Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yazılım ile Performans Yükseltme

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yazılım ile Performans Yükseltme

SELAM ARKADAŞLAR,

BEN ARACIMIN GÜNCELLEME SONRASI YAZILIMINDAN MEMNUN OLMAYALARDANIM. BIZİM ARAÇLARA BAYİ DIŞINDA YÜKLENECEK BİR YAZILIM İLE DAHA GÜÇLÜ PERFORMANS ELDE ETMEK MÜMKÜN DİYE BİLİYORUM. YENİ YAZILIM İLE 210 HP GÜÇ VE DAHA GÜÇLÜ TEPKİ OLABİLİYORMUŞ.

ANKARADA BU YAZILIMI YÜKLEYECEK BİR YER BİLEN VAR MI ?
    Doctor

Ynt: YAZILIM İLE PERFORMANS YÜKSELTME

Plasticos kardeşim eğer beklersen bir ay sonra opis garageda bu işlem yapılacak. Bununla ilgili alt yapı hazırlandı. Çok az bir süre kaldı. Saygılar sevgiler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Plasticos kardeşim eğer beklersen bir ay sonra opis garageda bu işlem yapılacak. Bununla ilgili alt yapı hazırlandı. Çok az bir süre kaldı. Saygılar sevgiler
      peki opis te astra j 1.6 tler için çalışma varmı nasipse mayıs gibi Ankara yapacağım ve ozaman yazılım attırmayı düşünüyorum.
      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Ulaş kardeşim benim bildiğim 1.6 astralar da sorun olmadığı yönünde .Bunula ilgili detayları öğrenir burdan sana atarım.Bu arada geldiğin zaman tanışalım. seni ankara grubundaki arkadaşlarla buluşturacak bir kebap ziayefeti yapalım. Gelmeden konuşalım da geç kalmayalım....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Ulaş kardeşim benim bildiğim 1.6 astralar da sorun olmadığı yönünde .Bunula ilgili detayları öğrenir burdan sana atarım.Bu arada geldiğin zaman tanışalım. seni ankara grubundaki arkadaşlarla buluşturacak bir kebap ziayefeti yapalım. Gelmeden konuşalım da geç kalmayalım....
          valla bende tanışmak isterim özellikle bol acılı kebap kısmı fazlasıyla ilgimi çekti
          insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Bekleriz

Yorum

süper bir haber, peki bu yeni yazılımın içeriği ve araca katkısı hakkında bilginiz varmı
              Doctor

Yorum

Benim aracım şu an yaklaşık 224 bg ve ben yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.Katkısı tartısılmaz. İnanılmaz keyifli bir araç halini aldı. tabii ki sağ ayak önemli bir faktör.Eğer hakim olmaz iseniz araçtaki performans yuzunden yakıt artar. anack hakim olursanız yakıtta düşme bile olur. Bu arada araç bu kasayı çekerken inanılmaz rahatladı.Tabii bunda aracımdaki açık hava filteri performans bujisi ve sprint boosterın ve en öenmlisi flexrideın çok büyük katkısı var.

Yorum

haklısınız benim araçda sank 180 bg gibi değil bende aracın sizin ki gibi olmasını isterim. peki siz nerde yazılım yaptınız
                  Doctor

Yorum

İstanbulda Barboros beye yaptırdım.Ama merak etmeyin burdaki yazılımlar da onun tarafından yapılacak.Gerekli görüşmeleri bizzat ben yaptım ve kendisinden onay aldım. Umarım bir aksilik olmaz ise nisan başı bu olay gerçekleşecek. Tabii bu daha başlangıç insignia ile ilgili daha çok planımız var evelallah.ama bakalım önemli olan kurumsal destek. Bunu İstanbuldaki dostlar çok sevgili Burak kardeşim sayesinde Odak otomotiv ile sağladı.İnşallah biz de eğer ters birşey olmaz ise genel müdür Vedat beyin ve servis müdürü Ufuk kardeşimin desteği ile Ankarada Opis otomotiv ile sağlayacağız....Bunun için nerdeyse her Perşembemi Opis otomotivde geçiriyorum...Ve şu ana kadar da desteklerini üyelerimizden esirgemediler....

Yorum

çok güzel haberler bunlar . o zaman beklemekden başka seçenek yok. çok teşekkürler utku kardeşim..
                      Doctor

Yorum

Estagfurullah ....Bu arada Ankara grubu buluşmalarında sizleri de görmek isteriz.Saygılar sevgiler

Yorum

ecu fast ın Ankarada bir bayisi var . İnternetten araştırabilirsiniz
                          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                          [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                            ecu fast ın Ankarada bir bayisi var . İnternetten araştırabilirsiniz
                            sufyan abı o bahsettıgın bayıı... utkunun bahsettıgı gercegı,yakında gelıyor beklemekte yarar var derım,barbarossss bu yaparr.

Yorum

Ankarada Erhan Yucel Boosterperformans a yaptırabılırsınız. Google a Boosterperformans yazarak yaptıgı arac vıdeolarını gorebılırsınız.
                              Astra J 1.6t 180 hp Cosmo Active select+Flexiride 18" Jant+Cyclone Navi geri görüş kamerası+Arka 2 Lcd Ekran Renk:Siyah Model:2011+Kenwood ses sistemi

Yorum

İşleniyor...
                              X