Ha bu arada Volkanima da sport sase farkini anlamak ve de keyfine varmak icin bir sans dogdu. Alirin artik bir tane VOlkanim.... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
ah be utkucum arabanı satın alırken sport bu, daha iyi yol tutar diye gazlamışlar sana sende zannetmişsin spor araba gibi yol tutaacak diye işin aslının öyle olmadığını sende anladın ama kendini kandırıp duruyorsun sonrada uğraşıp duruyorsun cosmoya benzetçem diye ama nafile kargaya yavrusu şahin gelirmiş sende o yüzden kara şahinim deyip duruyorsun kara karga seni muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
Ha bu arada Volkanima da sport sase farkini anlamak ve de keyfine varmak icin bir sans dogdu. Alirin artik bir tane VOlkanim.... muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
ah be utkucum arabanı satın alırken sport bu, daha iyi yol tutar diye gazlamışlar sana sende zannetmişsin spor araba gibi yol tutaacak diye işin aslının öyle olmadığını sende anladın ama kendini kandırıp duruyorsun sonrada uğraşıp duruyorsun cosmoya benzetçem diye ama nafile kargaya yavrusu şahin gelirmiş sende o yüzden kara şahinim deyip duruyorsun kara karga seni muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
muhaha muhaha
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Üstüme düşmez ama bu forumdakilerin Aylık gelirlerini merak ediyorum doğrusu. huh
Evimizde 2 kişi çalışıyor ikisi de mühendis , 1 evimiz kirada Ama Sıfır Km İnsignia bir hayalden ibaret bizim için , bırak Sıfır insigniayı sıfır Astra bile..
100-150 bin TLlerden bahsediyoruz bunlar bir gayrimenkul fiyatı en azından ankarada.
Ya ben bir genç olarak çağın çok gerilerinde kalmışım , ya da aşırı elit bir mekanda takılıyorum..
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
yani boş bir bmw, çakma bir 5 serisi kesinlikle donanım konusunda coşmuş, bir opel (ki tip ve karizma olarak da bmw'yi yer) çakma bir 5 serisine tercih edilir
ben araçta pek donanım aramam genelde bastımı kaçacak virajda iyi dönecek yeter
haklısın kardeşim ben de donanım aramam, fakat d segmenti araçlardan bahsediyoruz, artık donanımı olması gereken arabalardan bahsediyoruz, aile arabasından bahsediyoruz, bu fiyata boş bir araba almam, ama eğer bastımmı kaçacak araba alacaksam bu fiyata corvette c5 z06 var ki bastımı kaçmıyor, uçuyor 0-100: 3.9 sn
arkadaşlar geçen pazar bmw ye gittim ve 3.20d test ettim resmen hayal kırıklığı oldu bende almayı istediğim ve büyük heveslerle beklediğim bir araçtı kalite inanılmaz düşmüş ve ufak tefek opsiyonlarla aldığım fiyat 61 bin euro yani bizim edition özelliklerine bile zor yaklaşıyor zaten malzeme kalitesi beni hayal kırıklığı yaşattı ve vazgeçtim yalnız 2.0 dizel motor 184 hp ve 8 ileri şanzıman birde star stop eklemişler bu süper olmuş
Yorum