Marketin önünde duran arabama vurup kaçmışlar.bursa beşevlerde yaşıyorum.alışveriş için bıraktığın arabam ne yazıkki döndüğümde aynı değildi.hasar az çok şükür.ama vuran kardeşe şimdiden Allah sabır versin misli ile canını yakacağım maddi olarak.halbuki bir not bıraksa para bile almaycaktım..kamera kayıtlarına ulaştım.ilamsız takip açacağım bugun sistemden.evine bir icra kağıdı gelsinde aklı başına gelsin kimsenin canını yakmasın bidaha.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arabama vurup kaçtılar
Collapse
X
-
Geçmiş olsun, vurkaç olaylarında plakayı aldığınızda sigorta kabul etmiyor (acı ama gerçek). Benim başıma da gelmişti, plakayı almama karşın sigortacı arkadaşların tavsiyesi park halinde vurmuşlar, kim yapmış bilmiyorum tarzında beyanla sigortaya başvurmam olmuştu.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Huzursuz View PostGeçmiş olsun, vurkaç olaylarında plakayı aldığınızda sigorta kabul etmiyor (acı ama gerçek). Benim başıma da gelmişti, plakayı almama karşın sigortacı arkadaşların tavsiyesi park halinde vurmuşlar, kim yapmış bilmiyorum tarzında beyanla sigortaya başvurmam olmuştu.
Yorum
-
Onur erdogdu; Aracini yaptir faturani al ondan sonra icra takibi baslat. Rakami kendince belirleme borclu ilamsiz takibine itiraz ederse ve iptal davasinda zararinin daha dusuk oldugu tespit edilirse kismi olarak yargilama giderine mahkum edilirsin.
Ayrica aracina carpan sahis taksirle aracina carptigi icin takipsizlik karari verilecek fakat bu sekilde zararini kisa yoldan tazmin etme imkanin olabilir.
Hukuki bilgi almak istersen ozelden mesaj atabilirsin. (Forumdaslara ozeldir.)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 5n001 View PostOnur erdogdu; Aracini yaptir faturani al ondan sonra icra takibi baslat. Rakami kendince belirleme borclu ilamsiz takibine itiraz ederse ve iptal davasinda zararinin daha dusuk oldugu tespit edilirse kismi olarak yargilama giderine mahkum edilirsin.
Ayrica aracina carpan sahis taksirle aracina carptigi icin takipsizlik karari verilecek fakat bu sekilde zararini kisa yoldan tazmin etme imkanin olabilir.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 5n001 View PostOnur erdogdu; Aracini yaptir faturani al ondan sonra icra takibi baslat. Rakami kendince belirleme borclu ilamsiz takibine itiraz ederse ve iptal davasinda zararinin daha dusuk oldugu tespit edilirse kismi olarak yargilama giderine mahkum edilirsin.
Yorum
Yorum