Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Uzun bi̇r aradan sonra tekrar merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Uzun bi̇r aradan sonra tekrar merhaba

Mersin Mezitli'den herkese selamlar. Uzun zaman önce aracımı değiştirip Insignia almaya niyetlendiğimde üye olduğum forum sitesine tekrar Insignia alma arefesinde olduğumdan geri döndüm. O zaman tam araç alacakken planlar değişti ve ev aldık. Dolayısıyla 2004 model Megane HB hala bende ama kısa bir süre içinde beklediğim bir para gelir gelmez hemen aracımı satıp bir Insignia Allah izin verirse alacağım.
    Ben aslen Gebze'liyim,evlendikten sonra Mersin'e yerleşip hanım köylü oldum Ama Mersin'i çok seviyorum. İngilizce öğretmeniyim. 47 yaşındayım. ( Kendimizi de tanıtalım tabi ) Yaklaşık 1100-1200 bir bütçe ile Insignia bakacağım. Şu an sadece güzel ilanları favorilere atmakla meşgulüm.
    Grand Sport Excellence veya bir önceki kasa Sport ya da Cosmo bakacağım.. Aslında paraya göre..Elbette gönül yeni kasadan yana ama eski kasayı da hala beğeniyorum.
    İş netleşince tekrar değerli fikirlerinize başvururum.Herkese selamlar,saygılar..
    Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Tekrar merhaba İnşallah gönlünüze göre bir Insignia bulursunuz

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
    X