Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DİKKATLİ OLALIM!!...HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİR.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• DİKKATLİ OLALIM!!...HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİR.

bir kaç ay önce satmak maksatlı ağabeyim arabasının plakası açık resimlerini sahibindene koymuş fakat sonra vazgeçip çekmiştir.geçenlerde ağabeyimin arabasının resimleri bazı şerefsizler tarafından çalınıp kopyalanıp kullanılarak piyasasının 4-5 milyar altına fiyat verilip bu şerefsizler bir çok kişiden kapora alımıştır, gelde çık işin içinden...
    arakadaşlar demem o ki... güvenmediğimiz sitelere plakası açık resim koymayalım. satarkende o sitelerde gizleyelim...satış sitelerini kontrol edelim..

ayrıca geçenlerde çok ucuz insignia cosmo ilanı paylaşmıştım. amasyadan.. ortalık karışmıştı baya.. o da böyle bir tuzaktı anlaşılan...
    http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=6382.0
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Ynt: DİKKATLİ OLALIM!!...HEPİMİZİN BAŞINA GELEBİLİR.

Sahtekarlık diz boyu olmuş

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

iyide bunu yapacak olan adiler sokakta görüncede alırlar plakayı plakadan bol ne varki:S
      F30 Sport+

Yorum

plakanın açık olması ayrı dert kapalı olması ayrı dert.
        bende ilanlara bakarken plaka kapalıysa saklayacak birşeyi var diye hiç ilgilenmeden geçiyorum.
        bu durumda önlem amacıyla plakayı gizleyenlerin arabasını da kaçırmış oluyoruz.
        InsigniaTEAM

Yorum

GÖKHANCIĞIM ;HAZIR YIKANMIŞI, PAKLANMIŞI RESMİ ÇEKİLMİŞİ VARKEN ADAM NİYE SOKAKTA ELİN ARABASININ RESMİNİ ÇEKİP O ESNADA YAKALANMA RİSKİ ALSIN, ÜSTELİK HER YER MOBESE .. ENSELENİR...FAKAT BU SANAL ORTAMDA YAKALANMASI ZOR. OLAN ASIL PLAKA SAHİBİNE OLUYOR. KENDİNİ AKLAMASI LAZIM..DİĞER ŞEREFSİZ BU İŞİ ORTAK YAPTIK DA DİYEBİLİR..
          180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
            plakanın açık olması ayrı dert kapalı olması ayrı dert.
            bende ilanlara bakarken plaka kapalıysa saklayacak birşeyi var diye hiç ilgilenmeden geçiyorum.
            bu durumda önlem amacıyla plakayı gizleyenlerin arabasını da kaçırmış oluyoruz.
            Valla 1 hafta önce 2006 VW Polo aracımızı sattım sahibinden.com da. Ben de plakayı gizlemiştim. Ha telefonla arayan herkese plakayı söylüyordum çekinmeden.

Hangisi daha doğrudur emin değilim fakat bu ilana göre sanki saklamak lazım alala
            Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
            VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Ben bütün araçlarımda plaka açık ilan verdim.Açıkcası dolandırılan kişiler baya saf demekki o parayı arabayı görmeden kapora olarak gönderiyor.Bence dolandırılmayı hak etmiş arkadaş.Şöyleki ben aracı görmeden test sürüşü yapmadan ve 2 ayrı ustaya göstermeden kesinlikle almam kaporada vermem bukadar basit.Yoksa ben aracımın resmini çekerim plakayı gizlerim arayana başka bir insignia plakasıda verebilirim nerden bilecek yani bence ilk olarak dolandırılan kişi suçu kendinde aramalı saf olmayalım.Ve şuda var parayı kimin hesabına yolluyorsan bu olay onu bağlar sırf benim plakam ve resimlerim kullanılmış diye ben suçlu olamam herhalde öyle saçmalık olmaz yani
              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

iyide bu işi yapanların şerefsizlikleri kadar kaporayı verenlerinde enayilikleri varmış.. maad kim arabayı görmeden kapora verir ki + nasıl veriyorlar kaporayı? adamlarla buluşmadan havale mi yapıyorlar? ben bişi anlmadım bu işten dknow wallahi ne diyeyim birisi arasa senın arabanın resmı ıçın kapora verdım dese,enayiliğine doyma arkadaşım der,telefonu kapar ve işin içinden çok rahat çıkardım.. ihihi

Yorum

plaka yı kopyalayabılır de
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

10 gün önce astra aracımı sattım ilanda plaka görünüyordu aracı almak isteyen kişi daha araca bakmadan hesabına kapora göndereceğim dedi bende tabi ki kabul etmedim gel aracı gör servise baktır o zaman anlaşırız dedim.
                    bu zamanda bu kadar saf insanlar nasıl oluyor anlamıyorum
                    önemli olan plakanın görünmesi değil aracı görmeden para verenlerde.
                    2012 1.4 İNSİGNİA TURBO EDİTİON ELEGANCE + SUNROOF PAKET + 18" JANT + AFL FAR + YENİ STİL PAKET + BEYAZ / BEJ

Yorum

herşeye dikkat etmek lazım paranın sahtesini yapan adam plakayı hayli hayli yapar
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Plakayi gizleyerek 2 araba sattim
                        Arayan ciddi ise plaka bilgisini Arabayi gormeye geldiginde aliyor zaten

Yorum

Bilgilendirme açısından iyi bir paylaşım.
                          Dikkatimizin dağıldı bir ana da gelebilir. Amman dikkat
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                          X