Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LANET OLSUN BU İNSANLARA BU KURUMLARA !!! İSTANBUL MAR OPEL

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: LANET OLSUN BU İNSANLARA BU KURUMLARA !!! İSTANBUL MAR OPEL

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
    Bu Önerim Aracınızda Mutlaka Sorun Çıkacaktır Anlamında Değildi. Boyasında, Nikelajlarında, İç Döşemelerinde ve ya Her Hangi Bir Yerinde Çizik Olmamalı. Aracı Dikkatlice İçten Ve Dıştan Gözlemleyin. Araç Size Gelene Kadar İçine İnen Binen, İçinde Dışında Temizlik Yapan Elemanlar Oluyor.
    Ayrıca Özellikleri Bakımından da Teslimi Yapacak Görevliyi Gerekiyorsa 2 Saat Meşgul de Etseniz, Özelliklerini Anlatsın ve Size Göstersin. Teslim Sırasında, Teslimi Olması Gerektiği Şekilde Sabırla Yaptırtın.
    Bunlar Basit ve Pratik Kullanıma Yönelik Özellikler Olacaktır. Zaten Aracı Aldıktan Sonra Kullanım Klavuzunda Gerekli Tüm Açıklamalar Olacaktır.
    Ben de Sonax tan Bakım Seti Yapmıştım Kendime. Bu Konuda da Siyah Arabaya Alışkınsanız Sorun Yok Demektir.
    Hayırlı Olsun.
    ok mutlaka dikkat edicem söylediklerinize bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. siyah olmasından dolayı içim biraz burkuldu ama sağlık olsun...

birde aracım dizel daha önce mar opelden hiç test etmeden aracı almıştım bugün ilkkez test etme şansım oldu ve motor sesi beni rahatsız etti. bunun için yapılabilecek birşey varmı? ses yalıtım izalasyon vs.

birde yanında boya koruma , kauçuk paspas , servis için indirim çeki , ilk yardım seti vs. birşey aldım bunların haricinde alınabilecek birşeyler varmı? varsa alalım
    2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Ben Dizel Kullanmıyorum. Ses Konusunda Yanlış Yönlendirmek İstemem. Bursada Yaşıyor Olmama Rağmen ODAK İstanbulu Önerebilirim Ancak. Orada Bir Sürü Yeniliklere ve Müşteri Beklentilerine Başarı İle Cevap Veriliyor Diye Okuyorum Bu Forumda.
      Kampanya ve ve İndirim Çekleri Konusunda da, Bu Tarz Uygulamaların Şehirden Şehire ve Bayiden Bayiye Değişkenlik Gösterebildiğini Söyleyebilirim. Örneğin Ben 2010 Yılının Kasım Ayında Aldığımda Trafik Seti ve Paspas Takımını Hediye Etmişlerdi. Bazı Tanıdıklarımın Sıkı Pazarlıkla Karter Muhafazayı da Hediye Olarak Taktırdıklarını Biliyorum. Ben Karter Muhafaza Olmadığını 1.5 Ay Sonra Farkettim ve Bedeli Karşılığında Taktırttım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
        Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
        Bu Önerim Aracınızda Mutlaka Sorun Çıkacaktır Anlamında Değildi. Boyasında, Nikelajlarında, İç Döşemelerinde ve ya Her Hangi Bir Yerinde Çizik Olmamalı. Aracı Dikkatlice İçten Ve Dıştan Gözlemleyin. Araç Size Gelene Kadar İçine İnen Binen, İçinde Dışında Temizlik Yapan Elemanlar Oluyor.
        Ayrıca Özellikleri Bakımından da Teslimi Yapacak Görevliyi Gerekiyorsa 2 Saat Meşgul de Etseniz, Özelliklerini Anlatsın ve Size Göstersin. Teslim Sırasında, Teslimi Olması Gerektiği Şekilde Sabırla Yaptırtın.
        Bunlar Basit ve Pratik Kullanıma Yönelik Özellikler Olacaktır. Zaten Aracı Aldıktan Sonra Kullanım Klavuzunda Gerekli Tüm Açıklamalar Olacaktır.
        Ben de Sonax tan Bakım Seti Yapmıştım Kendime. Bu Konuda da Siyah Arabaya Alışkınsanız Sorun Yok Demektir.
        Hayırlı Olsun.
        ok mutlaka dikkat edicem söylediklerinize bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. siyah olmasından dolayı içim biraz burkuldu ama sağlık olsun...

birde aracım dizel daha önce mar opelden hiç test etmeden aracı almıştım bugün ilkkez test etme şansım oldu ve motor sesi beni rahatsız etti. bunun için yapılabilecek birşey varmı? ses yalıtım izalasyon vs.

birde yanında boya koruma , kauçuk paspas , servis için indirim çeki , ilk yardım seti vs. birşey aldım bunların haricinde alınabilecek birşeyler varmı? varsa alalım
        Ben navigasyon taktırmıştım,arka kafalık ekranlarıyla beraber.Kartel muhafaza ve bagaj havuzunuda eklediler.Geriyede bişey kalmadı.
        2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
        2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
        2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

İşleniyor...
        X