendisi;
[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
3 D paspasların bir özelliğide debriyajın yanındaki ayak basma bölümü içinde ilave parçanın paspasa monte edilmiş olması.o kısımdaki halıfleks temiz kalıyor hatta havuzlu olduğu için neredeyse alttaki döşemeye hiç kir çamur çakıl gibi şeyler bulaşmıyor.normal paspaslardan farklı bence ve çok kullanuşlı.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
bu paspasların kaliteli olanı nı almak lazım yoksa koku yapıyorHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrbu paspasların kaliteli olanı nı almak lazım yoksa koku yapıyor2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
http://3dpaspas.com/urundetay/OPEL-i...n-detayi.html#!prettyPhoto bu urunun uyumu konusunda bilgi sahibi olan var mi ?? aractaki orijinal cikintilara tam uyuyor mu yoksa yapistirmali mi acaba ??
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ortodoxianhttp://3dpaspas.com/urundetay/OPEL-i...n-detayi.html#!prettyPhoto bu urunun uyumu konusunda bilgi sahibi olan var mi ?? aractaki orijinal cikintilara tam uyuyor mu yoksa yapistirmali mi acaba ??InsigniaTEAM
Yorum
Yorum