Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 140hp almayı düşünüyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 140hp almayı düşünüyorum

arkadaşlar 1.4 140 hp almayı düşünüyorum sunroof navi 64.000bin tl adanaya gönderecekler istanbulda buldum hemen teslim arkadaşlar 180hp keyfini verirmi diye şüpheliyim
    yakıt avantajım çok olurmu açıkcası kafam karıştı

Ynt: 1.4 140hp almayı düşünüyorum

Performans olarak düşünüyorsanız 1.6 t alın düşünmüyorsanız 1.4 lerde alınabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

fabrika verileirinden bile yakıtta ne kadar avantajın olacağını görürsün. 1.6 t kadar koltuğa yapıştırır mı ... tabi orası zor

Yorum

Bende 1.4 aldım şimdiki aklım olsa 1.6 cosmo alırdım cosmo olsun çamurdan olsun
        2015 2.0 sorento

Yorum

tabi donanım farkıda ap apayrı konu... keşke 1.4 lerde cosmo da gelse.... yakında afl ve 18'' still paket çıkacak ama kesin tarihi de velli deilmiş. nisan gibi söyledi opel arkastaki arkadaşlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: vedat candan
            tabi donanım farkıda ap apayrı konu... keşke 1.4 lerde cosmo da gelse.... yakında afl ve 18'' still paket çıkacak ama kesin tarihi de velli deilmiş. nisan gibi söyledi opel arkastaki arkadaşlar.
            bende 1.4 insignia siparişi verdim 1.4 afl veya cosmo paketi varmı diye sordum türkiyeden cevap alamadım bende almanya'ya opele mail attım verilen cevap ise "şuanda ne üretim bandında nede planlamada böyle birşey yok" diye cevap gönderdiler.
            ancak ilerde ne olur belli değil bence arkas oto sallamış.
            ben çok performanslı araç kullanan bir kişi değilim bu yüzden 1.4'dün bana yeteceğini düşündüğümden kararım bu yönde oldu.
            sizin öncelikleri belirleyip öyle karar verseniz daha iyi olur sonuçta hatırı sayılır bir bedel ödeyeceksiniz.
            2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

arkastaki adam yarım ağız konuşarak cevap verdi. elleridndeki editionları tükettikten sonra still paketi güncelleme yapacaklardır. yoksa millet 2-3 ay daha bekler donanımlısını alır. tabi zaman herşeyi gösterür

Yorum

şimdiden hayırlı olsun,

1.4 ler için en çok sorulan ve kafaya takılan konu o kasayı kaldırımı sorusu..

kafaya takacak hiç bişi yok, gayet güzel çekiyor, hızlanmaları da oldukça güzel. yakıt olarak daha artısını göremedim çünkü biraz yüklenerek kullanıyorum.

ama yakıtı minimum seviyelere düşürerek kullanan arkadaşlar var. kullanım tarzınızla alakalı.

en iyisi bi bayiye gidip kendiniz test edin.
                2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

beim 1.4 2200 km geçti yakıt tüketimi ortalama 8,2 LT

Passat 1.4 benzinli yakıt tüketimi daha fazla ama 160 hp

Yorum

İNSİGNİA yı aslan yapan ses getiren 180 hp si 1,6 motoru şahsi fikrim 1,6 dan şaşmayınız. yıllar sonra satacağınızda 1,4 mü 1,6 mı dediklerinde 1,4 diyip fiyatı aşagıya çekmek için 1,6 olsaydı diyip bahanede edeceklerdir..kullanıcı olaraksa tatmin etmeyebilir sizi kesinlikle 1,6 dan şaşmayın ..1,4 ü olan arkadaşlarda lütfen saygısızlık görmesinler..
                    2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                    2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                    2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                    2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

1.4 Kullanıyorum, 1400 Km'de ortalama tüketim 9,2/100 km 1000 km'si uzun yolda yapıldı. Performans olarak ara hızlanmalar dışında çok iyi.
                      2012 Insignia 1.4T Edition Elegance, Su Mavisi, Necvox Navigasyon

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz
                        beim 1.4 2200 km geçti yakıt tüketimi ortalama 8,2 LT

Passat 1.4 benzinli yakıt tüketimi daha fazla ama 160 hp
                        peki ya 122 hp olanının yakıtı nasıl?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: swettyboyemre
                          arkadaşlar 1.4 140 hp almayı düşünüyorum sunroof navi 64.000bin tl adanaya gönderecekler istanbulda buldum hemen teslim arkadaşlar 180hp keyfini verirmi diye şüpheliyim
                          yakıt avantajım çok olurmu açıkcası kafam karıştı
                          1500 km ortalamam 8.3

Yorum

Ben aracı tavsiye ederim yakında bir stil paketi daha çıkıcak içinde afl far + bluetooth + 18" jant olucak fiyatı ise tahminen 3500 tl bence tüketim değerleri iyi performansı da tatminkar özellikle 3500 devirden sonra araç sağlam hızlanıyor....
                            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşleniyor...
                            X