Kağıthanede beyaza bürünüyor mustafa karlastiğin varsa sorun olmaz yoksa fazla geç kalma artık git evine
eve gidip sıcak yorganın altına girmek bi bi lüks nerde abi gece işe gelmişsem yarın akşam paydosa kadar burdayım demektir , 4' kadar falan çalışıp burdaki koltuğumda uyurum , sabahta 9'da tekrar uyanıp işbaşı
Aynı şekilde bende Seydişehirde 15 cm karla uyandım.birde çocuğun bakıcısını 4 km öteden getiriyorum eve baya zorlandık ama alıştım artık karda araç sürmeye kar lastiksiz gidip gelebiliyorum rahatlıkla yeterki önümde birisi durmasın durunca kalkamıyoz
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Aynı şekilde bende Seydişehirde 15 cm karla uyandım.birde çocuğun bakıcısını 4 km öteden getiriyorum eve baya zorlandık ama alıştım artık karda araç sürmeye kar lastiksiz gidip gelebiliyorum rahatlıkla yeterki önümde birisi durmasın durunca kalkamıyoz
sizinki iyi cesaret vallahi ben lastik bile olsa çıkmam sende var ama diğerlerinde biri duramayıp vurması kaçınılmaz ben bu riski almam
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır. GIBBON
Çıkmak zorundayım bakıcı gelmezse ya ben ya hanım izin almak zorunda.sağolsun buranın kaymakamı tatil nedir bilmiyor.ilkokulları bari tatil et kardeşim o da yok hadi ben neyse şirketin serviside var onlada giderim.hanım 35 km ötede dağ köyünde öğretmen 1 metre kar var taşımalı eğitimde yapıldığı halde tatil yapmıyorlar okadar öğretmen çocuk yolda izde bu tehlikeyi kaymakam nasıl göze alıyor anlamadım gitti.anlayacağın zorunlu olarak çıkıyoruz yoksa pek akıl karı değil
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Kağıthanede beyaza bürünüyor mustafa karlastiğin varsa sorun olmaz yoksa fazla geç kalma artık git evine
eve gidip sıcak yorganın altına girmek bi bi lüks nerde abi gece işe gelmişsem yarın akşam paydosa kadar burdayım demektir , 4' kadar falan çalışıp burdaki koltuğumda uyurum , sabahta 9'da tekrar uyanıp işbaşı
Yıpratma kendini sonra çok ah vah çekersin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
İlk defa Çankaya'da yolları tuzlanmış gördüm, gözlerim yaşardı. Yinede kıyamadım canavarıma taksiyle gittik işe. Yolların durumu genel olarak iyi Ankara'da.
dikkatli olun köy yollarında kasap daha çok olur mecburiyet olmasa aynen çıkılmaz
Neyseki hanımın gittiği köye sadece okul servisleri ve köy servisi çalışıyor köylünün pek öyle aracı yok hep traktör o yüzden tenha bir yol servis şöförleride hem zincir hem kar lastikleri ile biraz zorlansalarda gidiyorlar çok şükür.
en az çocuğumun çocuğunu kurtarıcak kadar sermaye yapim ondan sonra bırakıcam abi gece çalışmayı
en az çocuğumun çocuğunu kurtarıcak kadar sermaye yapim ondan sonra bırakıcam abi gece çalışmayı
Doğmamış çocuğa don biçilmez Mustafaaaa
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Doğmamış çocuğa don biçilmez Mustafaaaa
napim be abi işler burda beklerken ben evde rahat uyuyamıyorum olmuyo işte , işlenmiş bu aşk bi kere içime
Yorum