Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Oto paspasi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Oto paspasi

Bi kac gundur arabaya kislik paspas ariyoruz,uzerinde tuy olmayandan ama arabaya uyumlu bulamadik on taraftaki gecmeli yerlere uymuolar nerden bulabiliriz? (sacma bi konu oldu ama bulamadik bi yardim ederseniz)
    2011 2.0 cdti 160 hp cosmo~DVD 800~rear  camera~sunroof~18'

Ynt: Oto paspasi

Ben sanalpazar.com adresinden 3D paspastan aldım.paspas sabitleme yuvalarınada tam oturuyor öyle kayma falanda yapmiyor ben memnunum.bir bak istersen
    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Tamam tesekkurler abi rolleyes

Yorum

bende bu ürünü araştırmaktaydım sanırım vermiş olduğum link distribütör yada imaltcı daha ucuza alınabilir sanırım.. sizlerle paylaşayım istedim..
        2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
        2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
        2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
        2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

ilginize tesekkurler

Yorum

Yetkili servislerin yedek parça bölümlerinden orjinal kauçuk paspas alabilirsiniz.Araç ile %100 uyumlu ve kaliteli malzemeden üretilmiş.Temizliği de kolay.Fiyat olarak biraz servisiniz ile aranızdaki ilişkiyle orantılı. 120-130TL gibi bir fiyata alınabilir.Ben kullanıyorum.Çok memnunum.

Buyurun bu da kendisi;
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
              Ben sanalpazar.com adresinden 3D paspastan aldım.paspas sabitleme yuvalarınada tam oturuyor öyle kayma falanda yapmiyor ben memnunum.bir bak istersen
              bende bundan kullaniyorum.3D oldugu icin kiride tutuyor icinde.aracada uyumlu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                Yetkili servislerin yedek parça bölümlerinden orjinal kauçuk paspas alabilirsiniz.Araç ile %100 uyumlu ve kaliteli malzemeden üretilmiş.Temizliği de kolay.Fiyat olarak biraz servisiniz ile aranızdaki ilişkiyle orantılı. 120-130TL gibi bir fiyata alınabilir.Ben kullanıyorum.Çok memnunum.

Buyurun bu da kendisi;
                O kadar para vermişsin memnun olmak zorundasın

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

3 D paspasların bir özelliğide debriyajın yanındaki ayak basma bölümü içinde ilave parçanın paspasa monte edilmiş olması.o kısımdaki halıfleks temiz kalıyor hatta havuzlu olduğu için neredeyse alttaki döşemeye hiç kir çamur çakıl gibi şeyler bulaşmıyor.normal paspaslardan farklı bence ve çok kullanuşlı.

Yorum

bu paspasların kaliteli olanı nı almak lazım yoksa koku yapıyor
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                      bu paspasların kaliteli olanı nı almak lazım yoksa koku yapıyor
                      ben aldım ve ilk günde dahil gerçekten hiçbir koku olmadı ve çok yumuşak öyle dandik değil.fiiyatını hakediyor bence.Burdan 3D paspas reklamı yapıyom gibi oldu bedava reklam yaptık adamlara.ama ben ürünü beğendim kesinlikle kauçuk paspas alacaklara tavsiye edilir.

Yorum

ilginize tesekkurler abilerim aldik 3D i sizin sayenizde baya reklamini yaptiniz clapclap

Yorum

Toplu alım yapalım adamlardan

Yorum

http://3dpaspas.com/urundetay/OPEL-i...n-detayi.html#!prettyPhoto bu urunun uyumu konusunda bilgi sahibi olan var mi ?? aractaki orijinal cikintilara tam uyuyor mu yoksa yapistirmali mi acaba ??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
                              http://3dpaspas.com/urundetay/OPEL-i...n-detayi.html#!prettyPhoto bu urunun uyumu konusunda bilgi sahibi olan var mi ?? aractaki orijinal cikintilara tam uyuyor mu yoksa yapistirmali mi acaba ??
                              bizde var satıyoruz, uyumlu
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X