Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LANET OLSUN BU İNSANLARA BU KURUMLARA !!! İSTANBUL MAR OPEL

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• LANET OLSUN BU İNSANLARA BU KURUMLARA !!! İSTANBUL MAR OPEL

GEÇTİĞİMİZ HAFTA OPEL İNSİGNİA ALMAK İÇİN GİTTİĞİM İSTANBUL MAR OPEL BAYİDE ARACIN İZMİRDE HAZIR OLDUĞUNU MAXİMUM 10 GÜNDE TESLİM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER . BEN OK DİYİP KAPAROMU ÖDEDİM DAHA SONRA ARAYA TANIDIKLARI SOKARAK jet hıızıyla 1 GÜNDE ONLARIN ANLAŞMALI OLDUĞU BANKANIN ŞUBESİNDE KREDİ ONAYIMI ALDIM. BENİM ŞUBEDEN ONAYI ALMAMLA PARAYI 15 DAK. İÇERİSİNDE ÇEKMİŞLER. BİZ PARANIN ÇEKİLDİĞİNDEN HABERİMİZ OLMADAN BAYİYİ ARADIK VE KREDİ İŞİNİ 1 SAAT ÖNCE HALLETTİĞİMİZ V E İMZALARI ATTIĞIMIZI SÖYLEYECEKTİKKİİİİ BAYİDEKİ YELİZ HANIM PARAYI ÇEKTİKLERİNİ VE ARABAYI SÖZ VERDİKLERİ TARİHTEN 10 GÜN SONRA TESLİM EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER. BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM KENDİMİ SALAK GİBİ HİSSETTİM . ZATEN 2 HAFTADIR ARABASIZIM ÇILDIRMA NOKTASINA GELDİM. BİRDE BU OLAY OLUNCA İYİCE DELİRDİM. SİZCE ŞİMDİ NE YAPAYIM BANA YALAN SÖYLEYİP SONRADA BİZ PARAYI ÇEKTİK BİLE NAPARSANYAP DİYE BAYİDEKİ YELİZ HANIMAMI DALAYIM YOKSA BANA SORMADAN PARAYI KARŞI TARAFA TRANSFER EDEN ARADIĞIMIZDADA BİZE BÜYÜK TERBİYESİZLİK YAPAN HAKİME HANIMAMI DALAYIM???????????? maad maad maad maad RESMEN OPELDEN SOĞUDUM ZATEN OPEL SERVİSLERİ HAKKINDAKİ YORUMLAR FORUMLARDA ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ BİRDE DAHA ALIM SATIM AŞAMASINDA BÖYLEŞEYLER OLUNCA İYİCE SOĞUDUM...
    2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Ynt: LANET OLSUN BU İNSANLARA BU KURUMLARA !!! İSTANBUL MAR OPEL

Öncelikle geçmiş olsun...
    Şunu söyleyebilirim ki teamdeki deneyimli abi ve arkadaşlarımız size teselli verebilir, ancak daha önce teami sıkı takip etmişseniz bizim size önerimiz Opel Odak olurdu canınızı sıkmayın ınsıgnıadan hiç soğumayın... tekrar geçmiş olsun.
    2011 Beyaz ınsıgnıa 1.6 180 bg cosmo + Flexride şase

Yorum

İzzet kardeşim sıkıntı yapma tamam üzücü bir durum imzalanmış sözleşmede teslim tarihi ne yazıyor o günden itibaren size bir araç vermeleri gerekli

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        İzzet kardeşim sıkıntı yapma tamam üzücü bir durum imzalanmış sözleşmede teslim tarihi ne yazıyor o günden itibaren size bir araç vermeleri gerekli
        BİZE SÖZLEŞME FELAN VERMEDİLER NASIL OLUYOR O ANLIYAMADIM.???
        2010 BMW 320d Lci

Yorum

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
          Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
          BİZE SÖZLEŞME FELAN VERMEDİLER NASIL OLUYOR O ANLIYAMADIM.???
          Üstüme vazife değil ama, çok acele etmişsiniz. Tehdit falan edin , ne bileyim yasal yollardan hakkınızı arayacağınızı söyleyin vs. , soğuk kanliliginizi korumaya çalışın , lakin ben bu duruma düşsem , parayı alıp kayboldukları , arabamı da vermeyecekler düşüncesine kapılırdım. Korkunç ! Sözleşmesiz araba satışı mı olur ya eşten dosttan araba alırmış gibi.
          Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

arkadaşlar günler süren kavga dövüş ve opel türkiyeye yapılan şikayetler sonucunda hiç bir şey elde edemedik. ve üstüne üslük aracın şu anda almanyada olduğunu öğrendik. krediyide motor ve şase numarası olmayan üzerinde yanlızca aracın adının ve donanım paketinin oldğu bir proforma fatura düzenleyerek kullandırmışlar. bankada onların anlaşmalı olduğu bir bir banka olduğu için bir şekilde araca ait hiçbir bilgi olmadan krediyi kullandırtmış. lanet olsun deyip 5-6 bayi yi arayıp araba aradım ve sonunda ümraniye gedizlerden siyah renkte bir araç bularak araç almayı başardık sayılır. yarın plaka işlemleri başlıyor Allahın izniyle cumaya arabam elimde. çok istediğim beyaz ı alamadım yani sağlık olsun 1 aylık arabasızlıktan sonra bunada şükürler olsun.
            2010 BMW 320d Lci

Yorum

arkadaşlar günler süren kavga dövüş ve opel türkiyeye yapılan şikayetler sonucunda hiç bir şey elde edemedik. ve üstüne üslük aracın şu anda almanyada olduğunu öğrendik. krediyide motor ve şase numarası olmayan üzerinde yanlızca aracın adının ve donanım paketinin oldğu bir proforma fatura düzenleyerek kullandırmışlar. bankada onların anlaşmalı olduğu bir bir banka olduğu için bir şekilde araca ait hiçbir bilgi olmadan krediyi kullandırtmış. lanet olsun deyip 5-6 bayi yi arayıp araba aradım ve sonunda ümraniye gedizlerden siyah renkte bir araç bularak araç almayı başardık sayılır. yarın plaka işlemleri başlıyor Allahın izniyle cumaya arabam elimde. çok istediğim beyaz ı alamadım yani sağlık olsun 1 aylık arabasızlıktan sonra bunada şükürler olsun.
              Geçmiş Olsun , Üzücü Bir Durum. Resmen Soygun.
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Geçmiş Olsun. Bir An Önce Insignia ya Tutkuyla Kavuşma İsteğiniz Gayet Anlaşılır. Ancak Siyah Bir Araç Kullanıcısı Olarak da Olsa, Bekliyebiliyorsanız Beyazı Bekleyin Derim. Arabamdan Çok Memnun Olmama Rağmen İlk defa Siyah Renk Bir Arabaya Binmekten Dolayı, Boya Bakımından Dolayı Bıkkınlık Geldi Diyebilirim.(Güzel Olmasa Dikenine Katlanmıycam) Ayrıca Banka İle Mutlaka Görüşün ve Kredi Faiz Başlangıcının Araç Tesliminden Önce Olmamasını Yaptırtın. Bu Konuda Elinizde Koz Var Çünkü. Adınıza Çıkan Kredinin Onayınız Olmadan Anlaşmalı da Olsa Başka Bir Hesaba Aktarılmış Olması Çok Abes. Bu Konuda Forumda Hukukçu Arkadaşlar ve/veya Tanıdığınız Avukat Var ise Mutlak Görüş Alın.
                Aracı Teslim Aldığınız Andan İtibaren Tüm Bu Olanları Unutacağınızı Düşünerek, Aracı Teslim Alırken,İç-Dış Her Yerini Gözlemlemeden ve Tüm Fonksiyonlarını Test Etmeden Hiç Bir Yere İmza Atmamanızı Öneririm.
                Hayırlı Olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                  Geçmiş Olsun. Bir An Önce Insignia ya Tutkuyla Kavuşma İsteğiniz Gayet Anlaşılır. Ancak Siyah Bir Araç Kullanıcısı Olarak da Olsa, Bekliyebiliyorsanız Beyazı Bekleyin Derim. Arabamdan Çok Memnun Olmama Rağmen İlk defa Siyah Renk Bir Arabaya Binmekten Dolayı, Boya Bakımından Dolayı Bıkkınlık Geldi Diyebilirim.(Güzel Olmasa Dikenine Katlanmıycam) Ayrıca Banka İle Mutlaka Görüşün ve Kredi Faiz Başlangıcının Araç Tesliminden Önce Olmamasını Yaptırtın. Bu Konuda Elinizde Koz Var Çünkü. Adınıza Çıkan Kredinin Onayınız Olmadan Anlaşmalı da Olsa Başka Bir Hesaba Aktarılmış Olması Çok Abes. Bu Konuda Forumda Hukukçu Arkadaşlar ve/veya Tanıdığınız Avukat Var ise Mutlak Görüş Alın.
                  Aracı Teslim Aldığınız Andan İtibaren Tüm Bu Olanları Unutacağınızı Düşünerek, Aracı Teslim Alırken,İç-Dış Her Yerini Gözlemlemeden ve Tüm Fonksiyonlarını Test Etmeden Hiç Bir Yere İmza Atmamanızı Öneririm.
                  Hayırlı Olsun.
                  iç dış her yerini gözlemleyin demişsiniz bunu derken neyi kastediyorsunuz anlıyamadım ben 2. el almıyorumki sıfır araç alıyorum. nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim . birde tüm fonksiyonlar derken bunlar neler edition elegance paket 2.0 cdti 130 bg lik araç satın aldım bu donanımda hangi fonksiyonları kontrol etmeliyim??? ayrıca benim önceki aracımda siyahtı alışkınım yani önceki aracımı hiç önemsemiyordum ama bu araca olan tutkum yüzünden gözümden sakınıcam muhtemelen. sakınılan göze çöp batar hesabı inş kötü bişey olmaz. daha aracı almadan tüm bakım malzemeleri meguiarstan satın aldım jant parlatıcı araç parlatıcı konsol bakım ürünleri koltuk bakım ürünleri araba şampuanı vs. birsürü ürün satın aldım.
                  2010 BMW 320d Lci

Yorum

Bu Önerim Aracınızda Mutlaka Sorun Çıkacaktır Anlamında Değildi. Boyasında, Nikelajlarında, İç Döşemelerinde ve ya Her Hangi Bir Yerinde Çizik Olmamalı. Aracı Dikkatlice İçten Ve Dıştan Gözlemleyin. Araç Size Gelene Kadar İçine İnen Binen, İçinde Dışında Temizlik Yapan Elemanlar Oluyor.
                    Ayrıca Özellikleri Bakımından da Teslimi Yapacak Görevliyi Gerekiyorsa 2 Saat Meşgul de Etseniz, Özelliklerini Anlatsın ve Size Göstersin. Teslim Sırasında, Teslimi Olması Gerektiği Şekilde Sabırla Yaptırtın.
                    Bunlar Basit ve Pratik Kullanıma Yönelik Özellikler Olacaktır. Zaten Aracı Aldıktan Sonra Kullanım Klavuzunda Gerekli Tüm Açıklamalar Olacaktır.
                    Ben de Sonax tan Bakım Seti Yapmıştım Kendime. Bu Konuda da Siyah Arabaya Alışkınsanız Sorun Yok Demektir.
                    Hayırlı Olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Beschäler Insignia
                      Hayırlı Olsun.
                      iç dış her yerini gözlemleyin demişsiniz bunu derken neyi kastediyorsunuz anlıyamadım ben 2. el almıyorumki sıfır araç alıyorum. nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim . birde tüm fonksiyonlar derken bunlar neler edition elegance paket 2.0 cdti 130 bg lik araç satın aldım bu donanımda hangi fonksiyonları kontrol etmeliyim??? ayrıca benim önceki aracımda siyahtı alışkınım yani önceki aracımı hiç önemsemiyordum ama bu araca olan tutkum yüzünden gözümden sakınıcam muhtemelen. sakınılan göze çöp batar hesabı inş kötü bişey olmaz. daha aracı almadan tüm bakım malzemeleri meguiarstan satın aldım jant parlatıcı araç parlatıcı konsol bakım ürünleri koltuk bakım ürünleri araba şampuanı vs. birsürü ürün satın aldım.
                      Ateş bacayı şimdiden sarmış

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

opelin adam gibi bayisi servisi yok. ankara opis bayide aynı türden sahtekarlıkları çok sık yapıyor. işeri güçleri yalan dolan. kucaklarına düştün mü vay haline..

Yorum

Geçmiş olsun benimle aynı sorunları yaşamışsınız.Ama siz erkenden çözüm bulmuşsunuz,ben istediğim arabayı bulamamış ve beklemiştim.Sonrada sıkıntılar bitmemişti.Hazır bir arabaya bakmak en doğrusu olmuş.Geçmiş olsun tekrar,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
                          2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                          2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                          2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

beyaza kaplatın derim
                            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                            [center]

Yorum

yine opel mar dimi
                              Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

İşleniyor...
                              X