Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yazılım ile Performans Yükseltme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yazılım ile Performans Yükseltme

Orjinal yazı sahibi: GTS
    vmax made in germany

araç üzerindeki yazılım almanyaya mail atılıyor oradaki uzman ona göre yazılım gönderiyor ve araca yükleniyor bende sonuç mükemmel memnun kalmayan duymadım. www.vmax.de inceleyebilirsiniz

not : bu arada yanlış anlaşılmasın bu firma ile hiç bir alakam yoktur.
    Orjinal yazı sahibi: GTS
    vmax made in germany

araç üzerindeki yazılım almanyaya mail atılıyor oradaki uzman ona göre yazılım gönderiyor ve araca yükleniyor bende sonuç mükemmel memnun kalmayan duymadım. www.vmax.de inceleyebilirsiniz

not : bu arada yanlış anlaşılmasın bu firma ile hiç bir alakam yoktur.
    aracım 3000 km de ıken beynını almanya da klassen motors fırmasına gonderdım,bana 360 hp yapacaklatrını soyledıler,750 euro da para gonderdım,oncsı 319 hp sonrası 321 hp cıktı dyno da , sadece bıraz torku yukselmıstı 75 nm kadar,yanı ıstegımın % 20 sı bıle karsılanmmadı,bu da GERMAN ama fos cıktı, ben ısrarla barbaros derım otesı yok.

Yorum

Yazlım hakkında gelişme varmı ?
      Excellence-SAPAPAN

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Excellence
        Yazlım hakkında gelişme varmı ?
        welcome

Kendinizi tanisma bolumunde tanitirmisoniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Araç yazılımının güncel olup olmadığını kendimizin anlayabileceği bir yol var mı ? illede servisin yolunu mu tutmak gerekiyor?
          Ergün GÜRBÜZ

Yorum

dizel araçlar için de var mı acaba performans artırımı
            [center]
            1.6cdti sport 
            GREY HURRICANE [center]

Yorum

1.6 CDTI kullanıcısıyım bugün EcuFast'de yaptırdım.Stage1 +30hp +60 nm tork teknik veriler..Danışmanla beraber teste cıktık hafif iyileşme var..150-200km yol yaptıktan sonra yazılımın iyice farkedeceğini söylediler..
              34 PHG 39 // İt Köpek A.Ş.
              Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1
              http://i.hizliresim.com/r3B80z.jpg

Yorum

en iyi test yazılım yapılmamış bir araçla ufak çaplı testtir

yazılım yapıldıktan sonra 150-200 km beklemeyi anlamadım bu mekanik bir olay değil fren balatasında bu mantıklı ama yazılımda alala

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  en iyi test yazılım yapılmamış bir araçla ufak çaplı testtir

yazılım yapıldıktan sonra 150-200 km beklemeyi anlamadım bu mekanik bir olay değil fren balatasında bu mantıklı ama yazılımda alala
                  Stock aracla rolling yapmak en en iyi sonucu verir..Bende tam anlamadım onu Fatih abi daha önceki aracımda BMW'de direk farkı hissetmiştim (136hp--210hp) 74 hp koltuga direk yapıştırıyordu..Insignia'da 136hp--166hp +30 hp lik artış az diye mi fazla hissettirmiyor ) Yada 150-200 km kullandıktan sonra randımanlı olarak farkeder..
                  Insignia 1.6 CDTI COSMO AS + 19' Rims + Sprintbooster + Vogtland 30mm Springs + BiTurbo Exhaust + Dr.ECU Stage1

Yorum

Ben iki adet makyajlı kasa insignia ya yazılım yaptırdım.
                    .
                    İlkinde fark, bariz şekilde ve hemen hisssedildi ancak ikincisinde hiçbirşey farketmedi.
                    .
                    Bence satıcı ile konuşup memnun kalınmazsa iptal ettirileceği söylenmeli ve yapıldıktan hemen sonra fark yoksa, ücretini ödemeden eski yazılıma dönmeli. 200 km beklemekle değişeceğini düşünmüyorum.
                    .
                    Bundan sonra yazılım yaptırırken bu durumu açık bir şekilde dile getirmeyi düşünüyorum. Yoksa verilen para boşa gidiyor.
                    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maxut
                      Ben iki adet makyajlı kasa insignia ya yazılım yaptırdım.
                      .
                      İlkinde fark, bariz şekilde ve hemen hisssedildi ancak ikincisinde hiçbirşey farketmedi.
                      .
                      Bence satıcı ile konuşup memnun kalınmazsa iptal ettirileceği söylenmeli ve yapıldıktan hemen sonra fark yoksa, ücretini ödemeden eski yazılıma dönmeli. 200 km beklemekle değişeceğini düşünmüyorum.
                      .
                      Bundan sonra yazılım yaptırırken bu durumu açık bir şekilde dile getirmeyi düşünüyorum. Yoksa verilen para boşa gidiyor.
                      Arkadaşımla rolling yapınca farkı daha iyi anlayacagım..Yada benim beklentim yüksek bana az geliyor Üretici firmayla konuştum herhangi bi sıkıntı yok isterseniz ücret iadesi yaparız yada bir güncelleme daha yaparız diye belirtti..Siz hangi firmada yaptırdınız yazılımı ?

Yorum

Ben ikisinide mehmet gazihana yaptırdım.
                        .
                        İlk insignia yı kendisi yapmıştı. Bir saat içinde bitti ve gayet güzel olmuştu aracın performansı.
                        .
                        İkincisi (şu andaki aracım) 4 saat sürdü. Telefonda kendisinin yapamadığını yurt dışına yaptırdığını söylemişti. Performansında hiçbir değişim hissetmedim. Lpg takılırkende nolur nolmaz diye orjinal yazılımıma geri döndüm. O zamanda bir fark hissetmedim ((:
                        İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

İşleniyor...
                        X