Herkese merhaba,
Bayram dolayısıyla yaptığım seyahatimde sayaçları sıfırladım ve diğer aynı motor kullanıcılarıyla birlikte kıyaslama yapabilmek için bu konuyu açmak istedim.
Seyahatim şu şekilde gerçekleşti ve aracı benzinde kullandım ( son zamlardan sonra LPG ile arasındaki farkı anlayabilmek için ).
Kars Merkez - Sinop Martı Camp alanı 904 km güzergah Karadeniz sahil yolu
Sinop Martı Camp alanı - Gerze ilçesi 100 km ( 3 gidiş - 2 dönüş )
Sinop şehir içi Trafik ( Bayram da inanın öldürücü seviyede bir trafik olur bilen bilir ) 100 km
Sinop - Kastamonu gidiş dönüş 390 km
Gerze - Kars 867 km
Toplam yapılan yol 2361 - 2400 km arası
Ortalama Yakıt tüketimi 7.0 lt ( Şehir içi dışı karma )
Ortalama hız 66.6 km civarı ( Sinop şehir içinde kilit trafik ve Hopa - Ardahan arasındaki Tırmanış dahil )
NOT: Kars - Sinop ilk gidişte Ortalama Tüketim 6.4 lt idi ancak şehir içi de işin içine girince değer 7.0 lt oldu.
Bu yakıt tüketim değerlerinden daha azını yakalayan var mıdır ?
Bayram dolayısıyla yaptığım seyahatimde sayaçları sıfırladım ve diğer aynı motor kullanıcılarıyla birlikte kıyaslama yapabilmek için bu konuyu açmak istedim.
Seyahatim şu şekilde gerçekleşti ve aracı benzinde kullandım ( son zamlardan sonra LPG ile arasındaki farkı anlayabilmek için ).
Kars Merkez - Sinop Martı Camp alanı 904 km güzergah Karadeniz sahil yolu
Sinop Martı Camp alanı - Gerze ilçesi 100 km ( 3 gidiş - 2 dönüş )
Sinop şehir içi Trafik ( Bayram da inanın öldürücü seviyede bir trafik olur bilen bilir ) 100 km
Sinop - Kastamonu gidiş dönüş 390 km
Gerze - Kars 867 km
Toplam yapılan yol 2361 - 2400 km arası
Ortalama Yakıt tüketimi 7.0 lt ( Şehir içi dışı karma )
Ortalama hız 66.6 km civarı ( Sinop şehir içinde kilit trafik ve Hopa - Ardahan arasındaki Tırmanış dahil )
NOT: Kars - Sinop ilk gidişte Ortalama Tüketim 6.4 lt idi ancak şehir içi de işin içine girince değer 7.0 lt oldu.
Bu yakıt tüketim değerlerinden daha azını yakalayan var mıdır ?
Yorum