Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SOĞUKTA DİZEL İNSİGNİA LARIN ÇALIŞTIRILMASI NASIL

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SOĞUKTA DİZEL İNSİGNİA LARIN ÇALIŞTIRILMASI NASIL

Arkadaşlar yaşadığım yer çok soğuk değil en fazla geceleri sıfır dereceye düşüyor gündüzleri de ortalama +5 derece civarı aracım 130 hp dizel otm. 10.000 km de , yakıtı sürekli shell den alıyorum.
    sorun: sabahları aracımın kontağını çevirdiğimde aracım ya hemen çalışmıyor ve 2. çevirişte çalışıyor yada hiç çalışmıyor hemen stop ediyor gene 2. çevirişte çalışıyor bu durum sizce normalmi
    ne yapmam lazım.
    daha soğuk yerlerde örneğin erzurum kars van ve civarı gibi soğuk yerlerde dizel insigniaların durumu nedir ?
    İNSİGNİA 2.0 CDTİ 130 HP EDİTİON ELAGANCE
    "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Ynt: SOĞUKTA DİZEL İNSİGNİA LARIN ÇALIŞTIRILMASI NASIL

rezistansın sönmesini beklemiyor musunuz?
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

rezistans derken
      o hangi işaret oluyor
      genelde tüm ışıklar söndükten sonra çalıştırıyorum ama
      "Batılılar geldiklerinde ellerinde incil, bizim elimizde topraklarımız vardı.Bize, gözlerimizi kapayarak dua etmesini öğrettiler. Gözümüzü açtığımızda ise bizim elimizde incil, onların elinde topraklarımız vardı." Kenu Kenyattu Kenya Kurucu Devlet Başkanı

Yorum

normal degil bence tek seferde basması lazım 10k km deki bir aracın birservise sorun belki basit bir sorun vardır
        Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
        GIBBON

Yorum

Kızdırma bujiniz arızalı olabilir.Bir baktırmanızda fayda var.şöyle söyliyim arkadaşın dizel astrası ilk marşta -13 derecede çalışıyor.
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

deponuzu sureklı fulll tutun ikinci olarak kontagı acıp bekleyın butun ısıklar sonsun ondan sonra basın marsa
            dahada calısmıyorsa arkadasların bahsettıklerı sorunlar olabılır
            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

yakıt pompasından bile kaynaklanab ilir, servisin yolu taştan türküsünü söylemeye başlayın
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

srk
                maad

Yorum

marşa basılı mı tutuyorsunuz yoksa çevirip bırakıyormusunuz? Insignia'nın kontağı elektronik olduğu için 2.marşa nasıl gerek duyuyor merak ettim, normalde anahtarı çevirip bırakınca çalışana kadar kendi marş yapması lazım.
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    marşa basılı mı tutuyorsunuz yoksa çevirip bırakıyormusunuz? Insignia'nın kontağı elektronik olduğu için 2.marşa nasıl gerek duyuyor merak ettim, normalde anahtarı çevirip bırakınca çalışana kadar kendi marş yapması lazım.
                    Benimde başıma bir kere geldi Çağrı.aracımı tam park ettim kontağı kapattım o anda sürekli park ettiğim yerin boşaldığını görünce tekrar çalıştırıp oraya park edeyim diye düşündüm.hemen kontağı açtım ve direk marşa vurdum.fakat bu anlık oluyor kapattığım gibi tekrar marşa vurdum ve araç marş almadı bir süre marş vurduktan sonra motor çalışmadan marş vurmayı kesti.tekrar kontağı kapatıp açtım lambaların sönmesini bekledim ve marşa vurdum direk çalıştı.
                    Daha sonra hiç böyle bişey yapmadım ama demekki marş araç çalışana kadar devam etmiyor gibi geldi bana.Bir süre sonra kesiyor marş vurmayı.
                    2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                    2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

bi kaç defa deneme yapıyor çalışmıyorsa bırakıyor.

Yorum

İşleniyor...
                      X