Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gökhanın sucu ne?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: gökhanın sucu ne?

Orjinal yazı sahibi: Erhktn
    Ya ortak karistirmisim tiklanacak yeri haha
    haha hiho

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

3 sene sonrası beni ilgilendirmiyor abi ben bgune bakarım:=)
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
        Fıııır fııııır fııırrr. Fır

Ruzgar nereden esıyor.

Erhancım. Ankete fır fır secenegını eklermısın
        Eklerim tssbi abi fir fir su mozail isini hallddelim

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
          3 sene sonrası beni ilgilendirmiyor abi ben bgune bakarım:=)
          ama Utku abi ne diyor bak, sen bugüne bakarsın da senin roccoya (boş bir voSvoSa) 60000 verecek saf diyor artık sen senin arabaya 60000 verecek bir saf aramaya başla şimdiden bakarsın 3 seneye çıkar bir saf haha

Yorum

Mehmet abi fir fir ekledim

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

siz kendinizi kandırın muratcım) ne kadar yakıyor araban bi anlat hele kaça aldın kaça satacaksın bi anlatta serinleyelim hadi)
              F30 Sport+

Yorum

oy kullananlar fır fır seçeneğine oy atamıyor tekrardan ama olsun elbet onu da işaretleyecek dostlar bulunur )

Yorum

Ya beyler anlayamadim bu roccocu sevdigimiz arkadasimiz gtc istiyor mu stemiyor mu? Tamam hepimz farkindayiz ici opel diye yanip tutusuyor. Ancak kendine yediremiyor., Gokhanim sen uzulme yaz pmden abn sana yardim etsin...hatta arabayi degistir ama belli etmemek icin asagidaki imza resmin kalsin. Soz kimseye soylemeyecegim. Hatta Eskisehire gelmen icin anlasilmasin iye sana rocco da bulacagim. muhaha muhaha ama cesidini sen sec naneli mi meyvali mi?.... muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    siz kendinizi kandırın muratcım) ne kadar yakıyor araban bi anlat hele kaça aldın kaça satacaksın bi anlatta serinleyelim hadi)
                    valla ben arabama hakkını verip aldım belki fazlaydı fiyatı ben aldığım zamanlarda ama olsun sonuçta İnsignia bambaşka bir araba iyi ki almışım dedim ve diyorumda açıkçası çokta satma taraftarı değilim her ne kadar ilanda açmış olsam çokta öyle kesin kararlı satıcı değilim ve çokta memnunum ben arabamdan. tek pişmanlığımı Flexride Şasi Opsiyonu nu almamakla yaşıyorum ama olsun ben yine de arabamdan çok memnunum. Allah hepimize ağız tadıyla binmek nasip etsin kazasız belasız sürüşler yolculuklar nasip etsin arabalarımız hakikaten çok güzel. MAŞALLAH.

bence sen son çara deyipte fiyatlardan bahsedip saldırıya geçeceğine önce senin voSvoSa 60000 e müşteri pardon saf bul haha bizde sen Opel e tekrar geçince serinleyelim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                      oy kullananlar fır fır seçeneğine oy atamıyor tekrardan ama olsun elbet onu da işaretleyecek dostlar bulunur )
                      Muratcigim sikma canini zaten gokhanin ankete tiklayan tiklayana haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Ya beyler anlayamadim bu roccocu sevdigimiz arkadasimiz gtc istiyor mu stemiyor mu? Tamam hepimz farkindayiz ici opel diye anip tutusuyor. Ancak kendine yediremiyor., Gokhanim sen uzulme yaz pmden abn sana yardim etsin...hatta arabayi degistir ama belli etmemek icin asagidaki imza resmin kalsin. Soz kimseye soylemeyecegim. Hatta Eskisehire gelmen icin anlasilmasin iye sana rocco da bulacagim. muhaha muhaha ama cesidini sen nanli mi meyvali mi?.... muhaha muhaha
                        benim teklifim açık... arabam burda... gtc yi al gel ordan burdan bunu götür ama 5 kuruş eklemem
                        F30 Sport+

Yorum

Mezarciya bak ya bide boya koruma yaptirsinmi haha

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Arkadas o kadar artist ki arabam burda alan alsin bana da gtc verin diyor. Saniyor ki onun rocco o kadar para edecek. Ya kardesim sen ne yap yap aldigin fiyata hatta asagisina sat da ben sana 64000 e o araci ayarlayayim. Sen de ustune tamamla....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                              Muratcigim sikma canini zaten gokhanin ankete tiklayan tiklayana haha
                              burası çalkalanıyor sabah beri ama şerifin anketine bırak tıklamayı konuya yazan bile olmadı son yarım saate kadar canlı olan sayfa varsa yoksa burası urock

Yorum

o eğer düzgün bir araba olsa 2 aydır bayide sürünmezdi, ben daha hiçbir bayide showroomda duran rocco görmedim acaba neden?
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X