Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankara bembeyaz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ankara bembeyaz

Selam arkadaşlar. Şu anda Sivas - Kangal, Kuşkayası köyüne bağlı kargakalesi köyümüzde bulunmaktayım. Az evvel geldim. Yolda uzun süre hamsur kaldım. Yeni köye geldim. Çok fazla kar var. Yağdonduran mevkiinde yer yer 3 metre civarında kar var. 2-3 saat oturduktan sonra tekrar sivasa dönmeye çalışacağım. 110 km yolu 3 saatte geldim. Hayırlısı ile dönerim inş. Hepinize selamlar, sevgiler, saygılar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
      Selam arkadaşlar. Şu anda Sivas - Kangal, Kuşkayası köyüne bağlı kargakalesi köyümüzde bulunmaktayım. Az evvel geldim. Yolda uzun süre hamsur kaldım. Yeni köye geldim. Çok fazla kar var. Yağdonduran mevkiinde yer yer 3 metre civarında kar var. 2-3 saat oturduktan sonra tekrar sivasa dönmeye çalışacağım. 110 km yolu 3 saatte geldim. Hayırlısı ile dönerim inş. Hepinize selamlar, sevgiler, saygılar...
      yolun açık olsun allah kazadan esirgesin ankara içi açık şuan ama karayollarını bilemiyeceğim

Yorum

iki gündür kocaelide günlük güneşlik evden dışarı bakınca yaz geldi dedirten hava var
        2015 leon fr

Yorum

Ankara yine bembeyaz. Muhteşem bi kar var maşallah. Yollar buzlandı. Bir çok araç şimdiden yollarda kaldı.

Yorum

Hosderedeyim 1 saat oldu toplasam 500 m
            Gittim felc oldu yine

Yorum

Babam yarın Konyaya gidicek ya bakalım İnşallah Sağ Sağlim Geri Döner.

Mit Yokuşunda A6yla Mercedes Jipi Çıkmaya Çalışıyordu , A6 Quattro Yolda Kaldı Çıkamadı Merso çıktı , Düşünün bizim halimizi

Ben o yokuşu yürüyerek çıkıyorum , Allahtan vakumlu botlar var yoksa külliyen yolda kalcaz.
              Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Yorum

Kızılaydan Hoşdere'ye yürüdüm bugün. Benim için zevkliydi ama arabası olan yada yürüme mesafesinde olmayanlar için tam bir kabustu. Kar hiç durmadı ve yarın sabahtan çok korkuyorum
                2010 cosmo 180hp beyaz İnsigniAşk

Yorum

Arkadaşlar . haliniz çok kötü , tvde izledim.. yola zincirsiz çıkan araçlar yüzünden yokuşa tırmanmaya başlayan kar lastiksiz ve zincirsiz araç yolu tıkıyor km lerce kuyruk oluşmasına sebep oluyor... Bu İstanbuldada geçerli sabah buzlu yoldan yokuşu çıkamayan araçların sıkıntısı kar lastikli ve zincirli araçlar çekiyor ..
                  Nerede bu devlet nerede bu millet ........... :P
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

abi sorma evin önü 45cm kar oldu konya yolu hala tam açık değil

Yorum

Beyler dun geri dondugum aracimla eve dondum. Ancak sitenin otoparkinda yaklasik 50 cm ar oldugu icin yarim saat park etmeye calistim. İnanilmaz bir kis yasiyoruz..

Yorum

Arkadaslaraz once eve girdim ve inanilmaz bir kar basladi. Sanirim yarin yolllar yine evlere senlik olacak. Valilik duy sesimizi de hemen okullari tatil et.....

Yorum

Çorum'a yağan kar Ankara'nın üçte biri kadardır diye tahmin ediyorum ama okullar Ankara'da 1 gün tatil oldu, Çorum'da 3 gün muhaha
                          InsigniaTEAM

Yorum

Şu anda yaşamkent ve eskişehir yolu civarında şiddetli şekilde yağıyor, gündüz güneşiyle eriyen ana arterler tekrardan kar tuttu, bakalım yarın sabaha nasıl bir macera bekliyor bizi...

Yorum

düzcede acayip bi kar var bugun hiç durmadı
                              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Evet dostlar Ankara yine bembeyaz oldu. Az once bizim burda yan Ankaranin yukseklerinde siddetli bir kar basladi eriyen yerler hemen yine doldu. Bir hafta once bembeyaz olan yerlerin aralari az az aclmisti simdi oralar yine kapandi. Haydi hayirlisi Carsambaya beklerken bu geceden kar yagdi.....

Yorum

İşleniyor...
                                X