2014 makyajlı kasa benzinli 1.6t aracım için myopel uygulamasında dokunmatik ekran güncellemesi var, servisinizle görüşün yazması üzerine Trabzon Vardallar yetkili servisi aradım. Durumu anlattım, plakadan baktılar, herhangi bir güncelleme yok dediler. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Makyajlı kasa Dokunmatik Ekran güncellemesi??
Collapse
X
-
Uygulama patlamış zar zor site üzerinde girdim. Güncelleme göremediğim gibi sahiplik bitti diyor bir de
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Kara Murat View Post2014 makyajlı kasa benzinli 1.6t aracım için myopel uygulamasında dokunmatik ekran güncellemesi var, servisinizle görüşün yazması üzerine Trabzon Vardallar yetkili servisi aradım. Durumu anlattım, plakadan baktılar, herhangi bir güncelleme yok dediler. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?Insignia 2014 1.6 SIDI 170 hp AT Cosmo siyah
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: serdarmete View PostMyopel de arabayı satacağını anlamış abi ( videodan edit )
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
- Beğenmeler 1
Yorum
Yorum