Duyuru

Collapse
No announcement yet.

xenon

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• xenon

arkadaşlar xenon far alacam insignia h7 -9006-9007 gibi şeyler hangisi bizim araçlara uyumlu arkadaşlar

Ynt: xenon

Orjinal yazı sahibi: swettyboyemre
    arkadaşlar xenon far alacam insignia h7 -9006-9007 gibi şeyler hangisi bizim araçlara uyumlu arkadaşlar
    arkadaşım.bizim farlara uygun xenon tipi H7 olandır. ben taktırdım 15-20 gün önce photonun 5000 kelvinlik olanında. xen drive can bus özellikli.kesinlikle arıza ışığı yakmıyor. orjinal xenonlar 4300 kelvin ve %83 beyaz %17 sarı. 5000 kelvin %89 beyaz %11 sarı. 6000 kevin kristal beyaz diye geçiyor. bilgin olsun. sana tavsiyem 5000 kelvindir. ne 6000 k gibi mavimsi beyaz. nede 4300 gibi sarımsı. 5000 kelvin tamdır. tam beyaz.
    taktırısanda iyi bişey taktır. philips veya photon olsun...

yardımcı olduysam ne mutlu
    saygılar...
    bilgi
    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Merhaba,
      Bende xenon far araştırması yapıyorum ortalama olarak fiyat ne ödediniz ?

Yorum

Xenonlar göz almıyor mu bizim araçlarda?
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

mercekli olmayanlarda xenonlar bayağı göz alıyor insignia'da

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
            Ben de o yüzden yaptırmıyorum.
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

karşıdan gelenin gözünü almıyor mu bide bişi duydum sadece ampül takınca göz almıyomuş bryaz ampül ama motorsuzda ne kadar ışıltır bilmiyorum şu taktıran arkadaşlar göz alma ve yol aydınlatması hakkında bilgi verebilirmi acaba
              siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
              siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
              uçan teneke fiorino

Yorum

yok öğle bişey benim arabada var sadece iyi bi ayar yapmak lazım okadar
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                  yok öğle bişey benim arabada var sadece iyi bi ayar yapmak lazım okadar
                  Bunun ayarı nasıl yapılıyor ki? Işığı dağıtmıyor mu merceksizler?

Yorum

yani far ayarından bahsediyorum normal ışık farlarda biraz yüksek olsa bile göz almıyor ama xenon olunca ışık zaten kuvvetli ozaman göz alıyor
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                    X