arkadaşlar xenon far alacam insignia h7 -9006-9007 gibi şeyler hangisi bizim araçlara uyumlu arkadaşlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
xenon
Collapse
X
-
Ynt: xenon
Orjinal yazı sahibi: swettyboyemrearkadaşlar xenon far alacam insignia h7 -9006-9007 gibi şeyler hangisi bizim araçlara uyumlu arkadaşlar
taktırısanda iyi bişey taktır. philips veya photon olsun...
yardımcı olduysam ne mutlu
saygılar...
bilgi2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
-
Orjinal yazı sahibi: adamsapplemercekli olmayanlarda xenonlar bayağı göz alıyor insignia'da2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
karşıdan gelenin gözünü almıyor mu bide bişi duydum sadece ampül takınca göz almıyomuş bryaz ampül ama motorsuzda ne kadar ışıltır bilmiyorum şu taktıran arkadaşlar göz alma ve yol aydınlatması hakkında bilgi verebilirmi acabasiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: adamsapplemercekli olmayanlarda xenonlar bayağı göz alıyor insignia'daHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: adamsapplemercekli olmayanlarda xenonlar bayağı göz alıyor insignia'da2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
yani far ayarından bahsediyorum normal ışık farlarda biraz yüksek olsa bile göz almıyor ama xenon olunca ışık zaten kuvvetli ozaman göz alıyorHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum