Kamilciğim ben o ankete A4 kağıt ilave eder yine doldururum şikayetlerimi Neskar bana gönderilmemesi konusunda özel ricada bulunmuştur. Benim ne kadar inatçı olduğumu iyi bilir kendileri
Demekki bilinçli misilleme var diyorsun daha önce bilseydim gelen formu kopyalayıp yollardım sana
Kamil abi,
paspasi rusvet olarak veriyorlar anlasilan.
Bizim millette bu zihniyet degismedigi muddetce agziyla kus tutsalar bir yere varamazlar.
sen hizmetini layigiyla ver, musteri zaten memnuniyetini belirtir.
bizim oyumuz paspaslik degil.
Ayrica o teklifi yapan bayiyi buradan esefle kiniyorum. adini bile yazabilirim. bizim insanimiz satilik degil uc bes kurusa goz boyayip yanlislari dogru olarak yazsin
Kamilciğim ben o ankete A4 kağıt ilave eder yine doldururum şikayetlerimi Neskar bana gönderilmemesi konusunda özel ricada bulunmuştur. Benim ne kadar inatçı olduğumu iyi bilir kendileri
Demekki bilinçli misilleme var diyorsun daha önce bilseydim gelen formu kopyalayıp yollardım sana
Beni kandırabilecekleri tek şey DVD 800 güncellemesi olur başka da bir şey olmaz
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Kamil abi,
paspasi rusvet olarak veriyorlar anlasilan.
Bizim millette bu zihniyet degismedigi muddetce agziyla kus tutsalar bir yere varamazlar.
sen hizmetini layigiyla ver, musteri zaten memnuniyetini belirtir.
bizim oyumuz paspaslik degil.
Ayrica o teklifi yapan bayiyi buradan esefle kiniyorum. adini bile yazabilirim. bizim insanimiz satilik degil uc bes kurusa goz boyayip yanlislari dogru olarak yazsin
Yani özkancım bence kendi kendilerini kandırırlar, paspas değil arabada verse senin vereceğin puan opel türkiye ye gidiyor, limyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma ihtimalide yüksek oluyor forumda bayiye bildirilsin mi bildirilmesinmi diye şık koymuşlar zaten, müşterin senden memnunsa zaten gerisi teferruat, onlar hala gemisini yürüten kaptandır misaliyle bakıyorlar
Yorum