Başlığı gördükten sonra şöyle bir inceleme yapayım dedim Thorney Motorsport'la ilgili ve şunları buldum;
Thorney Motorsport'un Vauxhall ve BMW'lere modifiye yapan bir firma olduğunu öğrendim. Firma 5 yıldır BTCC'ye girmenin planlarını yapıyormuş ve bu araçla 2012 yarışlarına girebilmeyi mümkün kılmış. Vauxhall firması olmalarının yanısıra, Insignia'yı seçmelerinin diğer bir önemli sebebi, aracın aerodinamik yapısıymış. İşte Insignia'nın diğer fotoğrafları;
Başlığı gördükten sonra şöyle bir inceleme yapayım dedim Thorney Motorsport'la ilgili ve şunları buldum;
Thorney Motorsport'un Vauxhall ve BMW'lere modifiye yapan bir firma olduğunu öğrendim. Firma 5 yıldır BTCC'ye girmenin planlarını yapıyormuş ve bu araçla 2012 yarışlarına girebilmeyi mümkün kılmış. Vauxhall firması olmalarının yanısıra, Insignia'yı seçmelerinin diğer bir önemli sebebi, aracın aerodinamik yapısıymış. İşte Insignia'nın diğer fotoğrafları;
[center]
clapclap clapclap clapclap
ya o kadar foto eklemişler, arkadan olan bir tane var o fotoda büyümüyor şansa bak
[center]
Aerodinamiği Bodykitle bozmuş olma ihtimalleri var mı?
Acaba ibre araçta çok mu ağırlık yapmış çıkarıp atmışlar
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
İyimiş adamlar malın iyisini biliyor bakın edition
Bence OPC (VxR) yi Modlayıp gece yol görülsün diye edition farı takmışlar
Bodykitin üstündeki kaplan dişleri
Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho
Pistlerde Ödül kazandıkça bmw ve audi gibi markalar gibi imajı artar. Değerine değer katar.
Mesela İstanbul parkta sadece Bu tip Insignialardan oluşan bir yarış düşünün.
Herhalde hepimiz orada oluruz.
Yorum