normalden biraz daha fazla yakar 19 inc ise düsünemiyorum bile ayrıca ne kadar büyütürsen jantı aracın çekişi ve süspansiyonunu azaltır yani ön takımları daha erken sürede biter.
arkadaş ben şöyle söyliyeyim 1200 km yol yaptığım 206 dizel aracım vardı 17'' jant lastik attım maksimum 900 km yapmaya başladım uzun yolda.ve spor yay takımı takmıştım araç gerçekten zaten pek konforluda değildi sadece gösteriş ve yol tutuş olarak artısını gördüm.hemde performans felaket kötüleşti chip tuning ile ancak orjinal lastiklerle elde ettiğim değerlere çıktı tabi o araj küçükmotorluylu bizim araçlarda performansı pek hissetmesende illakiolumsuz etkisi olacaktır.ve en önemlisi gireceğiniz derinbir çukur hem lastik yanak yırtığına hemde ön takımda ciddi hasarlara yol açacak.1 senede ön lastikleri 2 kez yarmıştım
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
dün uzaktan ve yan profilden bir araba gördüm hanıma OOFFFF ya keşke bu arabadan alsam diye söyleniyordum. biraz yaklaşınca kendi insignia m olduğunu gördüm.
dün uzaktan ve yan profilden bir araba gördüm hanıma OOFFFF ya keşke bu arabadan alsam diye söyleniyordum. biraz yaklaşınca kendi insignia m olduğunu gördüm.
süper))))))))
2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum