Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayirli olsun biturbo bilgileri geldi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hayirli olsun biturbo bilgileri geldi

Orjinal yazı sahibi: mehmet
    Gökhan: tek bir yer hariç çok haklısın. Ama 115.000 bile çok. Kasa olarak 60.000 TL'lik insignia'dan ne farkı var. Kasa aynı kasa . Opel Türkiye duy sesimizi. Bu arabanın fiyatını uygun yap, tüm forumca 2.0 BiTurbo'ya geçeriz. Yoksa biraz zor satarsınız
    Bayilerden yaptığım istihbarata göre, Türkiye'de 2.0 satışı çok azalmış. Satmaz tabi ne o öyle 93.000 TL...
    BiTurbo Cosmo başlangıç fiyatı 85.000, Full dolusu 100.000'i geçmemeli.
    Sözümüz söz Ben, Gökhan ve Faruk hemen birer tane alacağız. 3 tane arabayı satıldı bile

Benim bildiğim Opel Türkiye sesimizi duyar

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    Arkadaşlar bakın bildiğim kadarıyla opel türkiye sayfamızı okuyor.. siz 130 binlerden kapı açıyorsunuz ama 130 bin edecek o arabada ne varki? normal 160 lık cosmo 92 bin lira( dün odak'ın verdiği fiyat) hadi diyelim oda yeni motor yeni kan dediler 5 bin lira fazla olsun hadi 8 bin lira fazla olsun 100 bin olsun... Neticede motor hacmi aynı neden 130 bin lira olsun ki? Kusura bakmayın ama 130 bin veripte boş cosmo kimse almaz bence. Ya normal 160 lığın fiyatını indirecekler ya da daha doğmamış çocuğa bu kdar büyük don biçmeyecekler... bence dolu bir biturbo 115 i geçmemeli...
    sürçü lisan ettim affola abi Opel 2.0 dizel üreterek kendini bmw 520 d lere rakip mi sanıyor anlamıyorum ama zaten bu paralarda olan bütün markalar zaten 1.6 dizele geçtiler Opel motor üretemediği için hala 2.0 dizelde direniyor ve bunuda kullanıcııya fatura etmeye çalışıyor... 60 bin lik insigniadan farkı yok bunda haklısın abi ama birazda vergilerden fiyatı öyle olacak o konuda opelin suçu yok, suçu olan şey hala 2.0 da diretmesi.. ama madem senin aağzından bi laf çıktı hadi 80 e kadar da bende alayım şimdiden
    F30 Sport+

Yorum

bende alırım arkadaşlar 80 olursa
      Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Ya Gökhan kulllandığın arabanın sorunları yokmuş gibi Opelin elektronik sorunlarından bahsetmişsin...Başlayacağım senin roccona . Adamın aracının nerdeyse 10 tanesinden bir tanesi motor yine 7-8 tanesinden bir tanesi şanzıman arızasından Doğuşa gidiyor ondan sonra da çıkmış burada Opele giydiriyor. Kardeşim bizim araçlarımız gerçekten süper. Tersini iddaaa eden yanılır . Bu araçlara boşuna iki senedir dünyanın en sorunsuz aracı ödülü verilmiyor. Bu fiyata alınabilecek en mükemmel araçlar. Var mı tersini söyleyen????? Birileri insigniasını yiyor bitiriyor canına okuyor ondan sonra roccoya gelince basmıyor sorun olmasın diye yazılım yaptırmayı bile gözü yemiyor ondan sonra burdan çıkıp opele giydiriyor. Yok öyle taş atayaım kafasını kırayım....EN BÜYÜK OPEL BAŞKA BÜYÜK YOK.....BİZE HER ARABA OPEL KARDEŞİM muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
          Ya Gökhan kulllandığın arabanın sorunları yokmuş gibi Opelin elektronik sorunlarından bahsetmişsin...Başlayacağım senin roccona . Adamın aracının nerdeyse 10 tanesinden bir tanesi motor yine 7-8 tanesinden bir tanesi şanzıman arızasından Doğuşa gidiyor ondan sonra da çıkmış burada Opele giydiriyor. Kardeşim bizim araçlarımız gerçekten süper. Tersini iddaaa eden yanılır . Bu araçlara boşuna iki senedir dünyanın en sorunsuz aracı ödülü verilmiyor. Bu fiyata alınabilecek en mükemmel araçlar. Var mı tersini söyleyen????? Birileri insigniasını yiyor bitiriyor canına okuyor ondan sonra roccoya gelince basmıyor sorun olmasın diye yazılım yaptırmayı bile gözü yemiyor ondan sonra burdan çıkıp opele giydiriyor. Yok öyle taş atayaım kafasını kırayım....EN BÜYÜK OPEL BAŞKA BÜYÜK YOK.....BİZE HER ARABA OPEL KARDEŞİM muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
          ben opelde hiç başkalaarının yaşadığı sorunlardan müzdarip olmadım ki yazdıklarım kendi yaşadıklarım.. şimdi rocco sorun çıkartırsa onuda yazarım hiç problem değil... bize her yer objektiflik
          F30 Sport+

Yorum

Kardeşim bu kadar üyeyiz .Nerde kaç tane çözülemeyen sorun ...Biri çıksın desin ki benim aracım hurdalık hiçbir sorunu çözülemedi

Yorum

o kadarda demedik be))
              F30 Sport+

Yorum

Arkadaşlar bakın bildiğim kadarıyla opel türkiye sayfamızı okuyor.. siz 130 binlerden kapı açıyorsunuz ama 130 bin edecek o arabada ne varki? normal 160 lık cosmo 92 bin lira( dün odak'ın verdiği fiyat) hadi diyelim oda yeni motor yeni kan dediler 5 bin lira fazla olsun hadi 8 bin lira fazla olsun 100 bin olsun... Neticede motor hacmi aynı neden 130 bin lira olsun ki? Kusura bakmayın ama 130 bin veripte boş cosmo kimse almaz bence. Ya normal 160 lığın fiyatını indirecekler ya da daha doğmamış çocuğa bu kdar büyük don biçmeyecekler... bence dolu bir biturbo 115 i geçmemeli...
                valla haklısın ama ben yurtdışı fiyatına bizim vergileri ekleyerek 130bin demiştim, 160'lık dizeli de yine vergilerden dolayı 100.000 üstünde sanıyordum, hakkaten ilk zam döneminde 100bini geçmişti diye hatırlıyorum.
                114.000'e Flexride, 4x4, Brembo frenler, yeni şase sistemi, 20" jantlar dahil olmalı artık

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                valla ne yalan soyleyeyım odak a guvenerek alıyorum bu kez yada alacagım dıyeyım
                Çorum'dan alma da.. zaten bizimkiler istesende satmaz, 1.6T al lpg tak der haha
                InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  valla haklısın ama ben yurtdışı fiyatına bizim vergileri ekleyerek 130bin demiştim, 160'lık dizeli de yine vergilerden dolayı 100.000 üstünde sanıyordum, hakkaten ilk zam döneminde 100bini geçmişti diye hatırlıyorum.
                  114.000'e Flexride, 4x4, Brembo frenler, yeni şase sistemi, 20" jantlar dahil olmalı artık

valla ne yalan soyleyeyım odak a guvenerek alıyorum bu kez yada alacagım dıyeyım
                  Çorum'dan alma da.. zaten bizimkiler istesende satmaz, 1.6T al lpg tak der haha
                  hehehehe)
                  F30 Sport+

Yorum

160 lık üstüne 4x4 özelliği 9.000 tl + bio turbo özelliği 5.000 olsun yani 115.000 den daha aşağı olması lazım
                    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                    [center]

Yorum

walla opelin dizelini hayatta almam bir türlü ne sesi ne performansı nede ekonomik yakıtı çözemediler 5 yıl sonra belki çözerler))))))))))) hala 2 0 dizel yapılırmı türkiye için bilmiolarmı yakıt ve vergi ücretlerini anlamıyorum 1 6 benzinli opelde en mantıklısı bence...
                      2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cdd1907
                        walla opelin dizelini hayatta almam bir türlü ne sesi ne performansı nede ekonomik yakıtı çözemediler 5 yıl sonra belki çözerler))))))))))) hala 2 0 dizel yapılırmı türkiye için bilmiolarmı yakıt ve vergi ücretlerini anlamıyorum 1 6 benzinli opelde en mantıklısı bence...
                        61 bine afl li elegance almak nerede 110 bine 2.0 dizel almak nerede? bu nasıl bi ekonomidir? )
                        F30 Sport+

Yorum

insanin aklını celmeyın benı celb eden 4x4 ve 4.9 lt mazot yakan 2.0 dizel motor biturbo
                          gokhanın dedıgı gıbı 60...65 e 1.6 benzınlı cosmo alınabılır
                          ben zaten 2.0 4x4 dizeli dusunuyordum biturbo pıyangodan cıktı
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

insanin aklını celmeyın benı celb eden 4x4 ve 4.9 lt mazot yakan 2.0 dizel motor biturbo
                            arada 5 10 bin lira fark olur alırsında arada 50 55 bin farka dizel almak ne derece mantıklı bilmiyorum... tamam satarken yine beniznliye göre yüksek fiyatı olur ama arada geçen zamanda vereceğin farkı bankaya koysan yine kardasın demektir bence...
                            F30 Sport+

Yorum

vereceğin farkı bankaya koysan yine kardasın demektir bence...
                              aynen gökhan bencede dizel insignia alınmaaaaaaaaaaaaaaazzzzz)))))
                              2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Arkadaşlar haksızlık etmeyelim. 80.000 falan olursa alınabilir
                                2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

İşleniyor...
                                X