Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araçlarımızı satarken biraz daha özenli davranmamız gerekmiyormu!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Araçlarımızı satarken biraz daha özenli davranmamız gerekmiyormu!!

valla ben geçenlerde sahibinde 40binin altında insignia gördüm. araba 2009 180lık ve 20küsür bindeydi.hatasız diyordu. içim acıdı. gidişat iyi değil. bunlar piyasamızı öldürüyo. zaten adımız çıktı çok yakıyo diye. sonumuz pek aydınlık değil....

[quote=sefirist ]
    yok benim canımı falan sıkmış değil ben sadece yazdığınızı söyledim benim niye canımı sıksın genelde çoğu insanın bilgisi olmadığı için giriyor sahibinden' ebakıyor arkadaş bu arabanın fiyatı 40 binden başlıyor sen nasıl 57-58 - 60 - 65 istiyorsun diyor senin arabanın özelliği ne diyor o da insignia bu da insignia diyor belirtme isteği ondandır sanırsam murat arkadaşımızında dediği gibi sadece opelde olmuyor mercedestede durum aynı audidede bakıyor bu da c kasa o da c kasa arada 15 euro fark var mecbur belirtiyor 2. el araç arayanlar ya farkında değiller donanım farkının yada bilerek salağa yatıyorlar edition fiyatına cosmoyu kapatabilmek için... neyse polemiğe gerek yok...örneğin ben kimseye edition kesinlikle alma demem insignia olsun çamurdan olsun...

2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

zaten ben bu yakıt olayını anlamadım gitti.Bizim fabrikada bir abimiz sıfır toyota avensis aldı 1.6 benzinli.geçen gün yemek yerken bana senin araban nakadar yakıyor diye sordu ş.dışı 350 ş.içi 500-600 kruş dedim yapmaya dedi.en azından seninki fişek gibi gidiyorda yakıyor ben gitmeden okadar yakıyorum dedi onada tüp takılamadığı için biraz pişman olarak keşke insignia alsaymışım dedi.sonuç olarak bizim araçlarımızın çok yaktığı falan yok.
      bu piyasayı bu hale kim getiriyorsa o kişilerede Allah akıl fikir versin amaçları ne bende anlamadım.
      Tek bildiğim bişey var bu araçlar gerçekten hak ettiği değeri bulamayacak klasik opel piyasası ile vectra gibi ölü fiyatına gidecek.
      Cosmo , edition ve sport hepsi insignia ve hepsi gerçekten her insanın en az bir kere sahip olması gereken araçlar.
      gerisi önemli değil araçlarımızın keyfini çıkartalım.
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

neden yaptıkları çok açık şu an galericilerin en fazla kazandığı araba insignia ben benim aracı galeriye götürdüm 50 bin verdi abi kime satayım bu arabayı ben diyo insignia km de 90 krş yakıo diyo dedim yuh bende kullanıyorum atmayın bilerek fiyat kırıyolar

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
        zaten ben bu yakıt olayını anlamadım gitti.Bizim fabrikada bir abimiz sıfır toyota avensis aldı 1.6 benzinli.geçen gün yemek yerken bana senin araban nakadar yakıyor diye sordu ş.dışı 350 ş.içi 500-600 kruş dedim yapmaya dedi.en azından seninki fişek gibi gidiyorda yakıyor ben gitmeden okadar yakıyorum dedi onada tüp takılamadığı için biraz pişman olarak keşke insignia alsaymışım dedi.sonuç olarak bizim araçlarımızın çok yaktığı falan yok.
        bu piyasayı bu hale kim getiriyorsa o kişilerede Allah akıl fikir versin amaçları ne bende anlamadım.
        Tek bildiğim bişey var bu araçlar gerçekten hak ettiği değeri bulamayacak klasik opel piyasası ile vectra gibi ölü fiyatına gidecek.
        Cosmo , edition ve sport hepsi insignia ve hepsi gerçekten her insanın en az bir kere sahip olması gereken araçlar.
        gerisi önemli değil araçlarımızın keyfini çıkartalım.
        '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
        '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

ewet arkadaslar bu yakıt olayı acayıp ya arabayı yıkatırken cocugun bırısı geldı cok yakıyomus bunlar dedı herkes ondan satıyor bunları dedı yok oyle bısey dedım soyle bana dedım 10 lt altında hangı araba var dedım yakıyo 1.6 honda cıvıcler oyle yakıyor avensısler oyle audıler oyle passatlar soyledıgınız gıbı vectrada oyle hem bunlar gıtmıyor yanı bende bır galerıcıye goturdum arabayı cok begendıler 55 bın vereyım dedı hemen yok kalsın dedım hakkı o degıl dedım oda sen hakkını ararsan cok ısın var dedı 70 kurustan asagıya yakmıyo dedı adamı cagırdım gosterdım ekranı 9.4 ltyı gordu sen bosa atıyon dedı varmı boyle bırsey ya

Yorum

ağzı olan konuşuyor. önceki arabam 1.4 citroen c4 tü. 2009 da sıfır almıştım. üzmedim. sakin kullandım. ort yakıt 8 ltdi. 90 hp idi. şimdi ort 10.4 litre. biri 180 hp biri 90 hp. artı bastımı gidiyo üzmüyor.demem su arabalarımız gayet iyi yakıyor öle aman aman yakmıyor. türkiye daha 150 hp üstü araçlara hazır değil. psikolojik olarak çok yaktığı izlenimi oluşuyor....
            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Hiç şüpheniz olmasın toyota corolla 1.6 atmosferik motorla neredeyse 10lt yakıyorum ş içinde çok sakin kullanırsam 9 falan yakıyorum tüketimleriniz gayet makul seviyede öyle bir güç için ee beygirleri doyurmak kolay değil ama sizinkiler gayet tasarruflu hatta
              2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Ya o değil de yaşadığım ilçede bir fırıncı arkadaş dah önce bu araca sahipti.ya adam arabasını sattı daha sonra ben alınca bana ya nasıl daynacaksın bunun yakıtı çok fazla dedi ş.içi 0.75 -0.80 yakıyor dedi bana.ya arkadaş akıl var mantık var arabanın o değeri yakması için 16-17 litrre yakması lazım ne bu kamyon mu o değil mercedes kamyon bile 1 lira yakıyo km de nerdeyse bizde onun kadar yakacaz bunların demesine göre.insanlar o değil araçlarını sattıktan sonra sanki daha çok düşman oluyorlar bu arabaya hayret diyorum.ben okadar tam gaz giderim ş.içinde 2.vites redline olmadan vites değiştirmem şuan 10500 km deyim ort. 11.4 lt ile devam 2 kere antalyaya gidip geliyorum ort. 10.5 oluyo sonra yine artıyo.ama maksimum 0.50-0.60 kuruş yakıyor ş.içi ve kimse bana aksini idda etmesin hesap ortada çünkü.

Yorum

forum içinde nerdeyse her konuda bi edition cosmo kıyaslamasıdır gidiyo

yakında forumda edition cular ve cosmo cular diye 2 ayrı grup kurulmasın sakın
                  2012 İNSİGNİA 1.4T***Karbon Siyah***18" Jant***Cyclone DVD***JBL Ses Sistemi

Yorum

Gerçekten 1.6 180 Hp Insignia'ya çok yakiyor diyen ya daha önce araç kullanmamış, yada dizelden benzinli araca ilk defa binendir, kullandığım araçlar ile kıyaslayacak olursam gayet makul bir tüketim, ayrıca 180 Beygirlik bir saf kan güç te altınızda hizmete hazır, bence hakkını fazlasıyla veren bir tüketim.

Araç Modeli Şehir İçi Tüketim
                    ========================= ==============
                    2010 Insignia 1.6 Turbo Düz 9.5 - 11 lt/100 km
                    2009 Seat Leon 1.6 8V MPI 9.0 - 10 lt/100 km
                    2007 Honda Civic 1.6 Otomatik 11.5 - 12.5 lt/100 km
                    2003 Vectra C 1.6 Düz 9.0 - 10.5 lt/100 km
                    1997 Mercedes E200 Otomatik 11 lt/100 Km

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozangny
                      forum içinde nerdeyse her konuda bi edition cosmo kıyaslamasıdır gidiyo

yakında forumda edition cular ve cosmo cular diye 2 ayrı grup kurulmasın sakın
                      Editionu yakında cosmo kadar önemli bir seviyeye taşıyacağız bunun mücadelesini veriyoruz.cosmo prestij demek oluyormuş.demek biz prestij sahibi değiliz.ama öyle olmadığını görecekler
                      şaka biyana ben aracımdan memnunum gerçekten afl hariç gerisini önemsemiyorum eğer afl adaptasyonu gerçekleşirse yapacağım yoksa sonradan xenon takmak istemiyorum.mercekli far ile iyi olduğunu söylüyorlar ama bence çokta gerekli değil.
                      dah önce sonradan xenon taktığım bir aracım beni elektrik arızası nedeniyle yolda bırakmıştı ozamandan beri ön yargım var bu xenona ya orjinal olacak yada olmayacak bence.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Shark
                        Gerçekten 1.6 180 Hp Insignia'ya çok yakiyor diyen ya daha önce araç kullanmamış, yada dizelden benzinli araca ilk defa binendir, kullandığım araçlar ile kıyaslayacak olursam gayet makul bir tüketim, ayrıca 180 Beygirlik bir saf kan güç te altınızda hizmete hazır, bence hakkını fazlasıyla veren bir tüketim.

+1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Shark

Güzel bir bilgilendirme olmuş

İlave olarak Güçlerinide yazıyorum

2010 Insignia 1.6 Turbo Düz 9.5 - 11 lt/100 km 180Hb
                          2009 Seat Leon 1.6 8V MPI 9.0 - 10 lt/100 km 105Hb
                          2007 Honda Civic 1.6 Otomatik 11.5 - 12.5 lt/100 km 125Hb
                          2003 Vectra C 1.6 Düz 9.0 - 10.5 lt/100 km 100Hb
                          1997 Mercedes E200 Otomatik 11 lt/100 Km 125-150Hb arası

Sonuç olarak Fazla yakmıyor yakıyor diye reklam yapılıyor o kadar oleyy oleyy

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

arkdaşlar şehir dışı durum ne olur bilmiyorum benim arabamda sizinkiler kadar yakıyor şehir içinde.. 1270 kg ve 160 hp, bence değerini bilin..
                            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                              arkdaşlar şehir dışı durum ne olur bilmiyorum benim arabamda sizinkiler kadar yakıyor şehir içinde.. 1270 kg ve 160 hp, bence değerini bilin..
                              Vw den itiraflar duyuyoruz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                                Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                                Vw den itiraflar duyuyoruz
                                ben objektifim her zaman...
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X