Lütfen en azından imzanıza hitap edebilceğimiz bi isim yazın arkadaşlar böyle çok zorlanıyorum sanıyorum ki çoğu arkadaşımda hitap ederken zorlanıyordur. neticede burası saygı ve sevgi çercevesinde yürüyen bir site ve benden büyüklerime adını ve yaşını bilmediğim için uygunsuz bi şekilde hitap etmek istemem... lütfen 1 dakkanızı ayırın ve bu bilgilerinizi güncelleyin... teşekkürler...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadaşlar Küçük Bi Hatırlatma.......
Collapse
X
-
Ynt: Arkadaşlar Küçük Bi Hatırlatma.......
Gökhan boru ekledikten sonra araba şehir içi 11,5 lt km de yakmaya başladı. Bu boru adamlar yapmış yani. Galiba ileride yakıt daha da düşecek.OPEL İNSİGNİA 1.6 TURBO EDİTİON TEKNİK GRİ PREMIUM PACE
34 GK 1225
Yorum
-
Ynt: Arkadaşlar Küçük Bi Hatırlatma.......
Abi bugun audi bayisine gittim a4 lere bakmaya orada söz insignia ya geldi audide ki satış elemanı insignia ya söylenecek zaten laf dedi ama yakıt fazla bizde bu yakıt olayını aştık dedi) bende temsilciyi aldım koluma benim arabanın yanına götürdüm yol bilgisayarını açtık baktım ortalama yakıt 8.9 du) ben bişey demiyorum dedi birerde kahve ikram etti oradan ayrıldım.. sanırım artık auideye gelenlere bizi övecek)))F30 Sport+
Yorum
Yorum