Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPEL Türkiye'ye TEŞEKKÜRLER-2

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OPEL Türkiye'ye TEŞEKKÜRLER-2

Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
    Kamilciğim ben o ankete A4 kağıt ilave eder yine doldururum şikayetlerimi Neskar bana gönderilmemesi konusunda özel ricada bulunmuştur. Benim ne kadar inatçı olduğumu iyi bilir kendileri
    Demekki bilinçli misilleme var diyorsun daha önce bilseydim gelen formu kopyalayıp yollardım sana
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Bana gelmedi gelse biliyorum yapacağımı... maad hiho

Yorum

Kamil abi,
        paspasi rusvet olarak veriyorlar anlasilan.

Bizim millette bu zihniyet degismedigi muddetce agziyla kus tutsalar bir yere varamazlar.
        sen hizmetini layigiyla ver, musteri zaten memnuniyetini belirtir.
        bizim oyumuz paspaslik degil.
        Ayrica o teklifi yapan bayiyi buradan esefle kiniyorum. adini bile yazabilirim. bizim insanimiz satilik degil uc bes kurusa goz boyayip yanlislari dogru olarak yazsin

Yorum

paspası alır,formuda cok kötü diye işaretlerdim
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
            Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
            Kamilciğim ben o ankete A4 kağıt ilave eder yine doldururum şikayetlerimi Neskar bana gönderilmemesi konusunda özel ricada bulunmuştur. Benim ne kadar inatçı olduğumu iyi bilir kendileri
            Demekki bilinçli misilleme var diyorsun daha önce bilseydim gelen formu kopyalayıp yollardım sana
            Beni kandırabilecekleri tek şey DVD 800 güncellemesi olur başka da bir şey olmaz
            İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozkanc
              Kamil abi,
              paspasi rusvet olarak veriyorlar anlasilan.

Bizim millette bu zihniyet degismedigi muddetce agziyla kus tutsalar bir yere varamazlar.
              sen hizmetini layigiyla ver, musteri zaten memnuniyetini belirtir.
              bizim oyumuz paspaslik degil.
              Ayrica o teklifi yapan bayiyi buradan esefle kiniyorum. adini bile yazabilirim. bizim insanimiz satilik degil uc bes kurusa goz boyayip yanlislari dogru olarak yazsin
              Yani özkancım bence kendi kendilerini kandırırlar, paspas değil arabada verse senin vereceğin puan opel türkiye ye gidiyor, limyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma ihtimalide yüksek oluyor forumda bayiye bildirilsin mi bildirilmesinmi diye şık koymuşlar zaten, müşterin senden memnunsa zaten gerisi teferruat, onlar hala gemisini yürüten kaptandır misaliyle bakıyorlar
              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İşleniyor...
              X